Daha öncede konu açmıştım 8 aylık ilişkimi nasıl sevgililik aşamasına getiririm diye. Şimdi oldu 10 ay :)
Bu 2 ayda bir gelişme olmadı. Sadece son 1 aydır Türkiyedeydim ailemle vakit geçiriyordum, o da ailesi ile tatile gitti o süreçte ve çok iletişimimiz olmadı.
Geliş günüm yaklaşırken heyecanlıydım, ama bir şekilde onda aynı heyecanı hissetmedim. O dönem mesajlaşmalarımızda soğudum biraz ve bunuda belli ettim sanırım. Dönüş günüm geçen cumartesiydi yani çalışmadığı boş olduğu bir gündü. Ve benimde beklentim şöyle bir insan, ilişki ve davranıştı ' aa cumartesi geliyorsun o gün zaten çalışmıyorum, yükün çok mu havaalanına geleyim seni karşılamaya' yada havaalanına gelmese bile en azından 'hemen o gün görüşelim' gibi bir şey. Bu içten içe beklediğim, tabiki onunla paylaşmadığım birşeydi. Kırgın ve soğumuş hissettim.
O gün uçaktan inip eve geldikten sonra 'bugün yada yarın görüşmek istersen haber ver' gibi bir mesaj atmıştı. Bende bugün yorgunum belki yarın dedim. Daha çok sinir oldum mesajın soğukluğuna. Ve onu bırakmaya ve önüme bakmaya karar verdim. Bumble diye bir flört applikasyonu gibi birşey var orada hesap açtım birileri ile tanışmak için hemen o gün. Sonra 5 dakika oldu olmadı, uzun bir mesaj attı bana ' Mimoza seni Bumble da gördüm, bu aplikasyonu meraktan 3 gün önce açmıştım ve şu an seni orda gördüğüm için çok şaşkınım. Diğer yandan günlerdir bir şekilde benimle konuşmamaya çalışıyorsun, ve istemiyor gibi davranıyorsun. Neler oluyor? ' gibi şeyler yazdı. Bende 'haha bende meraktan açtım uygulamayı... Bak Türkiyeden buraya dönüp seni tekrar göreceğim için çok heyecanlıydım, ama bu heyecanın aynısını sende hiç göremedim. Anladım ki sanırım birbirimize aynı duyguları beslemiyoruz, ve beklentilerimiz aynı değil. Benim başka beklentilerim var, o yüzden Bumble ı bugün açtım, çünkü başka birşey arıyorum ben. Sanırım artık görüşmesek iyi olur' dedim. Ve ben bunu yazarken yoldaydı falan herhalde 5 dakika sonra kapı çaldı, dan diye gelmiş.
Konuşmak istediğini söyledi. Tamam dedim. 'Mimoza sen ne arıyorsun, belki de ikimizde aynı şeyi arıyoruz ama daha önce hiç 'biz' den konuşmadık bu yüzden bunu bilmiyoruz, ben seninle 'date' (bak hala date diyo yaa
) e çıkmak istiyorum başkasını istemiyorum. Sen türkiyedeyken soğuk davrandığında orda bişey oldu biriyle görüşmeye başladın falan diye düşündüm.Belki saçma gelecek ama şu mesajlarında mesela(açtı mesajlaşmalarımızı o tarihlerdeki gösterdi) gülücük ve öpücük koymamaya başlamıştın, benim dışımda bişey olduğunu ve beni istemediğini hissediyordum, ve gergindim, bunun üstüne 3 gün önce o applikasyonu indirdim ama kimseyle yazışmadım ve görüşmedim. Ben seninle olmak istiyorum. Lütfen ikimizde bu app. i kapatalım' falan dedi. O sırada açtı gösterdi app. ı üyelik tarihini falanda gösterdi. Neyse ben direttim görüşmeye devam etmek istemediğime dair (sadece kısa bir süre dietebildim) çünkü çok güzel karar verip gaza gelmiştim. Ama bir şekilde tekrar kaynaştık. Şuan eskiye döndük bildiğiniz apaynı. Yine bir tık öte değil.
Sanırım elime geçen bir fırsatı kaçırdım, yada inanarak saflık yaptım. Bilmiyorum.