Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

pinkim gulermiyiz acabaaaaaaaa yada ne zaman ben cok ozledimmmm

pisikoloğum benim tabikide gülücez hayırlısıyla tez zamanda inş bak ben umudumu 14 yıldır yitirmedim hayırlısıyla gelicek bebişlerim sağlıkla inş sakın umutsuzluğa olumsuzluğa düşme canım umut et şükret sabret canım:1hug:

pisikoloğum benim tabikide gülücez hayırlısıyla tez zamanda inş bak ben umudumu 14 yıldır yitirmedim hayırlısıyla gelicek bebişlerim sağlıkla inş sakın umutsuzluğa olumsuzluğa düşme canım umut et şükret sabret canım:1hug:

insallah canim insallah
hemen gelirmikiiiiiiiiisenağlama

günaydın kızlar..

dusunxg4.gif

45436swcq9.gif

Amerika'da koyu dindar dört kadın, bir yandan kahve içiyorlar, bir yandan sohbet ediyorlardı.

Birinci kadın, oğlundan söz açtı;
"benim oğlum rahiptir" dedi.. "Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine 'peder' der."

ıkinci kadın da kendi oğlundan söz etti:
"Benim oğlum ise papazdır" dedi.
"Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine, 'Aziz Peder' der."

Üçüncü kadın da oğluyla övündü:
"Benim oğlum ise kardinaldir" dedi. "Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine 'Yüce Aziz' der."

Üç kadın oğullarıyla övünmelerini bitirdikten sonra, dördüncü kadini dinlemeye hazır olduklarını belirtmek için gözlerini ona diktiler, beklemeye başladılar. Fakat dördüncü kadın konuşmuyor, büyük bir keyifle kahvesini yudumluyordu. ... ılk üç kadın bir ağızdan sordular: "Ya senin oğlun?" dediler. "Sen de söz etsene oğlundan..."

Dördüncü kadın, kahvesinden son yudumunu aldıktan sonra ağır ağır konuşarak oğlunu anlatmaya başladı:

"Benim oğlum 1.85 boyunda, dalgalı siyah saçlı, ela gözlü, geniş omuzlu, atletik yapılı, son derece şık giyinen ve 29 yaşında olmasına karşın çok zengin bir kişidir" dedi. "Bir topluluğa girdiğinde onu gören tüm kadınlar birbirlerinin kulaklarına eğilirler ve 'AMAN TANRIM' derler".

slm kizlar....diyorum ama kimsecikler yok...
sizlerle ruyalarimi paylasmak istedim 3gece ust uste cok guzel ruyalar gordum
ilk olarak bi at gordum oturuyodu ve korktum uzaktan aslana benzettim yaklastikca at oldugunu anladim ve sevindim atta beni gorunce aya kalkti cok guzeldi bembeyaz ve bana dogru geldi...
2. ruyamdaysa elimde fidanlar var dikmeye calisiyorum basaramiyorum ve esim geliyo beraber topragi kazip beraber dikiyoruz çok mutlu oluyorum
3.en guzeliydi kucagimda bebegim vardi sapsari saclari catik kaslari yesilimsi gozleriyle dunyalar guzeli bi erkek cocuk(daha dogrusu en fazla 1aylik bi bebek)onu kucagimda skica tutuyorum ve evime geliyorum esim kapiyi aciyo beni ve bebegimizi opup sariliyo salona giriyoruz masanin ustunu araliyorum ve minder koyup bebegimi yatiriyorum altini degisecekmisim...ve sanki ruyamda bebegin ismi ismail gibi hatirliyorum....
sabah uyandimda cok mutluydum ama uyandim içinde uzuldum çok guzel ruyaydi...
esim zaten hep diyo hamile kaldiginda hiç isim aramaya gerek yok kesin ruyamizda isim gorcez diyo

ruyalarim yorumlariniza acik:)))

sagol asicim insallah hepimizin ruyasi gercek olurda bebislerimizi anlatiriz birbirimize...
sen nasilsin?

slm kizlar....diyorum ama kimsecikler yok...
sizlerle ruyalarimi paylasmak istedim 3gece ust uste cok guzel ruyalar gordum
ilk olarak bi at gordum oturuyodu ve korktum uzaktan aslana benzettim yaklastikca at oldugunu anladim ve sevindim atta beni gorunce aya kalkti cok guzeldi bembeyaz ve bana dogru geldi...
2. ruyamdaysa elimde fidanlar var dikmeye calisiyorum basaramiyorum ve esim geliyo beraber topragi kazip beraber dikiyoruz çok mutlu oluyorum
3.en guzeliydi kucagimda bebegim vardi sapsari saclari catik kaslari yesilimsi gozleriyle dunyalar guzeli bi erkek cocuk(daha dogrusu en fazla 1aylik bi bebek)onu kucagimda skica tutuyorum ve evime geliyorum esim kapiyi aciyo beni ve bebegimizi opup sariliyo salona giriyoruz masanin ustunu araliyorum ve minder koyup bebegimi yatiriyorum altini degisecekmisim...ve sanki ruyamda bebegin ismi ismail gibi hatirliyorum....
sabah uyandimda cok mutluydum ama uyandim içinde uzuldum çok guzel ruyaydi...
esim zaten hep diyo hamile kaldiginda hiç isim aramaya gerek yok kesin ruyamizda isim gorcez diyo

ruyalarim yorumlariniza acik:)))
canım ben rüya yorumlamaktan pek anlamam...
ama hayır diyelim hayır olsunopuyorumnanaktan
kısa zaman da bebişin gelir inşallah....

ayşecim hayır olsun inş..
çok güzel rüyalar görmüşsün canım..
inş hepsi bebeğinin habercisidir..

tskler aysecim

allaha sukur bugunune bin sukurrrrrr

kızlar ne haber ya ne var ne yokzemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ben sizi çok özledim senağlama senağlama

kızlar ne haber ya ne var ne yokzemuszemus zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ben sizi çok özledim senağlama senağlama

bizde seni ozledik yavru kusum ya artik giremiycenmiiiii

X