• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik soruşturmasında otel kayıtlarına bakılıyor mu

ayse0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
4
2
1
merhabalar öğretmenlik mülakatını geçtim güvenlik soruşturmasında otel kayıtlarına bakılıyor mu

Son düzenleme:
Kimse cevap yazmıyor yok mu basına gelen biri cevap yazsa içimiz rahatlardı !!!

Demir zengin seni memurlarnetde de gördüm. Umarım sıkıntı olmaz sonuç geldi mi acaba ? Bilgi verirsen sevinirim.

Evliyken eşimle ayrı yaşadığım zamanlardı sıkıntılarımız vardı kaldığımız zaman ama daha acıklanmadı malesef bekliyorum hala

Haber verirsen sevinirim bende de benzer bir durum var. Evliydi sevgilim boşanma aşamasında çok otellerde kaldık ben bekardım ama bilemiom

merhabalar öğretmenlik mülakatını geçtim güvenlik soruşturmasında otel kayıtlarına bakılıyor mu ben evliyim kaldığım kişi bekar bazıları normal memurlukta hiç bakılmaz diyor ama bu ahlak ve adaba aykırı davranış maddesi kafamı karıştırdı
Sonuc ne oldu peki

valla hiç otelde sevgilimle kalmadım ama dünya kadar sözlü sınavda elendim iş için girdiğim ... alakasız bence torpilin varsa her türlü alınırsın

Guvenlik sorusturmasinda otel kayitlarina bakiliyormus arkadaslar. Konunun uzerinden hayli zaman gecmis ama merak eden baska birilerine yardimci olur belki

Back