bilmiyorum, ben gerçekten yalnız hissediyorum ve eğer onunla olmayacaksa ertesi gün bile biri ile görüşebilirim. Yalnızlık hissim daha önde yani. Yabancı bir ülkedeyim, ve birsürü sorunum var. Biraz destek, şefkat, ilgi ihtiyacım var. Bunu da şuan ilişkide olduğum kişiye böyle söylemek ne kadar doğru bilmiyorum. 'bana ilgi göster, bana şu konuda destek ol' gibi. Bunlar konuşulacak şeyler değil sanki karşı tarafın kendiliğinden yapması gerekiyor gibi düşündüm hep.Kusura bakmayın meraktan açmaya inanmadım, sizin tavrınızı da hoş bulmadım. Anında başkalarıyla konuşmaya meyledebiliyorsanız birbirinizi bırakın. Gerçekten sevmek etmek bu değil yani.
İkiniz de ilginç ve tuhafsiniz. Tencere tava misaliDaha öncede konu açmıştım 8 aylık ilişkimi nasıl sevgililik aşamasına getiririm diye. Şimdi oldu 10 ay :)
Bu 2 ayda bir gelişme olmadı. Sadece son 1 aydır Türkiyedeydim ailemle vakit geçiriyordum, o da ailesi ile tatile gitti o süreçte ve çok iletişimimiz olmadı.
Geliş günüm yaklaşırken heyecanlıydım, ama bir şekilde onda aynı heyecanı hissetmedim. O dönem mesajlaşmalarımızda soğudum biraz ve bunuda belli ettim sanırım. Dönüş günüm geçen cumartesiydi yani çalışmadığı boş olduğu bir gündü. Ve benimde beklentim şöyle bir insan, ilişki ve davranıştı ' aa cumartesi geliyorsun o gün zaten çalışmıyorum, yükün çok mu havaalanına geleyim seni karşılamaya' yada havaalanına gelmese bile en azından 'hemen o gün görüşelim' gibi bir şey. Bu içten içe beklediğim, tabiki onunla paylaşmadığım birşeydi. Kırgın ve soğumuş hissettim.
O gün uçaktan inip eve geldikten sonra 'bugün yada yarın görüşmek istersen haber ver' gibi bir mesaj atmıştı. Bende bugün yorgunum belki yarın dedim. Daha çok sinir oldum mesajın soğukluğuna. Ve onu bırakmaya ve önüme bakmaya karar verdim. Bumble diye bir flört applikasyonu gibi birşey var orada hesap açtım birileri ile tanışmak için hemen o gün. Sonra 5 dakika oldu olmadı, uzun bir mesaj attı bana ' Mimoza seni Bumble da gördüm, bu aplikasyonu meraktan 3 gün önce açmıştım ve şu an seni orda gördüğüm için çok şaşkınım. Diğer yandan günlerdir bir şekilde benimle konuşmamaya çalışıyorsun, ve istemiyor gibi davranıyorsun. Neler oluyor? ' gibi şeyler yazdı. Bende 'haha bende meraktan açtım uygulamayı... Bak Türkiyeden buraya dönüp seni tekrar göreceğim için çok heyecanlıydım, ama bu heyecanın aynısını sende hiç göremedim. Anladım ki sanırım birbirimize aynı duyguları beslemiyoruz, ve beklentilerimiz aynı değil. Benim başka beklentilerim var, o yüzden Bumble ı bugün açtım, çünkü başka birşey arıyorum ben. Sanırım artık görüşmesek iyi olur' dedim. Ve ben bunu yazarken yoldaydı falan herhalde 5 dakika sonra kapı çaldı, dan diye gelmiş.
Konuşmak istediğini söyledi. Tamam dedim. 'Mimoza sen ne arıyorsun, belki de ikimizde aynı şeyi arıyoruz ama daha önce hiç 'biz' den konuşmadık bu yüzden bunu bilmiyoruz, ben seninle 'date' (bak hala date diyo yaa) e çıkmak istiyorum başkasını istemiyorum. Sen türkiyedeyken soğuk davrandığında orda bişey oldu biriyle görüşmeye başladın falan diye düşündüm.Belki saçma gelecek ama şu mesajlarında mesela(açtı mesajlaşmalarımızı o tarihlerdeki gösterdi) gülücük ve öpücük koymamaya başlamıştın, benim dışımda bişey olduğunu ve beni istemediğini hissediyordum, ve gergindim, bunun üstüne 3 gün önce o applikasyonu indirdim ama kimseyle yazışmadım ve görüşmedim. Ben seninle olmak istiyorum. Lütfen ikimizde bu app. i kapatalım' falan dedi. O sırada açtı gösterdi app. ı üyelik tarihini falanda gösterdi. Neyse ben direttim görüşmeye devam etmek istemediğime dair (sadece kısa bir süre dietebildim) çünkü çok güzel karar verip gaza gelmiştim. Ama bir şekilde tekrar kaynaştık. Şuan eskiye döndük bildiğiniz apaynı. Yine bir tık öte değil.
