Güzel anne adayları yardımınıza ihtiyacım var. 22.haftada nefes darlığı nefes alamama hıssı normal mi lütfen yaşayanlar varsa yazabilir mı

cecege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
316
46
32
Arkadaşlar güzel anneler annen adayları yardımmmm 22; haftadayım nefes darlığı nefes alamama normal mi 19 haftamda başladı yardımmm lütfen

Benim 30. Haftada aynısı oldu acile gittim çocukla alakalı bir durum değil kendini yormuşsun dediler…

Bende acillere gittim kaç kez inanırmısınız hiç ilgilenmediler doğru düzgün bişey yok deyip yolladılar napcam bilemiyorum

Ben çocuğa bir şey oldu diye çok panikledim ama çocukla alakası yokmuş bu durumun…

Sizde rahat olun?
Halsizlik kol bacak,kas ağrınız var mı?

Ben çocuğa bir şey oldu diye çok panikledim ama çocukla alakası yokmuş bu durumun…

Sizde rahat olun?
Halsizlik kol bacak,kas ağrınız var mı?
Halsizlık var kol bacak kas ağrısı değilde kollarımda uyuşma oluyo ama dediğim gibi bi'şey bulamadılar nı kaç önce de bayılma yasadım bilincimi falan kaybetmişim hastanede yattım ıkı gün orda da tetkık yapıldı bişey yok dediler

Halsizlık var kol bacak kas ağrısı değilde kollarımda uyuşma oluyo ama dediğim gibi bi'şey bulamadılar nı kaç önce de bayılma yasadım bilincimi falan kaybetmişim hastanede yattım ıkı gün orda da tetkık yapıldı bişey yok dediler
Benimde uyuşmalar oluyor ek takviye magnezyum alabilirsin doktora danışarak, inan arkadaşın dediği gibi panik atak olabilir çünkü ben evde tektim çok kötü oldum ama acile girince rahatladım sanki… İdrar kan her şeye baktılar hiç birşey çıkmadı canım…

Benim gibi yoruyorsan kendini biraz dinlenmeni sakin kalmanı tavsiye ederim, iki gün önce doktoruma gittim endişelerimi anlattım telkin etti biraz sende öyle yapabilirsin…

Benimde uyuşmalar oluyor ek takviye magnezyum alabilirsin doktora danışarak, inan arkadaşın dediği gibi panik atak olabilir çünkü ben evde tektim çok kötü oldum ama acile girince rahatladım sanki… İdrar kan her şeye baktılar hiç birşey çıkmadı canım…

Benim gibi yoruyorsan kendini biraz dinlenmeni sakin kalmanı tavsiye ederim, iki gün önce doktoruma gittim endişelerimi anlattım telkin etti biraz sende öyle yapabilirsin…
Kendımı çok yormuyorum yanı bu şikayetler yüzünden artık ev işi falan da yapamıyorum 15 gündür hiç uyuyamıyorum ne gece ne gündüz tam uykuya dalacakken geri uyanıyorum hemen. Devlet n hastanesinr gidiyorum canım ben her gittiğimde farklı asıstan yada n stajyer çıkıyor karşıma geçen gittiğimde söyledim ama hıc magnezyum falan demedı

Al benden de o kadar tabak kaldırsam peri oluyor, sen acilden değil kadın doğumdan randevu al canım benim…
Doktor ancak anlar…

X