Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

günaydın canlar...
ben durumu buraya yazayım, giren arkadaşlar okur...
ben yarın türkiye saatiyle 13:20 de uçuyorum...
9 aylık gurbetin ardından memleketime dönüyorum...
mutluyum ama bir yanı eksik bu mutluluğun çünkü eşim 40 gün sonra dönecek...
sonra tr de de 6 aylık hasretimiz devam edecek...
bu gibi durumlarda memur olmak çok zor....
2.5 yıldır neredeyse ayağıma pranga oldu...
ama buna da şükür tabi ki...
çok ağlamaklıyım, doluyum...
eşimde aynı durumda öyle birbirimize bakıyoruz...
ben yine ailemin yanında olucam ama ona gurbette yalnız 40 gün zor gelecek...
Allah başka ayrılık vermesin...
okula çocuklarıma kavvuşunca sıkıntım azalır biliyorum...
neyse ben artık bi süre buralarda olamam can arkadaşlarım...
evde pc yok...
bakalım ne yapabilirim...
girsemde fazla yazamam, ama kendimi unutturmamaya çalışırım...
bu gurbette dört duvar arasında 9 aydır bana arkadaşlık ettiniz Allah sizden razı olsun...
sizinle daha çekilir oldu burası...
dilerim Rabbim hepinizin kucaklarını doldursun...
hiç olmazsa da bebişlerimiz napalım..
Allah yuvamızın tadını bozmasın...
Mevlam neylerse güzel eyler...
erkenden yazdım ama belk yazmaya vaktim olmaz...
:gitme::gitme:

iyiki duymamışsınız....yoksa sizide savaşın içinde bulabilirdik...
allah korusun birde kaza kurşunu falan denk gelirdide birde sizden olurduk...
oturun oturduğunuz yerde:mymeka:

kesin oyle olurdu bencede

:gitme::gitme::gitme:
soyliycek bisey bulamiyorum

nurum canımopuyorumnanaktan hayırlı yolculuklar şimdiden tatlım sana seni çok seviyorum unutturma kendini fırsat buldukça gir yaz bize ALLAHIM hayırlı eylesin yazımızı bebelerimize kavuşalım inşş çok çok çok öpüyorum seniŞenizŞeniz

slm kizlar nasilsiniz?
nurcum sana hayirli yolculuklar, sayili gun cabuk gecer allah baska dert vermesinopuyorumnanaktan

nurcum bitanem seni çok özleyeceğiz:gitme::gitme:
sizin işinizde zormuş...
allah yardımcınız olsun....
kendine iyi bak canımopuyorumnanaktanŞeniz

[sıze="2"]hayırlı yolculuklar canım rabim hepimizden razı olsun yolun bahtın açık olsun inşşşşşşşşşş[/sıze]

Yaşlı bir amca parkta bir banka çökmüş etrafi seyrediyormuş....Derken yanina bir delikanlı gelmiş ki saçları yeşil, kırmızı, turuncu, mavi, sarı renk boyalı...
Adam çocuğa bakakalmış....çocuk da küstah bir sesle:
- "ne var moruk, sen hayatında hiç çılgınca birşey yapmadın mı" demiş.. Adam gülümsemiş: "Yaptım.. bir seferinde çok sarhoştum ve bir papağanı becermiştim.. şimdi de yoksa bu çocuk benim oğlummu diye merak ediyorum..."

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

:roflol::roflol::roflol:
teşekkürler yetercimŞeniz

Klas bir kiz kolejinde biyoloji ogretmenligi yapan Bay Perkins
sinifta sorar:
- Bayan Smythe, lutfen insan vucudunda uygun sartlarda gercek buyuklugunun 6 katina ulasan organin ismini ve bu sartlari soyler misiniz?
Bayan Smythe soruya bozulur ve sogukca:
- Bay Perkins, bu sanirim bana sorulacak uygun bir soru degil. Ailemin bundan haberdar olacagindan emin olabilirsiniz.
der ve kipkirmizi bir suratla yerine oturur.
Bay Perkins, istifini bozmadan ayni soruyu Bayan Johnson'a yoneltir.
Bayan Johnson sukunetle cevap verir:
- Los isikta goz bebegi.
Bay Perkins:
- Dogru! Ve Bayan Smythe size soyleyecek 3 seyim var.Birincisi; dersinize calismamissiniz. Ikincisi; akliniz fikriniz kotu seylerde.Ucuncusu; birgun cok buyuk bir hayal kirikligi ile karsi karsiya kalacaksiniz.....

<< Geri Dön

Adam iş gezisinden evine normalden 1 gun erken dönuyormuş.. havaalanindan taxiye binmiş, şofore demiş ki:
"Bana bi iyilik yapar misin... ben iş gezisindeydim ve adim gibi eminim ben yokken karim eve sevgilisini aldi.... şimdi eve gidelim ikisi kesin şu an sevişiyorlar.... sen de benle eve girip ben onlari basarken şahitlik eder misin?"
Taxi şoforu kabul etmiş...... eve gelmişler, yatak odasina cikmişlar...
işiklari yakip battaniyeyi yataktan bir cekmişler ki,kadin hakikaten başka bir adamla yatakta.....Adam hemen silahina davranmiş o sirada karisi bagirmiş:
"YAPMA..!!! Bu adam bizim icin neler yapti bilsen... sana dogumgununde aldigim Corvette'in parasini kim odedi saniyosun? ya yeni teknemizin parasini? senin saga sola borclarini nasil kapattik saniyosun ??? Hep onun sayesinde oldu !!"
Adam taxi şoforune donmuş...
"sen olsan şimdi ne yaparsin.. ?"
Taxi şoforu.. "valla beyefendi.." demiş.. "ben olsam bir an once adamin ustunu orterdim malum havalar sogudu bi suru salgin hastalik kol geziyo ortalikta !!!..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…