Güzel Başlangıcın Sonu Acıyla Bitti

arkadaşlar ben evliyim 2senedir.fakat bi türlü eskı sevdiğim insanı unutamıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum.olay uzun olduğu için anlatamıyorum.ne yapabilirim.ve itiraf etmeliyimki ne kadar yanlış olduğunu bilsemde bugün onu aradım.duyduklarım hem üzdü hem hakettıgım bişey için neden üzülüyosun diyorum.son çarem aramaktı.çünkü bizim aşkımız yarım kaldı ve ne aklımdan çıkarabiliyorum ne beynımden hastalık gibi bişeyy aslında rüyalarımda görüyorum ve bu yüzden eşimle mutlu olamıyorum yada olmak istemıyorum.kimseyi üzmek harcamak gibi bi niyetim yok ama napıcam nasıl çıkarıcam bılmıyorum.bana yardım edin bi fikri olan veya aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar yardım edin banaaa.

madem yarım kalan bir aşkın var dı ne demeye kocanla evlenip adamın hayatını mahvettin.eşin açsa bu konuyu direk boşan derdim.başkasını severken başkasıyla evlisin kusura bakma hemcinsimsin ama yaptığın şey çok ayıp.boşan adamdan hayatını daha fazla mahvetme.

herşeyde bir hayır vardır canım .eğer evlendikten sonra yuvan yıkılsaydı o zaman ne yapardın.sonuçta babaası seni sevmemiş bir şekilde yapacağını yine yapardı.allah korumuş bak en azından seviyorsan da çok yaşanmışlığınız yok.inşallah sen daha mutlu olursun.bence saplantı haline getirme unutmaya çalış.

eşim zaten zamanında aklımı çeldi ve yarım kalmasına sebep bu.mecbur olmasam zate evlenmezdım.bende bılıyorum yanlış olduğunu ama unuturum severım zannettım ve eşimlede çok ıyı değiliz zaten mutlu olsaydım benı mutlu edebilseydı belkı çoktan unuturdum emin ol.

Her serrin ardinda bir hayir vardir,

Bence sükret haline..

Cok daha kötü seyler olabilirdi, inan buna.

Babasi bir kere ters düstün diye ( ona göre) sana zaten cephe almis.

Esin senin yaninda 1 olur 3 olur 7 olur ama an gelir,

- Yahu bu adam hepmi yalanci, o benim bunca yillik babam

Vardir bir bildigi " diyebilirdi de..

Hakkinda hayirlisi olsun.

Inan SÜKRETMELISIN haline..

evli oldugu halde eski sevgilisinin pesinden kosan, resmen karisini aldatan adama guven mi olur bence sansin varmis kurtulmussun

ayyy kıyamam ben sana ya hikayeni okuyunca ben ağladım kim bilir sen ne durumdasın canım benım ya çok üzüldüm:2::2::2:

bende tutku oldgunu düşünüyorum benmde vardı 3 yıl agladm uzakta yaşayan birisi için ne kdr basit biri oldgnu şuan yeni sevglm yanmdayken anlıyorm nsl sevmişim die gülüyorm hatta utancımdan kmseye söyleyemiyorum canm. bnce telini değiştr her yerden engelle öyleleriyle işin olmasn gerçtekn sevdiğin kişi karşına çkınca anlıcaksn üzme kendini boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…