Güvenmekle hata mı ettim 🙄

Mimoza08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
466
597
Daha öncede konu açmıştım 8 aylık ilişkimi nasıl sevgililik aşamasına getiririm diye. Şimdi oldu 10 ay :)
Bu 2 ayda bir gelişme olmadı. Sadece son 1 aydır Türkiyedeydim ailemle vakit geçiriyordum, o da ailesi ile tatile gitti o süreçte ve çok iletişimimiz olmadı.
Geliş günüm yaklaşırken heyecanlıydım, ama bir şekilde onda aynı heyecanı hissetmedim. O dönem mesajlaşmalarımızda soğudum biraz ve bunuda belli ettim sanırım. Dönüş günüm geçen cumartesiydi yani çalışmadığı boş olduğu bir gündü. Ve benimde beklentim şöyle bir insan, ilişki ve davranıştı ' aa cumartesi geliyorsun o gün zaten çalışmıyorum, yükün çok mu havaalanına geleyim seni karşılamaya' yada havaalanına gelmese bile en azından 'hemen o gün görüşelim' gibi bir şey. Bu içten içe beklediğim, tabiki onunla paylaşmadığım birşeydi. Kırgın ve soğumuş hissettim.

O gün uçaktan inip eve geldikten sonra 'bugün yada yarın görüşmek istersen haber ver' gibi bir mesaj atmıştı. Bende bugün yorgunum belki yarın dedim. Daha çok sinir oldum mesajın soğukluğuna. Ve onu bırakmaya ve önüme bakmaya karar verdim. Bumble diye bir flört applikasyonu gibi birşey var orada hesap açtım birileri ile tanışmak için hemen o gün. Sonra 5 dakika oldu olmadı, uzun bir mesaj attı bana ' Mimoza seni Bumble da gördüm, bu aplikasyonu meraktan 3 gün önce açmıştım ve şu an seni orda gördüğüm için çok şaşkınım. Diğer yandan günlerdir bir şekilde benimle konuşmamaya çalışıyorsun, ve istemiyor gibi davranıyorsun. Neler oluyor? ' gibi şeyler yazdı. Bende 'haha bende meraktan açtım uygulamayı... Bak Türkiyeden buraya dönüp seni tekrar göreceğim için çok heyecanlıydım, ama bu heyecanın aynısını sende hiç göremedim. Anladım ki sanırım birbirimize aynı duyguları beslemiyoruz, ve beklentilerimiz aynı değil. Benim başka beklentilerim var, o yüzden Bumble ı bugün açtım, çünkü başka birşey arıyorum ben. Sanırım artık görüşmesek iyi olur' dedim. Ve ben bunu yazarken yoldaydı falan herhalde 5 dakika sonra kapı çaldı, dan diye gelmiş.

Konuşmak istediğini söyledi. Tamam dedim. 'Mimoza sen ne arıyorsun, belki de ikimizde aynı şeyi arıyoruz ama daha önce hiç 'biz' den konuşmadık bu yüzden bunu bilmiyoruz, ben seninle 'date' (bak hala date diyo yaa 😬🤪) e çıkmak istiyorum başkasını istemiyorum. Sen türkiyedeyken soğuk davrandığında orda bişey oldu biriyle görüşmeye başladın falan diye düşündüm.Belki saçma gelecek ama şu mesajlarında mesela(açtı mesajlaşmalarımızı o tarihlerdeki gösterdi) gülücük ve öpücük koymamaya başlamıştın, benim dışımda bişey olduğunu ve beni istemediğini hissediyordum, ve gergindim, bunun üstüne 3 gün önce o applikasyonu indirdim ama kimseyle yazışmadım ve görüşmedim. Ben seninle olmak istiyorum. Lütfen ikimizde bu app. i kapatalım' falan dedi. O sırada açtı gösterdi app. ı üyelik tarihini falanda gösterdi. Neyse ben direttim görüşmeye devam etmek istemediğime dair (sadece kısa bir süre dietebildim) çünkü çok güzel karar verip gaza gelmiştim. Ama bir şekilde tekrar kaynaştık. Şuan eskiye döndük bildiğiniz apaynı. Yine bir tık öte değil.

