Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

gelen biişey çiziyo gidiyo yaaa... semiha nereye kaçtın... kaydirigubbakcemile

burdayım ayol
gene mutfaktayım ben
anlat nasılsın neler yapıyosun tulişim
hayrola duruldun

burdayım ayol
gene mutfaktayım ben
anlat nasılsın neler yapıyosun tulişim
hayrola duruldun

sende hep mutfak işini geç saate bırakıyosun yaa... iyiyim sağlıklıyım şükür.. kayınvaldemler var ya kızım giremedim 1 haftadır doğru düzgün.. yarın kavuşuyorum size... sositososito sositososito durulmam ben.. araştırmalarımı yapıcam teknik destekle...

hoşgeldin pinkim nasılsın.. yerimseniben

tülincim seni ve araştırmalarını özlemle vede merakla bakliyoruz ekipman topladınm ı çatılardan mart bitiyoda:roflol:

bitanem bilmiyorum yaa bi arkadaşım var onu arıyacağım ama çokta bişey olcağını sanmıyorum yaa hsg gibi olucak sanırım .çok bişey olcağını sanmıyorum taksiye atlar giderim.eşime izin vermiyolar biliyosun onlar kritik krizden dolayı

gecmis olsun canim...iyi haberlerle gelirsin insallah

tülincim seni ve araştırmalarını özlemle vede merakla bakliyoruz ekipman topladınm ı çatılardan mart bitiyoda:roflol:

yok henüz toplamadım canım.. olmamıştır belki diyenler yeniden şansını deniyorlar.. bitsin toplayacam hepsini.. kaydirigubbakcemile3

sende hep mutfak işini geç saate bırakıyosun yaa... iyiyim sağlıklıyım şükür.. kayınvaldemler var ya kızım giremedim 1 haftadır doğru düzgün.. yarın kavuşuyorum size... sositososito sositososito durulmam ben.. araştırmalarımı yapıcam teknik destekle...

hoşgeldin pinkim nasılsın.. yerimseniben

sanane kızım:mymeka:
fırına hem ıspanaklı hem peynirli börek attım pişti bile ohhhhhhhhh
sefam olsun
dışarı çıkmıştım
hemde üşengeçliğimden geçe kalıyo napıyımmmmm

belli zaten sessizliğinden
dedim hayrola
aman gelde dağıt ortalığı kafam bin para çatlıyo zaten
bu gidişlen psikolojik desteğe ihtiyacım olabilir başımda ağrıyo
artık psikoloğum olursun olurmu :uhm:

cucum nasılsın tatlım nasıl gidiyor yormuyorsun kendini dimi canım
yoruyorum aslinda:kızgın:
kiz bana kiz,hakediyorum...
ders calismam gerek,dünde kaynim gelecek diye bi sürü is falan yaptim,onlada disarda bulustuk geri..e hal böyle olunca gec geldik,yoruldum...
bugün yarim saat yattim öglen..
varsa bebisim Allaha emanet zaten,napiyim:Saruboceq:
sende ne var ne yok cicimmmŞeniz

kesecem o dilini senin gör bakalım bi daha çıkarabilcen mi.. kötükedihüso
zaten kedilerden alamadigin hincini benden al zaten:tomato:
elime düsersinnn caduuuuulülülülülülü

X