• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel arkadaşım için hediye:)

nobahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
4.030
9.253
158
37
Kızlar merhaba,
Şöyle ki ben yurtdışındayım o Türkiye'de. Küçük bebeği var, doğum kilolarını hala verememiş. Makjayla yoğun bir şekilde ilgileniyor, çok güzel yapardı:)
Şimdi ben netten hediye alıp göndermek istiyorum ona ama hediyelerin ücretini içeren bi bilgi olursa üzerinde hoş olmaz. Faturasız gönderebilmem mümkün mü onun adresine..bu konuda fikriniz varsa yardımlarınızı rica ediyorum:dua:

hediye olarak da benim aklıma gelen hoşlandığı üzere makyaj malzemesi, bebeğine kıyafet, nevresim takımı(bunu da sever)..bir de yeni bir annenin alınca kendini mutlu hissedebileceği nasıl bir hediye alabilirim acaba?

Hediye paketi seçeneğini varsa onu işaretleyin. Teslimat adresi ile de fatura adresi farklı olsun. Böylece fiyatını görmez. Hatta müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz bu isteğinizi.
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama mini makyaj seti veya zarif bir takı veya şık bir nevresim takımı alabilirsiniz.

Kızlar merhaba,
Şöyle ki ben yurtdışındayım o Türkiye'de. Küçük bebeği var, doğum kilolarını hala verememiş. Makjayla yoğun bir şekilde ilgileniyor, çok güzel yapardı:)
Şimdi ben netten hediye alıp göndermek istiyorum ona ama hediyelerin ücretini içeren bi bilgi olursa üzerinde hoş olmaz. Faturasız gönderebilmem mümkün mü onun adresine..bu konuda fikriniz varsa yardımlarınızı rica ediyorum:dua:

hediye olarak da benim aklıma gelen hoşlandığı üzere makyaj malzemesi, bebeğine kıyafet, nevresim takımı(bunu da sever)..bir de yeni bir annenin alınca kendini mutlu hissedebileceği nasıl bir hediye alabilirim acaba?
netten ben hediye gönderiyorum fatura kendi adresime istiyorum teslimat adresi de hediye gonderdığım kişinin adresi yapıyorum

Hediye paketi seçeneğini varsa onu işaretleyin. Teslimat adresi ile de fatura adresi farklı olsun. Böylece fiyatını görmez. Hatta müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz bu isteğinizi.
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama mini makyaj seti veya zarif bir takı veya şık bir nevresim takımı alabilirsiniz.
çok sağolun, netten alışveriş yapmadığım için pek bilgim yoktu..sağolun:)

Hangi siteden yapacaksınız bilmiyorum ama şu hepimizin aldığı siteden alacaksanız L... ile başlayan faturayı başka adrese isteseniz bile ürünlerin üzerinde fiyat etiketiyle gönderiyorlar.

Son düzenleme:
Fatura ayrı adrese yönlendirebiliyorsunuz. Müşteri hizmetlerini de arayıp fiyat etiketini kesmelerini isteyebilirsiniz. Hatta varsa not kısmına yoksa adres kısmına bile yazabilirsiniz fiyat etiketi olmasın diye.

Şimdi biraz garip gelebilir ama ben olsam bir spa merkezinden masaj hizmeti satın alırdım. Herkese iyi gelir böyle bir hediye, taze anneler içinse çok büyük bir ihtiyaç.

Bebeği birkaç saatliğine bırakabileceği biri varsa, mutlaka çok iyi gelecektir.

Makyaj malzemesi konusunda, eğer Doğumdan sonra kilo veremediği için kendini kötü hissediyorsa, yeterince bakımlı olmadığını düşünüyorsa, makyaj malzemesi daha da kötü hissettirebilir belki.

Yurt dışındaki arkadaşım doğum yaptım diye bana ne hediye gönderse mutlu olurdum?:KK64:

Bütçene bağlı ama yurt dışında uygun burada pahalı olan herhangi birşeyi gönderebilirdi :D

Konforlu bi bebek arabası
Oto koltuğu
Orjinal, yeni nesil annelerin kullandığı çeşitli ıvır zıvırlar.

Fatura ayrı adrese yönlendirebiliyorsunuz. Müşteri hizmetlerini de arayıp fiyat etiketini kesmelerini isteyebilirsiniz. Hatta varsa not kısmına yoksa adres kısmına bile yazabilirsiniz fiyat etiketi olmasın diye.

