Guzel Bir Dert! Araba

munter

17.11.17-73 kg 22.06.18 -61.8 kg 14. tk♡
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
5.583
8.360
118
merhaba kk nin tecrubeli, yardim sever hanimlari:KK36:
Su gunlerde guzel bir telas icerisindeyim. Bana fikir verebilirseniz cok sevinirim :KK71:
Araba almak istiyoruz. Kullanisli, az yakan, otomatik, icerisi geniş, orta halli bir arac lazim bize. Maksimum verebilecegimiz meblağ 90000 bin :KK57:
Bayan olarak sizlerin kullandigi, icersinde evlatlarinizla sere serpe vakit geçirebildiniz, sarsintilari cok icine yansitmayan onerebileceginiz modeller varsa benimle paylasirsaniz cook sevinirim :KK24:

Otomobil onerilerine de acigim, 4×4 modellere de yeterki rahat kullanisli bir sey olsun :21:

Sifir mi alicaksiniz?
0 ise butcenize gore renault megane alabilirsiniz
Ikinci el ise kadjar'i siddetle tavsiye ederim
ikinci el olacak.
Renoyu esim pek istemiyor. Megan degilde ladjari Ben begeniyorum aslinda baya guzel.
Kadjar in ici genis mi yakindan gormedim de resimlerde genis gelmedi . Bebegim var alt degistirme islemlerini rahat yapmak istiyorum da.

5 koltuklu arabalar güzel bence
Bizim araba öyle ne cip ne alçak araba şeklinde oluyor bagajı geniş arkaya rahat rahat 3 kişi biniyor orta kısımda ayak yerinde olan tümsek de yok oyüzden ortadaki de rahat
Biz memnunuz

ikinci el olacak.
Renoyu esim pek istemiyor. Megan degilde ladjari Ben begeniyorum aslinda baya guzel.
Kadjar in ici genis mi yakindan gormedim de resimlerde genis gelmedi . Bebegim var alt degistirme islemlerini rahat yapmak istiyorum da.
Benim iki cocugum var , kadjara cok rahat sigiyorlar
Renault en cok satan ve en saglam araclardan
Senelerdir kullanirim hicbir sikayetim olmadi

Audi cocuklar icin korkunc bir araba
Arkada insanin acaip midesi bulaniyor
Kankam 400 bin verip audi aldi arabanin arkasinda 10 dakikalik yolda benim bile midem bulandi , kesinlikle cope atilan para
Bizim araba Audi A3. Memnunuz. Amortisör ayarında sıkıntı varsa öyle bir sorun yaşanmış olabilir. Ben çoğunlukla arkada çocukların yanında oturuyorum. Mide bulantısı falan yaşamadım. Passat da kullandı eşim. Ondan da memnunduk. Aile arabası ikisi de bence.

benim araba Chevrolet captiva sınıfının en ucuz modellerinden içi de yayla gibi
Ama sıkıntısı Türkiye pazarından çekildi 2012 dem üst modeli yok ve servis bakımını Opel yapıyor. Ama ben çooooook memnunum.

Kankam 400 bin verip audi aldi arabanin arkasinda 10 dakikalik yolda benim bile midem bulandi , kesinlikle cope atilan para
Ya bir benmiyim diyordum. Hani suya ma dediğim dönemlerde Q7 bindim arkada oturdum yol boyu Allahım dolmuşla gitsem daha az sarsılır daha az midem bulanırdı

Bizim araba Audi A3. Memnunuz. Amortisör ayarında sıkıntı varsa öyle bir sorun yaşanmış olabilir. Ben çoğunlukla arkada çocukların yanında oturuyorum. Mide bulantısı falan yaşamadım. Passat da kullandı eşim. Ondan da memnunduk. Aile arabası ikisi de bence.
Araba galeriden ciktigi gun bindim , ilk gunden amortisorde sorun olur mu bilemedim
Ama cidden kusmak uzereydim korkunc bir deneyimdi benim icin

Ya bir benmiyim diyordum. Hani suya ma dediğim dönemlerde Q7 bindim arkada oturdum yol boyu Allahım dolmuşla gitsem daha az sarsılır daha az midem bulanırdı
Valla benim audilerle ilgili duydugum bir mevzu bu ama konu sahibinin de varmis cok memnunmus
Bi daha hayatta binmem hicbir audiye korkunc bir deneyimdi

Benim iki cocugum var , kadjara cok rahat sigiyorlar
Renault en cok satan ve en saglam araclardan
Senelerdir kullanirim hicbir sikayetim olmadi
Renault kesinlikle sağlam bir araba değildir. Siz çok şükür hiç problem yaşamamışsınız fakat olası bir kazada kağıt gibi olur.
Sağlamlık ve konfor olarak o fiyatlara çok güzel Volkswagen passat ya da golf alabilirsiniz. Bütçenizde yetiyor kesinlikle kaliteden şaşmayın şimdiden hayırlı olsun.

400 bin bir arabaya veremem ben verenler güle güle binsinler kıyamam valla

Arabam reno captur, dizel otomatik,tuksek araç kullanımı rahat. Koltuk genişliği fena değil ama bagaj yeterli değil bana göre.uc çocuğum var çünkü bir tık daha büyük lazim

Back
X