Sanırım elime geçen bir fırsatı kaçırdım, yada inanarak saflık yaptım. Bilmiyorum.

o sizinleyken 3 gün öne açmış ''meraktan''
siz onunlayken dün açmışsınız''meraktan''

fazla merak kediyi öldürür derler bilir misiniz
öyle herşeye merak etmeyin isterseniz

adam gelmiş müsait olduğunda da görüşelim demiş
sizde ıh mıh bilmem ki bakarız demişsiniz

karşılıklı birbirinizi zaten sevmiyorsunuz yüklediğiniz uygulamalara bakılırsa

Daha öncede konu açmıştım 8 aylık ilişkimi nasıl sevgililik aşamasına getiririm diye. Şimdi oldu 10 ay :)
Bu 2 ayda bir gelişme olmadı. Sadece son 1 aydır Türkiyedeydim ailemle vakit geçiriyordum, o da ailesi ile tatile gitti o süreçte ve çok iletişimimiz olmadı.
Geliş günüm yaklaşırken heyecanlıydım, ama bir şekilde onda aynı heyecanı hissetmedim. O dönem mesajlaşmalarımızda soğudum biraz ve bunuda belli ettim sanırım. Dönüş günüm geçen cumartesiydi yani çalışmadığı boş olduğu bir gündü. Ve benimde beklentim şöyle bir insan, ilişki ve davranıştı ' aa cumartesi geliyorsun o gün zaten çalışmıyorum, yükün çok mu havaalanına geleyim seni karşılamaya' yada havaalanına gelmese bile en azından 'hemen o gün görüşelim' gibi bir şey. Bu içten içe beklediğim, tabiki onunla paylaşmadığım birşeydi. Kırgın ve soğumuş hissettim.

O gün uçaktan inip eve geldikten sonra 'bugün yada yarın görüşmek istersen haber ver' gibi bir mesaj atmıştı. Bende bugün yorgunum belki yarın dedim. Daha çok sinir oldum mesajın soğukluğuna. Ve onu bırakmaya ve önüme bakmaya karar verdim. Bumble diye bir flört applikasyonu gibi birşey var orada hesap açtım birileri ile tanışmak için hemen o gün. Sonra 5 dakika oldu olmadı, uzun bir mesaj attı bana ' Mimoza seni Bumble da gördüm, bu aplikasyonu meraktan 3 gün önce açmıştım ve şu an seni orda gördüğüm için çok şaşkınım. Diğer yandan günlerdir bir şekilde benimle konuşmamaya çalışıyorsun, ve istemiyor gibi davranıyorsun. Neler oluyor? ' gibi şeyler yazdı. Bende 'haha bende meraktan açtım uygulamayı... Bak Türkiyeden buraya dönüp seni tekrar göreceğim için çok heyecanlıydım, ama bu heyecanın aynısını sende hiç göremedim. Anladım ki sanırım birbirimize aynı duyguları beslemiyoruz, ve beklentilerimiz aynı değil. Benim başka beklentilerim var, o yüzden Bumble ı bugün açtım, çünkü başka birşey arıyorum ben. Sanırım artık görüşmesek iyi olur' dedim. Ve ben bunu yazarken yoldaydı falan herhalde 5 dakika sonra kapı çaldı, dan diye gelmiş.

Konuşmak istediğini söyledi. Tamam dedim. 'Mimoza sen ne arıyorsun, belki de ikimizde aynı şeyi arıyoruz ama daha önce hiç 'biz' den konuşmadık bu yüzden bunu bilmiyoruz, ben seninle 'date' (bak hala date diyo yaa 😬🤪) e çıkmak istiyorum başkasını istemiyorum. Sen türkiyedeyken soğuk davrandığında orda bişey oldu biriyle görüşmeye başladın falan diye düşündüm.Belki saçma gelecek ama şu mesajlarında mesela(açtı mesajlaşmalarımızı o tarihlerdeki gösterdi) gülücük ve öpücük koymamaya başlamıştın, benim dışımda bişey olduğunu ve beni istemediğini hissediyordum, ve gergindim, bunun üstüne 3 gün önce o applikasyonu indirdim ama kimseyle yazışmadım ve görüşmedim. Ben seninle olmak istiyorum. Lütfen ikimizde bu app. i kapatalım' falan dedi. O sırada açtı gösterdi app. ı üyelik tarihini falanda gösterdi. Neyse ben direttim görüşmeye devam etmek istemediğime dair (sadece kısa bir süre dietebildim) çünkü çok güzel karar verip gaza gelmiştim. Ama bir şekilde tekrar kaynaştık. Şuan eskiye döndük bildiğiniz apaynı. Yine bir tık öte değil.