Şimdi biraz garip gelebilir ama ben olsam bir spa merkezinden masaj hizmeti satın alırdım. Herkese iyi gelir böyle bir hediye, taze anneler içinse çok büyük bir ihtiyaç.

Bebeği birkaç saatliğine bırakabileceği biri varsa, mutlaka çok iyi gelecektir.

Makyaj malzemesi konusunda, eğer Doğumdan sonra kilo veremediği için kendini kötü hissediyorsa, yeterince bakımlı olmadığını düşünüyorsa, makyaj malzemesi daha da kötü hissettirebilir belki.
spa merkezi fikri süper;) çok iyi oldu bu, sağolun:)
makyaja tam gaz devam ediyormuş, az önce ağzını aradım tonla ürün-marka tavsiyesi verdi bana:KK49::KK54:

Yurt dışındaki arkadaşım doğum yaptım diye bana ne hediye gönderse mutlu olurdum?:KK64:

Bütçene bağlı ama yurt dışında uygun burada pahalı olan herhangi birşeyi gönderebilirdi :KK70:

Konforlu bi bebek arabası
Oto koltuğu
Orjinal, yeni nesil annelerin kullandığı çeşitli ıvır zıvırlar.
burdan göndermek hiç aklıma gelmemişti açıkçası:) bunları bir sonraki seferde düşünebilirim, çok sağolun:)

Kızlar merhaba,

bir siteden kredi kartı ile bir şey alırken genelde fatura ve kargo adresini ayrı ayrı istiyorlar olmadı aldığınız satıcıya özel mesaj atarak rica edebilirsiniz ya da siteyi direk arayıp söyleyebilirsiniz

fatura adresınızı ayrı gırersenız ucret bılgısı ulasmaz
anne cocuk ıcın kehrıbar kolye set var bıleklıgıyle
kehrıbar malum reçine... dogal agrı kesıcı cocukların dıs cıkarma donemınde olsun alerjık durumlarda olsun uyku duzensızlıklerınde falan bırebır
ıstersenız sıze ozelden 2 adres verebılırım ben kendımde kızım ıcınde dogum yapacak eltıme ve kuzenıme de aldım cok faydasını gordugumden...

bunun dısında kesınlıkle bebege kıyafet ve oyuncak makbule gecer
nevresım ya da havlu setı olabılır

benım yakın arkadasım var cok yakın... bız bırsey alacagımız zaman bırseyler alıcam alısverıs yapıcam neye ıhtıyacın varsa sana da getırteyım dıyoruz bırbırımıze acıkcası o kadar yakınız yanı
ya da bebege bırsey alıcam da neye ıhtıyacı varsa onu alayım dıyoruz ... eger cok yakınsanız sorabılırsınız veya hedıye cekı sansınız varsa o da olur

fatura adresınızı ayrı gırersenız ucret bılgısı ulasmaz
anne cocuk ıcın kehrıbar kolye set var bıleklıgıyle
kehrıbar malum reçine... dogal agrı kesıcı cocukların dıs cıkarma donemınde olsun alerjık durumlarda olsun uyku duzensızlıklerınde falan bırebır
ıstersenız sıze ozelden 2 adres verebılırım ben kendımde kızım ıcınde dogum yapacak eltıme ve kuzenıme de aldım cok faydasını gordugumden...

bunun dısında kesınlıkle bebege kıyafet ve oyuncak makbule gecer
nevresım ya da havlu setı olabılır

benım yakın arkadasım var cok yakın... bız bırsey alacagımız zaman bırseyler alıcam alısverıs yapıcam neye ıhtıyacın varsa sana da getırteyım dıyoruz bırbırımıze acıkcası o kadar yakınız yanı
ya da bebege bırsey alıcam da neye ıhtıyacı varsa onu alayım dıyoruz ... eger cok yakınsanız sorabılırsınız veya hedıye cekı sansınız varsa o da olur
Yıllardır görüşmüyoruz. İhtiyacın neyse onu alayım demek o kadar yılın üstüne hoş olmaz sanki. Öncesinde de böylesi jestler yapmamıştık,kahve falan içerdik birlikte. O da çalışıyor bu arada. Bebeği 1 buçuk yaşında,kehribar kolye hala iş görür mü ki?
Aslında ona benim bebeğimin daha çok ihtiyacı olabilir, yavrum dün gece 2 ye kadar diş acısından kendini yatakta ordan oraya attı:( ben tehlikeli olduğunu okumuştum.
Bir de ben arkadaşımın bizzat kendine iyi gelecek bişeyler almak ya da yapmak istiyorum açıkçası.
Çok sağolun tavsiyeleriniz için:)

Back
X