Sanırım elime geçen bir fırsatı kaçırdım, yada inanarak saflık yaptım. Bilmiyorum.
evet bende öyle bekledim. Biraz centilmenlik biraz sahiplenme biraz ilgi heyecan herne ise. O ise buna 'bana karşı soğuktun tr de başkasıyla oldun yada başka bişey oldu benden uzaklaştın diye düşünmüştüm, o yüzden gergindim ve kendimi geri çektim' falan dedi. Onu da anladım. Bende bişeye bozulduğumda söylemeyip uzaklaşma kötü davranma huyu var. Ve bunu aşamıyorum. Normal zamanda düşündüğümde bunu yapmamam gerektiğinin farkındayım ama o sinir anı geldiğinde önüne geçemiyorum. Ağzımdan kerpetenle bile laf alamaz. Sadece soğuk ve uzak davranırım.10 aydır benimle adam gibi sevgili olmayan adamın adını bile hatırlamam ben. kaldı ki belki denk gelmişsinizdir konularımda, 1-2 ayda beklentilerimi sunmayanı direkt şutluyorum. hatta bunların arasında bitirdiğim için çok üzüldüğüm biri de oldu yakın zamanda. bitmek zorundaydı zira istediğim yönde ilerlemiyordu. kendinize saygınız olsun. 1 ay boyunca farklı ülkede olacağım, elimde ağır yüküm olacak ve flört ettiğim adam beni görmeye, bu bahaneyle bana yardımcı olmaya gelmeyecek öyle mi? geç bunları.
benim bir arkadaşım, flört ettiği adam taşınmasına yardımcı olmadı diye şutladı adamı. hiç pişman olmadı çok da iyi yaptı. çünkü beklentisi, hayatına girme aşamasında olan erkeğin, taşınma gibi kadın için ağır ve uğraş dolu bir eylemde yardımcı olmayı kendiliğinden düşünmesi, teklif etmesiydi. adam o beklentiyi karşılamadı. hepimizin farklı beklentileri olabilir. bazen sadece hal hatır sorulmasını bekleriz, bazen bir konuda yardım etmesini, bazen de sadece o an bir derdimiz olduğunu anlamasını. bunlar basit ya da zor beklentiler olabilir. ben de zamanında yolculuk yapmıştım ve saat kaçta yola çıkacağıma varana kadar hepsini biliyordu karşımdaki insan. gittiğim gün, "ne yaptın, vardın mı, yolculuk nasıl geçti" diye sormadı bile. ne merak etmek var ne bişey. dedim ki benim böyle bir ilişkide ne işim var? küçük ya da büyük şeylerden öyle ya da böyle önemsenmek istiyorum hayatımdaki kişi tarafından ve bu çok normal. demek sen de öyle istedin, bekledin ama bunu karşılamadı. yol ver gitsin zaten o bumble'ı açtım ama kimseyle tanışmadım hikayesi de nedense fazla tanıdık.
Sizi okurken aklıma çalıştığım şehirde evlenmek amacıyla tanıştırıldığım adam geldiDaha öncede konu açmıştım 8 aylık ilişkimi nasıl sevgililik aşamasına getiririm diye. Şimdi oldu 10 ay :)
Bu 2 ayda bir gelişme olmadı. Sadece son 1 aydır Türkiyedeydim ailemle vakit geçiriyordum, o da ailesi ile tatile gitti o süreçte ve çok iletişimimiz olmadı.
Geliş günüm yaklaşırken heyecanlıydım, ama bir şekilde onda aynı heyecanı hissetmedim. O dönem mesajlaşmalarımızda soğudum biraz ve bunuda belli ettim sanırım. Dönüş günüm geçen cumartesiydi yani çalışmadığı boş olduğu bir gündü. Ve benimde beklentim şöyle bir insan, ilişki ve davranıştı ' aa cumartesi geliyorsun o gün zaten çalışmıyorum, yükün çok mu havaalanına geleyim seni karşılamaya' yada havaalanına gelmese bile en azından 'hemen o gün görüşelim' gibi bir şey. Bu içten içe beklediğim, tabiki onunla paylaşmadığım birşeydi. Kırgın ve soğumuş hissettim.