Sanırım elime geçen bir fırsatı kaçırdım, yada inanarak saflık yaptım. Bilmiyorum.
Beklentilerinizi ve isteklerini soylemek icin cok iyi bir firsat gecmis elinize ama siz topu taça atmissiniz.

Bana date yetmiyor aradığım başka bir şey niye demediniz. Yani böyle bir fırsatı 10 ay boyunca yaratamamışsınız, sonra biranda gökten zembille kucağınıza inmiş ama yine söyleyememişsiniz. Bence hala konuşabilirsiniz. Bu iletişimsizlikle nasıl başa çıkıyorsunuz anlamıyorum cidden, net olmak gibi kolay bir yol nasıl bu kadar ıskalanırki.

E adam sormuş görüşmek istiyordunuz madem neden naza çektiniz kendinizi? Böyle pasif agresif tepkilerle karşı taraf zihninizi okusun diye beklerseniz sağlıklı ilişki yürütmeniz imkansız ☺️
Ben evet çok utangacım konuşmakta. Açıkçası ciddi bir şey konuşurken tirtir titreme geliyor(normal değil evet panik atağım var, ve aşamıyorum), o yüzden ya karşı taraf bişey yapsa yada akışında gitse diye bir beklentim var

Bana date yetmiyor aradığım başka bir şey niye demediniz. Yani böyle bir fırsatı 10 ay boyunca yaratamamışsınız, sonra biranda gökten zembille kucağınıza inmiş ama yine söyleyememişsiniz. Bence hala konuşabilirsiniz. Bu iletişimsizlikle nasıl başa çıkıyorsunuz anlamıyorum cidden, net olmak gibi kolay bir yol nasıl bu kadar ıskalanırki.
Aslında şöyle dedim, 'ben başka bişey arıyorum, seninle olsam bile yalnız hissediyorum, bana bizim yaşadığımız şey yetmiyor' dedim. O da özür dilerim seni yalnız hissettirdiğim için dedi. 🙄 bende ok sorun değil dedim. çok sakin konuşuyorduk ve sakin kalmayada çalışıyorduk aslında o an. Hararet yoktu. Ama yinede sonuca bağlayabilecek şekilde konuşamadık.

o sizinleyken 3 gün öne açmış ''meraktan''
siz onunlayken dün açmışsınız''meraktan''

fazla merak kediyi öldürür derler bilir misiniz
öyle herşeye merak etmeyin isterseniz

adam gelmiş müsait olduğunda da görüşelim demiş
sizde ıh mıh bilmem ki bakarız demişsiniz

karşılıklı birbirinizi zaten sevmiyorsunuz yüklediğiniz uygulamalara bakılırsa
ben 'meraktan' kelimesini onun öyle söylemesine istinaden kinaye olarak kullandım. Benimki meraktan değildi

ben 'meraktan' kelimesini onun öyle söylemesine istinaden kinaye olarak kullandım. Benimki meraktan değildi
ikinizinkide meraktan değildi tabii ki
bence sağlam adımlar atmak lazım maceraya gerek yok bununla düzgün bir iletişim kuramıyorsunuz sizde zaten aslında bu kişiyi sevmiyorsunuz bitirip önünüze bakın

10 aydır benimle adam gibi sevgili olmayan adamın adını bile hatırlamam ben. kaldı ki belki denk gelmişsinizdir konularımda, 1-2 ayda beklentilerimi sunmayanı direkt şutluyorum. hatta bunların arasında bitirdiğim için çok üzüldüğüm biri de oldu yakın zamanda. bitmek zorundaydı zira istediğim yönde ilerlemiyordu. kendinize saygınız olsun. 1 ay boyunca farklı ülkede olacağım, elimde ağır yüküm olacak ve flört ettiğim adam beni görmeye, bu bahaneyle bana yardımcı olmaya gelmeyecek öyle mi? geç bunları.

