Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın 15 ine randevum var keseyi görmek için gözükür değil mi kalp atışı duyulmaz galiba ama kese gözükür diye düşünüyorumGayet güzel canım benim
Ay çok şükür bir hafta kaldı kesesi gözüksün birde kalp atışı duyulsun rahatlicam bir kaybim var da benimEvet canım perşembe gözükür yani daha erken
Ay inşallah insan sabredemiyor değil mi sizin beta değeriniz kaç acabaBende p.tesi gidecem inşallah keseyi görmek için rabbim görmeyi nasip eylesin
İçini ferah tut bende öyleyim vallaha bir an önce göreyim kurtulayımAy çok şükür bir hafta kaldı kesesi gözüksün birde kalp atışı duyulsun rahatlicam bir kaybim var da benim
4 gün önce 100 dü şimdi 700 800 civariAy inşallah insan sabredemiyor değil mi sizin beta değeriniz kaç acaba
Evet ama randevu yok dolu ne yapsam acaba doktordan rica mi etsem bakması için ama vajina ultrasonda gözükür değil misen pteside görebilirsin aslında
İçimi ferah tutuyorum vallahi mart da hamile kaldim Nisan da dış gebelik oldu kanamam oldu birde çok parça da düşürdüm insan korkuyor şimdi yine hamileyim ama değerlerin çok sağlıklı olduğunu söylüyor doktorum şükürler olsun ki sadece kese ve kalp atışını duyayi mm ondan sonra bizden mutlusu yokİçini ferah tut bende öyleyim vallaha bir an önce göreyim kurtulayım
Hayır normal ultrasonda gözükür bak yarın değerim 600 olsa ctesi 1100 olsa pazar 2000 olsa o tesi 3600 olsa görürsünEvet ama randevu yok dolu ne yapsam acaba doktordan rica mi etsem bakması için ama vajina ultrasonda gözükür değil mi
Kuzum iki güne bir iki katı olması lazımYarın 1500 olsa ctesi 2700 olsa pazar 4500 olsa ptesi 7000 bile olsa görünür
Rabbim sana bana isteyen herkese evlat hasretiyle tutuşanlara nasip eylesinİçimi ferah tutuyorum vallahi mart da hamile kaldim Nisan da dış gebelik oldu kanamam oldu birde çok parça da düşürdüm insan korkuyor şimdi yine hamileyim ama değerlerin çok sağlıklı olduğunu söylüyor doktorum şükürler olsun ki sadece kese ve kalp atışını duyayi mm ondan sonra bizden mutlusu yok
24 saat ile 48 saat atasi iki kat oluyor farkındaysan senınde 24 saatte iki kat olmuşKuzum iki güne bir iki katı olması lazım
pazartesi 1200 oluyor perşembe günü de 2400 oluyorHayır normal ultrasonda gözükür bak yarın değerim 600 olsa ctesi 1100 olsa pazar 2000 olsa o tesi 3600 olsa görürsün
Rabbim sana bana isteyen herkese evlat hasretiyle tutuşanlara nasip eylesin
Benim pazartesi 75 di perşembe günü ise bugün yani 317.8 3 katı arttı yani 3 günde kuzum24 saat ile 48 saat atasi iki kat oluyor farkındaysan senınde 24 saatte iki kat olmuş