Deniz Ürünleri Güzel bir salata eşliğinde Sazan Dolma... Erdeksan Holding Sponsorluğunda

valla sazan sazan olmuş:1: şaka bi yanada hiç bu balıktan yemedim ben yeni fark ettim,:27: yemeğin çok güzel görünüyor, lezzetli olduğuna eminim, balık ve bulgurdan iç uyumlu olmuştur diye düşünüyorum, başarılar

Son düzenleme:
Sazan'a bak ne güzelde kuzu kuzu yatmış yeşillikler içinde, gel beni ye diyor:56::56:
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.

ağzımın suları şapır şapıırrr akaacaktı az daha gecenin bu saatinde:1:
bizim buranın da sazanı çok meşhurdur ve sazanla yapılan yemekleri de çok meşhurdur çok severim bende sazan balığını ellerine sağlık canım başarılar

Önceki hafta ve haftasonu da dahil yorgunluğumu dün akşam çıkardım arkadaşlar pek çok peğeni olmuş çok teşekkür ederim dün akşam ilgilenemedim tarifimle ama bugün inşallah buralardayım herkese coooook teşekkür ediyorum. Yarışma içinse açık sözlüyümdür kazanmak çok önemli ama benden birşeylerin bu sayfada pek çok kişi tarafından beğenilmesi gurur verici birşey her beğeniyle heyecanım katmerleniyor çok çok teşekkür etmek istiyorum herkese...

İlk yorum benden olsun canım harika olmuş ellerine sağlık,yarışmada başarılar dilerim.
Sazan balığı bende çok seviyorum (kılçıkları olmasa daha çok sevicem gerçi:52:)
Eti çok tatlı bir balık çokta lezzetli...
Dolma şeklinde hiç yapmamıştım ama sayende bende deneyeceğim ilgimi çekti:16:

Ah o kılçıklardan bende çok müzdaribim ama balık büyüdükçe kılçıklarda kürdanvari birşey oluyor bu dediğim gibi küçük bir balıktı ona rağmen kılçıkları baya bir kalındı diyebilirim... Denemene veya deneme fikrine sebep olduysam ne mutlu bana :)

cok guzel olmus canim,ellerine saglik...valla cok istah acici diyette olmasam kesin yerdim ama neyse baligindan alayim ben bir parca :9:

Ah o diyet olayı hiç girmeyelim canım benim valla bende diyette olmasaydım o bulgura nasıl saldırırdım bir bilsen ama şöylece bir tadına baktım herşey yolundaydı. Ama balığın yarısını ben yedim diyebilirim :))))

çok değişik bir tarif.sazan balığının tadını hiç bilmem ama eminim çok güzeldir.balığı bulgurla doldurmak çok enteresan bir fikir.

görüntü muhteşem.ellerinize kollarınıza sağlık.

Sazanın tadını bilmeyenler baya fazlaymış bende Kocaeli-Gölcük doğumluyum buraya gelmeden önce deniz balığından başka birşey yememiş biri olarak tatlı su balıklarının içinden sadece sazana meraklıyım diyebilirim, onu da daha önceden belirttiğim gibi ya yahni yada dolma şeklinde yerim illa o yumuşak tatlı eti baharatla zenginleştirmem lazım. Teşekkür ederim bu arada...
Sazan dolmasını ilk defa duydum diyebilirim..:31:
Epey uğraşmışsınız.. Ellerinize sağlık...
:16:

Uğraşım hem ev halkına hemde benim özgüven patlaması yaşamama sebep olduğu için yorgunluğunu hatırlamıyorum bile çok güzel bir telaşeydi. Çok teşekkür ederim...

Ellerinize sağlık:56::56:

Beğendiyseniz ne mutlu, tariflerinize bayıldım özelliklere tatlılara diyecek birşey bulamıyorum az biraz yufka açma olayını geliştirebilirsem sizde burgu bizde sarı burma olan tatlıyı mutlaka sizin ölçülerinizle deneyeceğim...

:56::56::56:

Ben sazanın dolmasını ilk kez gördüm ama çok farklı ve lezzetli görünüyor.

Ellerinize sağlık.

