Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Slm kıslar nasılsınız
benim biraz bugün canım sıkkın gibi:nazar:
nedenini bilmiyorum ama biraz tuhafım yani:nazar:

al bendende o kadar.içim bi daralıyor nasıl anlatamam.daha iyileşemedimde.halsizlik çok fazla.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Evet canım ya bi yiyim bi kötü
içim çok tuhaf havalar açsada
bizde kendimize gelsek
böyle hava kötü biz kötü olmuyo ama:bbo:

Bir gün doktorlar, timarhanede yaptiklari arastirmada en akilli deliyi seçeceklermis. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düsmüs ve bogulmak üzereymis. Delilerden biri havuza düsen arkadasini kurtarmaya çalismis. Bunu gören doktorlar arkadasini kurtaran deliyi yanlarina çagirmislar ve "seni en akilli seçiyoruz" demisler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardigin arkadasini çagir da sana tesekkür etsin" demis. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmis?" Deli: "Çünkü kurumasi için onu astim!" :roflol::roflol::roflol:

Temel'i elinde tuttugu penguenlerle beraber görünce,
- Bunu hayvanat bahçesine götür, diyorlar. Bir müddet sonra Temel'le yolda dolastigini görünce:
- Niye hayvanat bahçesine götürmedin?
- Hayvanat bahçesine götürdüm. Simdi sinemaya cideyruz.:dance::dance:

Bir gün timarhane görevlilerinden biri bahçede gezerken iki deli görmüs. Bakmis ki delinin biri agacin üstünde; biri ise agacin altinda. Ikisi de bir seyler yapiyormus. Asagidakine sormus: - "Yukaridaki ne yapiyor?" - "Su yukaridaki mi? Sen buna bakma, salak iste. Ceviz agacindan armut toplamaya çalisiyor." - "Peki ya sen burada ne yapiyorsun?" - "Ben de düsen armutlari topluyorum." :roflol:

Akil hastanesinden iki deliyi salivereceklermis. Doktorlar kendi aralarinda "sunlara son bir test yapalim da görelim akillari baslarina gelmis mi?" demisler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa basina çagirmislar. Masanin üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canli hamamböcegi dökmüsler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demisler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldirmis, öteki araya girmis: - "Önce kaçanlari yiyelim, öbürleri nasil olsa duruyor!" :roflol::roflol:

Akil hastanesinde koguslari gezen bashekim, bir delinin oturmus, birseyler yazdigini gördü: - "Kolay gelsin ne yaziyorsun?" - "Mektup yaziyorum efendim." - "Yaaa..Kime yaziyorsun?" - "Kendime.." - "Peki ne yazili mektupta?" - "Ilahi doktor bey, deli misiniz siz.. Mektubu daha almadim ki içinde ne yazdigini bileyim?":roflol::roflol:

2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman moku yedik".

Kaptan pilot uçagi kaldirmis, Amerikaya uçuyorlarmis. Yolculara gereken anonsu yapmis ve fikra o ya, anonsu kapatmayi unutmus.
Uçagi otomatik pilota baglamis ve sööle gerindikten sonra kendi kendine konusmaya baslamis.
-"Oohhhh bee, gidip sööle güzel bi siçayim, sonra da hostesi güsseellll bikeyim demis."
Tabi bütün yolcular duymus. Hostes durumu kurtarmak, pilota haber vermek için tam kosacakmis ki, birinin valizine takilip düsmüs.
Adamin biri hostesi yerden kaldirirken
-"Acele etme bacim herif önce siçacak" demis..
:lepi::lepi::roflol::roflol::lepi::lepi:

adamin biri birgün felç olan bir arkadasini ziyaret etmis. Sohbet sirasinda felçli arkadasi adama "terliklerim yukarida kalmis onlari bana getirirmisin lütfen" diye rica etmis.

Adam yukari çikmis, bir de ne görsün! Felçli arkadasinin afet gibi iki kizi varmis. Hemen pratik zekasini çalistirarak

"Babaniz beni sizinle yatmam için gönderdi" demis.

Kizlar "Nasil olur! imkani yok demisler!"

Adam "inanmiyorsaniz soralim" demis ve asagiya seslenmis:

"iKiSiNiDE Miiii!".

Felçli adam bagirmis: "iKiSiNiDE! iKiSiNiDEEEE!":roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: ay hepsi süper canım yaa..:roflol:

iyiyim nesrincim okuyorum geçmişi canım ellerine sağlık çok güzeller...
sabah sabah darbemi oldu ne hee tülincim yapmışsın bişiler..

uf netim gitti yeni geldi senağlama
ben yakın bi arkadaşıma bebek görmeye gidiyorum bugün
ne almalıyım kızlar evinede ilk gidicem gerçi kira ama
çalıştığı için gidememiştim
şimdi çocuk olunca evde
benim liseden arkadaşım taa
hala görüşürüz
sizce ne almalıyım
acil cevap

[/COLOR]

canim herhalde önce tani koyulacak,bakilacak..perde vs.varsa zaten histeroskopiyle 20 dakikada aliyorlarmisyerimseniben
hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin:Saruboceq:a.s.

zaten perde varmıdır diye şüphelendiler o yüzden bakıcaklar .varsa hemen alıyolarmış galiba tekrar bakmaya gerek kalmadan .inşallah canım yaa tek pürüz o kaldı onuda atlatayım hayırlısıyla

BEN GELDİMM BAŞŞÇAVUŞUNUZZZ
NERDESİİİNN ASKERRRR
showw tvyi açınn kızlarrr marankii konuşuyorrr
9yıl sonra bebişi olmuşş marankinin metodunu uygulamışş

X