• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvenmiyorum dedi aramız nasıl düzelir sizce?

esmerkadin

Aktif Üye
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
225
227
33
hanımlar merhaba iyi akşamlar öncelikle okuyanlara ve cevap verenlere teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Benim 1 yıllık bir ilişkim var.Şuan ayrıyız ayrılma sebebimize çok girmek istemiyorum kısaca şunu diyebilirim ki hatalarım yüzünden ayrıldık ve bana güvenmediğini söyledi.Güvensizlik veren hatamda sosyal medya platformunda önceki konuştuğum kişiyi stalklamam ve bunun gibi bir çok hata..
Bu yüzden bana hiç ama hiç güvenmiyor."Seviyorum ama güvenemiyorum" cümlesini çok kullandı.
Uzun süredir aramızın düzelmesi için kendimi affettirmek için bayağı bir çaba gösterdiğimi düşünüyordum.Yaptıklarımdan bir kaçını söylemek istiyorum.Evine harfli çikolata gönderdim.Daha sonrasında canı makarna salatası ve kek istedi yaptım ve götürdüm.İçimden gelmişti bu yani barışsın diye olan bir şey değil aslında.Ardından mesajlar attım.Sadece ona açık hikayeler attım.Aşk sözleri vs..
Bunlar gibi şeyler yaptım.Fakat dün benden bir çaba göremediğini dile getirdi.Sanırım benden manevi olarak bir şeyler bekliyor.
Sizce manevi olarak neler yapabilirim? Güvenini geri nasıl kazanabilirim?
Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.Ciddi düşünüyorduk annelerimiz biliyordu aramızdaki ciddiyeti.Hatta annesiyle görüşüyoruz beni sevdiğini ve destek çıktığını dile getiriyor.Aramızın düzelmesini istiyor ve güven ver ona diyor.
Sizce neler yapabilirim? Güvenini kazanmak istiyorum.Bu konuda yaşanmışlıkları olan ve tecrübeli olanların cevaplamasını istiyorum.Lütfen yargılayıcı ve kırıcı yorum yapacak olanlar kendisini yormasın bir şey yazmasın.Hassas bir insanım.Rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
hanımlar merhaba iyi akşamlar öncelikle okuyanlara ve cevap verenlere teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Benim 1 yıllık bir ilişkim var.Şuan ayrıyız ayrılma sebebimize çok girmek istemiyorum kısaca şunu diyebilirim ki hatalarım yüzünden ayrıldık ve bana güvenmediğini söyledi.Güvensizlik veren hatamda sosyal medya platformunda önceki konuştuğum kişiyi stalklamam ve bunun gibi bir çok hata..
Bu yüzden bana hiç ama hiç güvenmiyor."Seviyorum ama güvenemiyorum" cümlesini çok kullandı.
Uzun süredir aramızın düzelmesi için kendimi affettirmek için bayağı bir çaba gösterdiğimi düşünüyordum.Yaptıklarımdan bir kaçını söylemek istiyorum.Evine harfli çikolata gönderdim.Daha sonrasında canı makarna salatası ve kek istedi yaptım ve götürdüm.Ardından mesajlar attım.Sadece ona açık hikayeler attım.Aşk sözleri vs..
Bunlar gibi şeyler yaptım.Fakat dün benden bir çaba göremediğini dile getirdi.Sanırım benden manevi olarak bir şeyler bekliyor.
Sizce manevi olarak neler yapabilirim? Güvenini geri nasıl kazanabilirim?
Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.Ciddi düşünüyorduk annelerimiz biliyordu aramızdaki ciddiyeti.Hatta annesiyle görüşüyoruz beni sevdiğini ve destek çıktığını dile getiriyor.Aramızın düzelmesini istiyor ve güven ver ona diyor.
Sizce neler yapabilirim? Güvenini kazanmak istiyorum.Bu konuda yaşanmışlıkları olan ve tecrübeli olanların cevaplamasını istiyorum.Lütfen yargılayıcı ve kırıcı yorum yapacak olanlar kendisini yormasın bir şey yazmasın.Hassas bir insanım.Rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İlişkinin temeli sevgiden bile önce güvendir. Temelden vurmuşsunuz siz. Zamana bırakın çok sıkmayın bence. Kaybedilen güvenin yerine gelmesi çok da kolay değil

Sebepleri farklı olsa da bende güvenini kırdım, nişanlıydık evimizi kurmuştuk bile ve ayrıldık. Açıkcası güveni kazanmak nasıl olur yada olabilir mi bilemiyorum. Sadece bir şans vermek için benimki isteklerini belirtti onun içinde biraz zamanım var. İşe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum.

