Guzel Bir Dert! Araba

Hepinize tesekkurler arkadaslar. Sayenizde bir suru fikir edindim. Iyi ki varsiniz:KK36::KK36:u

merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari:KK36:
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim :KK71:
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin :KK57:
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim :KK24:

Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun :21:

İkinci el olacaksa Opel insignia önerebilirim bizim 2017 model şimdiki 0 almıştık bi tanıdığın 2015 model vardı ona bildik oda en az bizimki kadar geniş gerçekten

Eklentiler

• IMG_8457.webp
    IMG_8457.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_8459.webp
    IMG_8459.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 37
Bebek de varsa küçük hatchback araba hem bagaj açısından yetersiz hemde içerisi yetersiz.

Büyük suv tarzı araçlar çok iyi, Vw toureg inanılmaz bir araç hem bagaj hem iç hacmi mükemmel yolda giderken resmen zevk alıyorsun fakat gel görki yakıt tüketimi çok çok fazla 4x4 olması sebebiyle vergisi de yüksek.

Tercih edilecekse de ikinci elde az km bulması çok zor 300 bin kmden aşşağı tourege rastlamadım açıkçası ve aracın olası bir motor arızasında değişim için 25 binlira fiyat aldık Vw bayisinden. Araç baya masraflı fakat üst düzey.

Şu anda 2018 model astra hatchback kullanıcısıyız bebek olacak açıkcası bu araç bize yetmeyecek gibi geliyor. Şimdiki tercihimiz 2018 sedan honda elegance olacak muhtemelen.

Sedan istemiyorsanız da hatchbacktense kesinlikle Suv araçlara yönelin ama her zaman suv araçlar hem yakıt hem vergi açısından çok daha yüksek oluyor. Bilginize.

Otomatikti. 4x2 idi bizimki ama 4x4 ler bayağı yakar biliyorsundur gerçi.
yakit ve vergisi fazla maalesef yaa

Volkswagen Touareg. Super araba, ama çok yakar
baktimda simdi gercekten guzel ama bizim butcenin neredeyse iki kati ikinci eller
İkinci el olacaksa Opel insignia önerebilirim bizim 2017 model şimdiki 0 almıştık bi tanıdığın 2015 model vardı ona bildik oda en az bizimki kadar geniş gerçekten
guzelmis ona da bakiyoruz
Bebek de varsa küçük hatchback araba hem bagaj açısından yetersiz hemde içerisi yetersiz.

Büyük suv tarzı araçlar çok iyi, Vw toureg inanılmaz bir araç hem bagaj hem iç hacmi mükemmel yolda giderken resmen zevk alıyorsun fakat gel görki yakıt tüketimi çok çok fazla 4x4 olması sebebiyle vergisi de yüksek.

Tercih edilecekse de ikinci elde az km bulması çok zor 300 bin kmden aşşağı tourege rastlamadım açıkçası ve aracın olası bir motor arızasında değişim için 25 binlira fiyat aldık Vw bayisinden. Araç baya masraflı fakat üst düzey.

Şu anda 2018 model astra hatchback kullanıcısıyız bebek olacak açıkcası bu araç bize yetmeyecek gibi geliyor. Şimdiki tercihimiz 2018 sedan honda elegance olacak muhtemelen.

Sedan istemiyorsanız da hatchbacktense kesinlikle Suv araçlara yönelin ama her zaman suv araçlar hem yakıt hem vergi açısından çok daha yüksek oluyor. Bilginize.
baktimda gercelten baya guzel arac ama pahali iste.
yakit ve vergisi cok olmasi bizi biraz endiselendiriyor.

Hyundai tuskon, Ford kuga, kia sorento, kia sportej, nissan qashqai

Bu araclardan kullanan var mi??

Hyundai tuskon, Ford kuga, kia sorento, kia sportej, nissan qashqai

Bu araclardan kullanan var mi??

Kia Cerato ve kia sportage kullandım. Kia sportage jeep geniş, koltuk ısıtması var. Ama çok hantal araba kesinlikle hız yapamıyorsun çünkü gaza ne kadar basarsan bas gitmiyo

Kia Cerato ve kia sportage kullandım. Kia sportage jeep geniş, koltuk ısıtması var. Ama çok hantal araba kesinlikle hız yapamıyorsun çünkü gaza ne kadar basarsan bas gitmiyo
tesekkur ederim canim.
Bayan in bu tarz araba kullanmasi mi zor sence yoksa fark etmiyir mu ?

tesekkur ederim canim.
Bayan in bu tarz araba kullanmasi mi zor sence yoksa fark etmiyir mu ?

Ben araba kullanmaya ilk porsche jeep ile başladım.Sonra Kia sportage kullandım ama porsche göre çok hantal geldi belkide bilemiyorum. Sonra passatla devam ediyorum. Arada yine kia cerato kullandım. Yani hiç hatchback araba kullanmadım. Ya jeep yada sedan. Ben büyük araç daha çok seviyorum özellikle jeep. Ön cam geniş ve yüksek olduğu için daha rahat geliyo bana.

Ben araba kullanmaya ilk porsche jeep ile başladım.Sonra Kia sportage kullandım ama porsche göre çok hantal geldi belkide bilemiyorum. Sonra passatla devam ediyorum. Arada yine kia cerato kullandım. Yani hiç hatchback araba kullanmadım. Ya jeep yada sedan. Ben büyük araç daha çok seviyorum özellikle jeep. Ön cam geniş ve yüksek olduğu için daha rahat geliyo bana.
ayy o porsche cok guzel bayiliyorum ona ama cok para:eek::bicak:
esimde daha rahat kullanabilecegimi soyluyor ama ben endiseliyim. Bir bayandan duymak iyi geldi tesekkur ederim. :KK19:

ayy o porsche cok guzel bayiliyorum ona ama cok para:eek::bicak:
esimde daha rahat kullanabilecegimi soyluyor ama ben endiseliyim. Bir bayandan duymak iyi geldi tesekkur ederim. :KK19:

Ben büyük arabaları daha rahat kullanıyorum. Eşiniz doğru söylüyo. Bana da herkes küçük araba kullansana diyolar ama büyük araçtaki rahatlık yok küçük araçlarda.

Back
X