benim bir arkadaşım, flört ettiği adam taşınmasına yardımcı olmadı diye şutladı adamı. hiç pişman olmadı çok da iyi yaptı. çünkü beklentisi, hayatına girme aşamasında olan erkeğin, taşınma gibi kadın için ağır ve uğraş dolu bir eylemde yardımcı olmayı kendiliğinden düşünmesi, teklif etmesiydi. adam o beklentiyi karşılamadı. hepimizin farklı beklentileri olabilir. bazen sadece hal hatır sorulmasını bekleriz, bazen bir konuda yardım etmesini, bazen de sadece o an bir derdimiz olduğunu anlamasını. bunlar basit ya da zor beklentiler olabilir. ben de zamanında yolculuk yapmıştım ve saat kaçta yola çıkacağıma varana kadar hepsini biliyordu karşımdaki insan. gittiğim gün, "ne yaptın, vardın mı, yolculuk nasıl geçti" diye sormadı bile. ne merak etmek var ne bişey. dedim ki benim böyle bir ilişkide ne işim var? küçük ya da büyük şeylerden öyle ya da böyle önemsenmek istiyorum hayatımdaki kişi tarafından ve bu çok normal. demek sen de öyle istedin, bekledin ama bunu karşılamadı. yol ver gitsin zaten o bumble'ı açtım ama kimseyle tanışmadım hikayesi de nedense fazla tanıdık.

Oldurmaya çalışıyorsunuz ama olsa şimdiye kadar çoktan olurdu . Arkadaş olarak kalın . Sevgililik apayrı bir heyecan bence . Sizde de o heyecan yok .

Açık açık ben bu ilişkiyi bir üst seviyeye taşımak istiyorum,gerçek bir ilişki istiyorum desenize.
Ben hayatta içimde tutamam rahatsız olduğum bir şeyi ve arafta kalan şeyleri hiç sevmem.
Siz nasıl duruyorsunuz böyle.
Daha kolay kolay bu şansıda bulamazsınız,keşke deseydiniz.

flörtünüz Türk mü yabancı mı? Garip bir genelleme olabilir ama Türk erkekleri beğendiği ve ilişki yaşamak istediği kadınlara karşı hemen sevgili olalım moduna geçiyorlar. Eğer sadece takılmak istiyorlarsa bu kadar uzatıyorlar. Yine de sizi önemsemeseydi kalkıp gelmezdi bile ghostlayıp geçerdi. İletişimde açık olursanız problem kalmaz. Direkt söyleyin ben artık bir ilişki yaşamak istiyorum diye. Sizde de çok hata var. Bugün ya da yarın ne zaman istersen görüşelim demiş sonuçta yoldan gelmişsiniz yorgun olabilirsiniz kararı size bırakmış ama siz kaçak dövüşmüşsünüz.

Kusura bakmayın meraktan açmaya inanmadım, sizin tavrınızı da hoş bulmadım. Anında başkalarıyla konuşmaya meyledebiliyorsanız birbirinizi bırakın. Gerçekten sevmek etmek bu değil yani.

flörtünüz Türk mü yabancı mı? Garip bir genelleme olabilir ama Türk erkekleri beğendiği ve ilişki yaşamak istediği kadınlara karşı hemen sevgili olalım moduna geçiyorlar. Eğer sadece takılmak istiyorlarsa bu kadar uzatıyorlar. Yine de sizi önemsemeseydi kalkıp gelmezdi bile ghostlayıp geçerdi. İletişimde açık olursanız problem kalmaz. Direkt söyleyin ben artık bir ilişki yaşamak istiyorum diye. Sizde de çok hata var. Bugün ya da yarın ne zaman istersen görüşelim demiş sonuçta yoldan gelmişsiniz yorgun olabilirsiniz kararı size bırakmış ama siz kaçak dövüşmüşsünüz.
Yabancı o, türk değil. Bilmiyorum belki o böyle biri belki bana karşı böyle. Çoğu zaman eski ilişkilerimde ki gibi daha kesin göstergeler, sahiplenici tavırlar beklentisine giriyorum ama olmuyor.
Bu arada evet ben açık olamıyorum, nedenini bilmiyorum, neden bu kadar çekiniyorum ama yapamıyorum. Bi türlü. Beraberken güzel vakit geçiriyoruz ve gerginlik sokacakmışım araya boşu boşuna gibi geliyor eğer dan diye o konuyu açarsam

X