Guzel ablalarim kardeslerim beni bu supheden kurtarın

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
Yerleşme kanaması adet dönemine mi denk geliyo? İki üc kere adet oldum (süpheli birlikten sonra) ama yerlesme kanamasi olabilirmi?Ve yerleşme kanamasından once ve devam ederken gögüs hassasiyeti olurmu? Midem bulaniyo karnimda sislik var gibi sizce bunlar psikolojikmi?

Adet gecikmesi varsa test yapın bulantı 6.haftadan önce başlamaz

Yerleşme kanaması. 2-3 damla gelir devamı olmaz. Devam eden bir kanama ise rgl olmuşssundur. Rgl döneminde hormonlar hamilelik gibi olabiliyor mesela ben rgl dönemimde hamile gibi oluyorum sanki belirtilerim filan kişiden kişiye değişiyor bagzen de. Mesela geç döllenme oluyor. Rgl oluyorsun sonra ki ay belli oluyor bebek ve kimisinden yerleşme kanaması olmuyor bende olmamişti

İnternete devam bikac gün devam eder yaziyo cok gozum korktu iki kere regl oldum iki gune tekrar zamani geliyo gogsumde hassasiyet var test yaptim negatif İnternet yanilma payi var diyor

Adet gecikmesi varsa test yapın bulantı 6.haftadan önce başlamaz
Hayir adet oldum ama yerlesme kanaması olabilir diyo İnternet iki kere oldum hatta bikac gun surebilir falan diyo test yaptim bikac tane hepsi negatif bu sefer yanilma payi vardir diyo

Kanaman nasıldı uzun mu sürdü Rengi de önemli

İnternete devam bikac gün devam eder yaziyo cok gozum korktu iki kere regl oldum iki gune tekrar zamani geliyo gogsumde hassasiyet var test yaptim negatif İnternet yanilma payi var diyor
İki kere regl olup testleri negatif çıkıp acaba diyen arkadaşım, hamile değilsin. Yok öyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…