Güvenlik sertifikası

Mrskenry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
104
77
Herkese merhaba!
Lise mezunuyum.21 yaşımdayım. Özel güvenlik sertifikası almak istiyorum. Silahlı almayı düşünüyorum.Silahlı güvenlik görevlisi olan birileri veyahut da yazılı sınav, atışlar ve sertifika ücreti ile ilgili bilgisi olan beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Canm lise mezunu olman avantaj şimdi ortaokul ve ilkokul bile guvenlk olablyor sen lise mezunu olunca hastane ve bankalara atanabliyosun ve maaşı gayet iyi oluyor bende lise mezunuyum bende istyorm hakkmzda hayrlisi olsn

Canm lise mezunu olman avantaj şimdi ortaokul ve ilkokul bile guvenlk olablyor sen lise mezunu olunca hastane ve bankalara atanabliyosun ve maaşı gayet iyi oluyor bende lise mezunuyum bende istyorm hakkmzda hayrlisi olsn
Çook teşekkür ederim. İnşallah iyi olur. Ben aslında banka çok istiyorum sabah git akşamli beşte çık.gayet iyi.

İns canım rabbim gönlümüze göre versin bende banka istiyorum kapaliyim ins kazanirim kapalılık zor olmaz guvenlkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…