Muhtemelen aslında yapılabilecek tek şey yaptığın hatanın farkında olduğunu göstermek olacaktır. Yani hediye vs yeterli geleceğini sanmıyorum bu tarz maddi şeyler

Şimdi ablacım kendini karşı tarafın yerine koyup bak derim. Karşı taraf ex sevgiliyi stalkladı veya başkasıyla konuştu sen güvenir miydin bu insana bir daha ? İlişkimiz yeterli değil, beni de sevmiyor ki gözü dışarda, başka arayışlarda derdin. İnsan bir kez tiksinince bir daha içi almıyor bazı şeyleri bu da var.

Bence karşı taraf güvenir güvenmezden önce kendini sorgula sen bu ilişkiden yeterince tatmin oluyor musun? Başkalarına göz kayma sebebin tam olarak nedir? Ya ilişkinde mutlu değilsin aklın başkalarına kolayca kayıyor ya da karakterin bozuk. Her 2 durumda da bilemedim yani, kolayca etrafa bakna karakterde bir insansan evlenince yapmayacağın ne malum, sen kendine güveniyor musun bu konuda?

Son düzenleme:
Şimdi ablacım kendini akrşı tarafın yerine koyup bak derim. Karşı taraf ex sevgiliyi stalkladı veya başkasıyla konuştu sen güvenir miydin bu insana bir daha ? İlişkimiz yeterli değil, beni de sevmiyor ki gözü dışarda, başka arayışlarda derdin. İnsan bir kez tiksinince bir daha içi almıyor bazı şeyleri bu da var.

Bence karşı taraf güvenir güvenmezden önce kendini sorgula sen bu ilişkiden yeterince tatmin oluyor musun? Başkalarına göz kayma sebebin tam olarak nedir?
sadece meraktan olan bir şeydi.Erkek arkadaşım benim için çok değerli ve çok seviyorum sevgimizden eminiz ikimizde ama güven yok maalesef..

Ayrılma sebeplerimiz aynı. Bana da sana güvenmiyorum diyerek ayrıldı bitirdi. Sanırım bunun geri dönüsü yok, ne maddi ne manevi biseyler yapılsada işe yaramıyor maalesef.

19 yaş ciddi düşünmek zaten çok erken.

Hepimiz bu yaşlarda hata yaparız, deneriz yanılırız, öğreniriz. Eski sevgilini stalk'luyorsan aklın onda kalmış olabilir. Bence büyük bir günah değil . Bu şekilde öğrenirsin doğruyu yanlışı. Bu nedenle bu yaşlarda ciddi adımlar atmamak gerekir.

Öte yandan o insanın da diğer insanlara güvenini kırma. Aklında başkası varsa ilişkiyi sürdürme. Zaten bu kekle börekle olacak iş de değil ya neyse. Bence ayrılmanız mantıklı olan karar sanki

Çok zor gibi görünüyor kabuğunuza çekilip hem kendinize hem sevgilinize zaman tanıyın.

"önceki konuştuğum kişiyi stalklamam ve bunun gibi bir çok hata.."

Bir defalik bir stalk meselesi degil belli ki.
O kadar değerliyse sevgiliniz neden "bir cok" defa tekrarladiniz hatalarinizi.

Sizin gibi birine kendini parcalasa guvenmezdim ben. Bu saatten zorlaya zorlaya birlikteliğe devam etseniz bile sizin bu yaptiklarinizi unutup size sonsuz bir guveni olmayacak. En ufak olayda bunlar gun yuzune cikar Er geç aranizda sorunlar olacak.

evladım yoluna bak. yapacağını yapmışsın zaten. analı oğullu süründürecekler seni.
hata mı yaptın yaptığını geri alamayacağına göre efendi efendi çekil.
19 yaşındaki gence güvenini kazan diyen ataerkil anasının kafasına...
ezdirme kendini genceciksin yine aşık olursun.
Annesi benim tarafımda olduğunu söyledi ve iyiliğimizi istediğini dile getirdi hep.

Gittiğiniz hastanede bile birinin yaka kartindan adina bakip onu stalklayan sizdiniz değil mi?
Üzgunüm ama hakli eski sevgiliniz. Nasil güvensin? Kekle salatayla olmaz bu iş.
O defteri kapatın ve yolunuza bakın.

Konu sahibinin akli baska yerlerde ama ilişkisi 1 yillik ve anneleri biliyor "ciddi dusunme" durumu var filan diye bu cocugu birakmak istemiyor gibi geliyor bana.
Zaten yaşi da kucukmuş, boyle "ciddi ilişki, yeni flortler" ikileminde kalmasi da normal.
Boşuna zorlayip kendinizi de diger cocugu da ugrastirmayin konu sahibi. 🙄

Back