O gün uçaktan inip eve geldikten sonra 'bugün yada yarın görüşmek istersen haber ver' gibi bir mesaj atmıştı. Bende bugün yorgunum belki yarın dedim. Daha çok sinir oldum mesajın soğukluğuna. Ve onu bırakmaya ve önüme bakmaya karar verdim. Bumble diye bir flört applikasyonu gibi birşey var orada hesap açtım birileri ile tanışmak için hemen o gün. Sonra 5 dakika oldu olmadı, uzun bir mesaj attı bana ' Mimoza seni Bumble da gördüm, bu aplikasyonu meraktan 3 gün önce açmıştım ve şu an seni orda gördüğüm için çok şaşkınım. Diğer yandan günlerdir bir şekilde benimle konuşmamaya çalışıyorsun, ve istemiyor gibi davranıyorsun. Neler oluyor? ' gibi şeyler yazdı. Bende 'haha bende meraktan açtım uygulamayı... Bak Türkiyeden buraya dönüp seni tekrar göreceğim için çok heyecanlıydım, ama bu heyecanın aynısını sende hiç göremedim. Anladım ki sanırım birbirimize aynı duyguları beslemiyoruz, ve beklentilerimiz aynı değil. Benim başka beklentilerim var, o yüzden Bumble ı bugün açtım, çünkü başka birşey arıyorum ben. Sanırım artık görüşmesek iyi olur' dedim. Ve ben bunu yazarken yoldaydı falan herhalde 5 dakika sonra kapı çaldı, dan diye gelmiş.
Konuşmak istediğini söyledi. Tamam dedim. 'Mimoza sen ne arıyorsun, belki de ikimizde aynı şeyi arıyoruz ama daha önce hiç 'biz' den konuşmadık bu yüzden bunu bilmiyoruz, ben seninle 'date' (bak hala date diyo yaa) e çıkmak istiyorum başkasını istemiyorum. Sen türkiyedeyken soğuk davrandığında orda bişey oldu biriyle görüşmeye başladın falan diye düşündüm.Belki saçma gelecek ama şu mesajlarında mesela(açtı mesajlaşmalarımızı o tarihlerdeki gösterdi) gülücük ve öpücük koymamaya başlamıştın, benim dışımda bişey olduğunu ve beni istemediğini hissediyordum, ve gergindim, bunun üstüne 3 gün önce o applikasyonu indirdim ama kimseyle yazışmadım ve görüşmedim. Ben seninle olmak istiyorum. Lütfen ikimizde bu app. i kapatalım' falan dedi. O sırada açtı gösterdi app. ı üyelik tarihini falanda gösterdi. Neyse ben direttim görüşmeye devam etmek istemediğime dair (sadece kısa bir süre dietebildim) çünkü çok güzel karar verip gaza gelmiştim. Ama bir şekilde tekrar kaynaştık. Şuan eskiye döndük bildiğiniz apaynı. Yine bir tık öte değil.
Sanırım elime geçen bir fırsatı kaçırdım, yada inanarak saflık yaptım. Bilmiyorum.
ya yazışmalarımızda ki cümleleri çevirmeye çalıştım, ve yazarken kısa tutabilmek için duygu betimleme yapmadım, onları okurken garip geldiğinin farkındayım. Ama sizin tuhaflıktan kastınız tam olarak hangi nokta?İkiniz de ilginç ve tuhafsiniz. Tencere tava misali
Adam resmen kacani kovalayacak bir kişi. İkincisi 10 ayda nasıl bir insan sevgililik aşamasına geçmez geçemez. Flört dediğin olay bir kaç ay sürer. Adamdan umudunu keser kesmez yine bir flört sitesini denemen ayrıca yanlış. Adam da seninle aynı fikirde demek ki. Benim etrafımda ki ayrıldığım kimse flört sitelerine girmiyor flört ettiklerim bile bu sitelerde Fink atmıyor. Bende asla girmiyorum hatta bu siteyi senden duydum ilk. Biraz kafanızı dinleseniz . illa biri mi olmalı. Bu adam da! Doğru kişi gibi durmuyor baksana. Tamamen bu kapıyı kapatıp biraz kafani dinlemeni öneririm. İyi gelecek sana ve ruhuna emin olya cümleleri çevirmeye çalıştım, ve yazarken kısa tutabilmek için duygu betimleme yapmadım, onları okurken garip geldiğinin farkındayım. Ama sizin tuhaflıktan kastınız tam olarak hangi nokta?
Bence duygularınız yoğun değil yoksa elinize geçen konuşma fırsatınızi kullanirdinizDaha öncede konu açmıştım 8 aylık ilişkimi nasıl sevgililik aşamasına getiririm diye. Şimdi oldu 10 ay :)