Yani sağlıklı bir gebelik değil mi yani iyi demiCanım ctesi 18 değil mi değerin ptesi 75 olmuş iki günde 3 kat olmuş sonra perşembe 2 günde iki kat olmuş doktorlar %60 üzeri kabul ediyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sağlıklı bir gebelik değil mi yani iyi demiCanım ctesi 18 değil mi değerin ptesi 75 olmuş iki günde 3 kat olmuş sonra perşembe 2 günde iki kat olmuş doktorlar %60 üzeri kabul ediyorlar
Canım ctesi 18 değil mi değerin ptesi 75 olmuş iki günde 3 kat olmuş sonra perşembe 2 günde iki kat olmuş doktorlar %60 üzeri kabul ediyorlar
Yani kuzum öyle gözüküyorYani sağlıklı bir gebelik değil mi yani iyi demi
Evet görürüsün benceYani iyi demi kuzum saglikli ve cidden pazartesi yada persembe günü keseyi görürüm demi
Amin inşallahEvet görürüsün bence
Ara sıra kasik ağrın oluyor mu ya benim oluyor da ara sıra4 gün önce 100 dü şimdi 700 800 civari
Evet oluyor canım gayet normal benim ayaklarım çok üşüyorAra sıra kasik ağrın oluyor mu ya benim oluyor da ara sıra
Evet oluyor canım gayet normal benim ayaklarım çok üşüyor
Benim de aynı şekil canım gayet normaldir inşallahAy şükür bende bir bende oluyor sanıyorum akintim vardı beyaz bir oluyor bir olmuyor sende de mi öyle ayaklarını sıcak tut canım benim
Insallah inşallah ikimiz de mutlu haberleri alalım inşallahBenim de aynı şekil canım gayet normaldir inşallah
Amin inşallah canım benimInsallah inşallah ikimiz de mutlu haberleri alalım inşallah
Canım keseyi gördün müInsallah inşallah ikimiz de mutlu haberleri alalım inşallah
Canım keseyi gördün m
Gördüm ben canımYarın gidicem canim sen?
Kaçtı değerin benim suan 4120 kaç değeriyle gördün keseyi?Gördüm ben canım
Kuzum değere bakmadık vallah direk 5 haftalık gebesin dedi şimdi de gidip kan testi analizi yaptıracam sen görmedin miKaçtı değerin benim suan 4120 kaç değeriyle gördün keseyi?