Deniz Ürünleri Güzel bir salata eşliğinde Sazan Dolma... Erdeksan Holding Sponsorluğunda

Teşekkürler canım kalktık işte bir işe inşallah yüzümüzün akıyla çıkarız pek çok beğeni oldu saolsunlar gurur duydum kendimle sayelerinde arkadaşların. Buyur gel bakalım beraber olsun inşallah birgün herzaman kapım açık biliyorsun dimi?

sazan dolması mı :53:
ilk kez gördüm, davet sofraları için güzel bir sunum olabilir.
dev gibi sazanlar oluyor onlardan yapıcan, ortaya koyucan misafirler korkup kaçsın :52:

Nasıl oy verecez açıklar mısın???oy vermek istiyorum

Siteye üye olmama sebep tarifiniz :) sazan aldık dolduralım diye,nasıl yaparız derken tarifinizi gösterdi arkadaşım.Adım adım anlatmanız çok güzel,kitap yazmayı düşündünüz mü acaba? ilk alan ben olurum sanırım.Tariflerin adım adım anlatılması işimizi kolaylaştırıyor ;) Teşekkür ederim bu güzel anlatım ve tarif için...Ellerinize sağlık,hoşçakalın

Siteye üye olmama sebep tarifiniz :) sazan aldık dolduralım diye,nasıl yaparız derken tarifinizi gösterdi arkadaşım.Adım adım anlatmanız çok güzel,kitap yazmayı düşündünüz mü acaba? ilk alan ben olurum sanırım.Tariflerin adım adım anlatılması işimizi kolaylaştırıyor ;) Teşekkür ederim bu güzel anlatım ve tarif için...Ellerinize sağlık,hoşçakalın

Onore ettiniz gerçekten teşekkür ederim. Kitap işi hep aklımda ama benim fikirlerim biraz farklı özellikle anneler için birşeyler düşünüyorum. Mesela biz bu balığı yerken oğluşumda çok güzel yemişti. Ben çocuklar için bir tarif kitabı düşünüyorum yani onlara hitap eden ama bizim içinde gayet lezzetli mesela balığımızın kafasının iki yanındaki limonları çok sevmişti oğlum. Fikrim bu umarım beğenmişsinizdir, umarım evlatlarınız için uygulamak istersiniz :)

Back
X