:46::46::46:

Sazan dolma ilk gördüğümde ben çok ürkmüştüm yav bu ne köpek balığı gibi demiştim tatlı su balığı yemeyi seviyorsan muhakkak tadına bakmanı tavsiye ederim... :)

Canım ellerine sağlık, görüntü harika:) Sayenizde menümüz çeşitleniyor:) Başarılar.

Ah ah o menünün zenginleşmesi beni de çok sevindiriyor çünkü balıkla yapılan değişik şeyleri denemek istiyorum bende. Teşekkür ederim ayrıca...

ellerine sağlık canım.annemde yapardı oyum senin tatlım.:56::16:

Oy için çooooook teşekkürler benim anneannem yapardı sülalenin aşçısıydı her beğenim rahmetli anneannemin, bizim yemek hocamızın ruhuna dua olarak gitsin inşallah.

bakmasaydım keşke canım çekti :43:
Ama ben her zaman diyorum buyrun gelin soframıza ben yaparım sizin için aaaaaa hiç ağlamayın lütfennn
valla sazan sazan olmuş:1: şaka bi yanada hiç bu balıktan yemedim ben yeni fark ettim,:27: yemeğin çok güzel görünüyor, lezzetli olduğuna eminim, balık ve bulgurdan iç uyumlu olmuştur diye düşünüyorum, başarılar

Bizde balık sofralarının vazgeçilmezidir bulgur pilavı her balıkta mutlaka az da olsa pişer değişik versiyonlarda. Ama balığın içine girince hele hele o tadı fırında perçinleşince daha bir doyulmaz tat oluyor tavsiye ederimmm.

ağzımın suları şapır şapıırrr akaacaktı az daha gecenin bu saatinde:1:
bizim buranın da sazanı çok meşhurdur ve sazanla yapılan yemekleri de çok meşhurdur çok severim bende sazan balığını ellerine sağlık canım başarılar

Ama ben hep diyorum bunu sazan dolma kalabalık aile yemeğidir bizde buyruuuun yolunuz ıspartaya düşerse kapım her zaman açıkkk soframda sazan dolmayı sizin için tekrar bulabileceğinize emin olabilirsiniz..

Ama ben hep diyorum bunu sazan dolma kalabalık aile yemeğidir bizde buyruuuun yolunuz ıspartaya düşerse kapım her zaman açıkkk soframda sazan dolmayı sizin için tekrar bulabileceğinize emin olabilirsiniz..

ah canım sağol böyle diyorsunuz ya gelip sofranızda yemiş kadar oluyorum ,söylemen yeter güzelim mersi:34:

ah canım sağol böyle diyorsunuz ya gelip sofranızda yemiş kadar oluyorum ,söylemen yeter güzelim mersi:34:

Soframız ne kadar kalabalık olursa evimizin bereketi de o kadar fazla olur canım, onun için herkes davetli :9:

Ellerine saglik. Ben de sazanin tadini bilmeyenlerdenim denemek lazim

Sazan, özellikle göller bölgesinde yaşayan biri olaraktan balık tüketim ihtiyacını karşılamaya çalışan bizim gibi denizlerden çok uzak insanlar tarafından tercih edilen bir balık türü tatlım (cok acıtasyon oldu ama benim için öncelik her zaman deniz balığıdır) Buraya haftada bir gelir deniz balığı onunda hemen tazesini bulmak problem oluyor o yüzden sazanı tercih ediyorum çünkü o balık kokusunu almam lazım tabi deniz balığıyla tatlı su balığının kokusu birbirinden çok farklı bunun için böyle alternatif tarifler meydana çıktı heralde. Ama tavsiye ederim biz çok beğeniyoruz...

Soframız ne kadar kalabalık olursa evimizin bereketi de o kadar fazla olur canım, onun için herkes davetli :9:

Sazan, özellikle göller bölgesinde yaşayan biri olaraktan balık tüketim ihtiyacını karşılamaya çalışan bizim gibi denizlerden çok uzak insanlar tarafından tercih edilen bir balık türü tatlım (cok acıtasyon oldu ama benim için öncelik her zaman deniz balığıdır) Buraya haftada bir gelir deniz balığı onunda hemen tazesini bulmak problem oluyor o yüzden sazanı tercih ediyorum çünkü o balık kokusunu almam lazım tabi deniz balığıyla tatlı su balığının kokusu birbirinden çok farklı bunun için böyle alternatif tarifler meydana çıktı heralde. Ama tavsiye ederim biz çok beğeniyoruz...

