• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel bi haber oldu

pnr03

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
38
0
16
Afyon
Mrb kızlar bi hafta önce test yaptım ve çift çizgi çıktı dün dokotra gittim ve ultrasona koyduğunda küçükçk bişey oluşmuş gördüm yani tam hamile değilmiş 2 haftalık bişey yani belkide daha embriyo oluşmamaış bunun içim nelere dikkaet etmelyim nasıl beslenmem gerek

Mrb kızlar bi hafta önce test yaptım ve çift çizgi çıktı dün dokotra gittim ve ultrasona koyduğunda küçükçk bişey oluşmuş gördüm yani tam hamile değilmiş 2 haftalık bişey yani belkide daha embriyo oluşmamaış bunun içim nelere dikkaet etmelyim nasıl beslenmem gerek

hayırlı olsun canım çok sevindim beslenmeden ziyade hareketlerine dikkat et istirahat et bol bol,bide doktor progestan verdimi vermedyse bile iste kullan bence.bende yarın test yapacam bakalım bu satlerde belki güzel birşeyler yazarım dua edin

inş canım hayırlısı ile sadece folk asit verdi vtamn tarzı o nasıl bi ilaç ne için canım ve sanki adet ağrım gibi ağrılarım var neden acaba

hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah :) agrıların normal bebek yerlesmeye rahmini hazırlamaya calısıyor cok dıkkat et sakın kendını yoracak işler yapma.

cnm Allah tamamına erdirsin inş. folik asiti mutlaka iç sakın unutma folik asit bebeğin omurilik gelişimi için ben içmediğim için bebeğim spina bifida oldu omuriliği ayrık oldu ve gebeliğim sonlandırıldı bazı bayanlar hala anlamıyor bazıları biz içmedik diyorlar ama sağlıklı doğdu diyorlar ama herkes bir değil o yüzden bırakmadan iç muhtemelen 12.haftana kadar içtirir doktorun aslında hamile kalmadan 3 ay önce başlanması lazım..

inş canım hayırlısı ile sadece folk asit verdi vtamn tarzı o nasıl bi ilaç ne için canım ve sanki adet ağrım gibi ağrılarım var neden acaba

progestan düşük önleyici canım ilk aylarda kullanılıyor,bana verdi doktor folik asitte verdi

Back