- Konu Sahibi scholarppty
ellerine sağlık canım.annemde yapardı oyum senin tatlım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yorum benden olsun canım harika olmuş ellerine sağlık,yarışmada başarılar dilerim.
Sazan balığı bende çok seviyorum (kılçıkları olmasa daha çok sevicem gerçi)
Eti çok tatlı bir balık çokta lezzetli...
Dolma şeklinde hiç yapmamıştım ama sayende bende deneyeceğim ilgimi çekti![]()
cok guzel olmus canim,ellerine saglik...valla cok istah acici diyette olmasam kesin yerdim ama neyse baligindan alayim ben bir parca![]()
çok değişik bir tarif.sazan balığının tadını hiç bilmem ama eminim çok güzeldir.balığı bulgurla doldurmak çok enteresan bir fikir.
görüntü muhteşem.ellerinize kollarınıza sağlık.
Sazan dolmasını ilk defa duydum diyebilirim..
Epey uğraşmışsınız.. Ellerinize sağlık...![]()
Ellerinize sağlık![]()
Ben sazanın dolmasını ilk kez gördüm ama çok farklı ve lezzetli görünüyor.
Ellerinize sağlık.
![]()
Canım ellerine sağlık, görüntü harika:) Sayenizde menümüz çeşitleniyor:) Başarılar.
ellerine sağlık canım.annemde yapardı oyum senin tatlım.![]()
Ama ben her zaman diyorum buyrun gelin soframıza ben yaparım sizin için aaaaaa hiç ağlamayın lütfennnbakmasaydım keşke canım çekti![]()
valla sazan sazan olmuşşaka bi yanada hiç bu balıktan yemedim ben yeni fark ettim,
yemeğin çok güzel görünüyor, lezzetli olduğuna eminim, balık ve bulgurdan iç uyumlu olmuştur diye düşünüyorum, başarılar
ağzımın suları şapır şapıırrr akaacaktı az daha gecenin bu saatinde
bizim buranın da sazanı çok meşhurdur ve sazanla yapılan yemekleri de çok meşhurdur çok severim bende sazan balığını ellerine sağlık canım başarılar
Ama ben hep diyorum bunu sazan dolma kalabalık aile yemeğidir bizde buyruuuun yolunuz ıspartaya düşerse kapım her zaman açıkkk soframda sazan dolmayı sizin için tekrar bulabileceğinize emin olabilirsiniz..
ah canım sağol böyle diyorsunuz ya gelip sofranızda yemiş kadar oluyorum ,söylemen yeter güzelim mersi![]()
Ellerine saglik. Ben de sazanin tadini bilmeyenlerdenim denemek lazim
Soframız ne kadar kalabalık olursa evimizin bereketi de o kadar fazla olur canım, onun için herkes davetli
Sazan, özellikle göller bölgesinde yaşayan biri olaraktan balık tüketim ihtiyacını karşılamaya çalışan bizim gibi denizlerden çok uzak insanlar tarafından tercih edilen bir balık türü tatlım (cok acıtasyon oldu ama benim için öncelik her zaman deniz balığıdır) Buraya haftada bir gelir deniz balığı onunda hemen tazesini bulmak problem oluyor o yüzden sazanı tercih ediyorum çünkü o balık kokusunu almam lazım tabi deniz balığıyla tatlı su balığının kokusu birbirinden çok farklı bunun için böyle alternatif tarifler meydana çıktı heralde. Ama tavsiye ederim biz çok beğeniyoruz...
Tatlım ellerine sağlık kimse kırılmasın benim oyum senindir:):)ohhh olsada yesem...bizim kızlar çok marifetli bunları yapıyorlar dukan tariflerini yapıyorlar,iş yapıyorlar maşallah Çiğdem maşallah isabel ellerinize sağlık bravo
Biraz uğraştırıcı evet ama dediğim gibi öyle kalabalık sofralara daha büyük balıklar eşliğinde yapılan geleneksel bir yemektir onun için uğraştırıcılığı falan kalabalık muhabbet esnasında unutuluuuuur gider benimki kücük bir balıktı ama yinede ailecek ziyafet gibiydi zevk aldık diyebilirim :) Bulgur pilavı ve balık özellikle tatlı su balığı ben çok severim ikisini aynı anda yemeyi ama benim balık hususunda garip zevklerim vardır beni bilen bilir. Mesela asla hiçbir türünde limonla tatlandırmam ve yanında muhakkak ayranla yerim fotolara koymaya cesaret edemedim ama ayranım hazırdı soğuk soğuk :) Ama denemeni tavsiye ederim değişi bir tat oluyor...İlk kez duyuyorum bu sazan dolmasını, balıklarla aram çok iyidir, ama hiç sazan yemediğimi fark ettim :) pilav veya o bulgurlu dolma içi, yani balığın içine koyduğunuz şeyi hiç sevmem ben, dolma falan da yemem asla mesela.. damak tadıma hiç uymamasına rağmen balığın içinde nasıl olur diye düşünüp, ciddi ciddi denemek istedim. ellerinize sağlık, çok uğraşmalı gözüküyor :)
ellerine saglik canim nazar boncuguna bayildim![]()
hiç yemedim ama çok güzel görünüyocanım çekti,yollayıversene burayada..
şaka bi yana tebrikler,eline sağlık![]()