Tatlım ellerine sağlık kimse kırılmasın benim oyum senindir:):)ohhh olsada yesem...bizim kızlar çok marifetli bunları yapıyorlar dukan tariflerini yapıyorlar,iş yapıyorlar maşallah Çiğdem maşallah isabel ellerinize sağlık bravo

Tatlım ellerine sağlık kimse kırılmasın benim oyum senindir:):)ohhh olsada yesem...bizim kızlar çok marifetli bunları yapıyorlar dukan tariflerini yapıyorlar,iş yapıyorlar maşallah Çiğdem maşallah isabel ellerinize sağlık bravo

Teşekkürler canım kalktık işte bir işe inşallah yüzümüzün akıyla çıkarız pek çok beğeni oldu saolsunlar gurur duydum kendimle sayelerinde arkadaşların. Buyur gel bakalım beraber olsun inşallah birgün herzaman kapım açık biliyorsun dimi?

İlk kez duyuyorum bu sazan dolmasını, balıklarla aram çok iyidir, ama hiç sazan yemediğimi fark ettim :) pilav veya o bulgurlu dolma içi, yani balığın içine koyduğunuz şeyi hiç sevmem ben, dolma falan da yemem asla mesela.. damak tadıma hiç uymamasına rağmen balığın içinde nasıl olur diye düşünüp, ciddi ciddi denemek istedim. ellerinize sağlık, çok uğraşmalı gözüküyor :)

İlk kez duyuyorum bu sazan dolmasını, balıklarla aram çok iyidir, ama hiç sazan yemediğimi fark ettim :) pilav veya o bulgurlu dolma içi, yani balığın içine koyduğunuz şeyi hiç sevmem ben, dolma falan da yemem asla mesela.. damak tadıma hiç uymamasına rağmen balığın içinde nasıl olur diye düşünüp, ciddi ciddi denemek istedim. ellerinize sağlık, çok uğraşmalı gözüküyor :)
Biraz uğraştırıcı evet ama dediğim gibi öyle kalabalık sofralara daha büyük balıklar eşliğinde yapılan geleneksel bir yemektir onun için uğraştırıcılığı falan kalabalık muhabbet esnasında unutuluuuuur gider benimki kücük bir balıktı ama yinede ailecek ziyafet gibiydi zevk aldık diyebilirim :) Bulgur pilavı ve balık özellikle tatlı su balığı ben çok severim ikisini aynı anda yemeyi ama benim balık hususunda garip zevklerim vardır beni bilen bilir. Mesela asla hiçbir türünde limonla tatlandırmam ve yanında muhakkak ayranla yerim fotolara koymaya cesaret edemedim ama ayranım hazırdı soğuk soğuk :) Ama denemeni tavsiye ederim değişi bir tat oluyor...
ellerine saglik canim nazar boncuguna bayildim:9:

O balığı bulabilmek için ne kadar çok uğraştım bir bilseeeeeen ama olsun değdi sevdim herşekilde küçük müçük iş gördü tazeymişte çok şükür o nazar boncuğu ondan dı :34:

hiç yemedim ama çok güzel görünüyo :16: canım çekti,yollayıversene burayada..
şaka bi yana tebrikler,eline sağlık :46:

hiç yemedim ama çok güzel görünüyo :16: canım çekti,yollayıversene burayada..
şaka bi yana tebrikler,eline sağlık :46:

Ayyyyh pek bir gurur duydum kendimlennnn, yemedim diyen birinin canını çektirdim aslında can çektirme konusunda ızdırap hissettim de ama yinede beğenilmek güzel birşey hele hele şuan sıkı bir diyette olan birinin psikolojisini siz düşünün bayanlar çooooooook teşekkür ediyorum pufpuff tabiki beklerim soframızda her zaman bir tanrı misafirine yetecek kadar yerimiz ve yiyeceğimiz mevcuttur :49:

sazan dolması mı :53:
ilk kez gördüm, davet sofraları için güzel bir sunum olabilir.
dev gibi sazanlar oluyor onlardan yapıcan, ortaya koyucan misafirler korkup kaçsın :52:

Back
X