bu kadar şey hissettirdiysem size söylermisiniz napıcagımıda herkesnde dediği gibide normalde öyle biri değil damarına basmıs olamazmıyım gerçi o da benm kız kardeşlerimi yargılr bı kere dönüp hakaret etmedim bunu onada söyledm
Bak canım ne senin ne de onun ailenizden herhangi birinin hayatına burnunu sokmaya, yargılamaya hakkı yok.
Sorun şu ki sen onun bu kısıtlamalarıyla mutlu değilsin, onun aşkı seni mutlu ediyor ama.
Keşke aynı aşkla seni seven yine o olsa ama şu anlamsız kısıtlamaları da olmasaydı değil mi?
Ne harika olurdu..
Daha baştan ipleri eline vermişsin, çözümü zor yerdesin maalesef.
Bak ben mantıklı kısıtlamaları anlayan biriyim..
İlişki varsa biz vardır. Sevgilin mini etek giymeni istemeyebilir, sen azıcık uzun giysen hayatından, hayallerinden bir şey kaybetmezsin.
Bu kadar fedakarlığa evet diyorum ben..
Ama mesela arkadaşlarınla gezmeni kısıtlıyorsa ( ki bu beni en mutlu eden şeylerin en başında saydığım şeydir)
buna asla evet diyemem.. Çünkü bugün sağlıklıysam çok şükür sevdiğim dostlarım varsa onlarla gezip eğlenmek benim hakkım.
Her şeyi benleyken yap mantığını anlayamam.
O benim sevgilim onunla yaşadığım anların zevki başka, arkadaşlarımla gezmelerin zevki başka..
Yeri gelecek erkek milletinin dedikodusunu yapıp rahatlayacağız yani..
Seni bu kadar boğmasının adı aşk değil, olmamalı..
Seni kimden koruyor? Kısıtlarken hep bu soruyu sor..
Açık giyinmemi istemiyor.. Tamam çapkın gözlerden koruyor, sorun yok.
Okula gitmemi istemiyor.. Kimden koruyor seni? Cevap....................???
Gezmeni kısıtlıyor... Heralde gece yarısı kulüp, bar gezeyim gibi bir istekte bulunmuyorsun..
Kimden kısıtlıyor? Arkadaşlarından mı?... Mantığı ne?
Bunları sorgula.. Ve aynen bu şekilde onu utandırarak yap bunu..
Mantıksız isteklerinin önüne geçtiğinde daha mutlu bir ilişkiniz olur.
Sen de hayatının tadını sonuna kadar çıkaran insanlara bakıp, böyle kıyaslamalar kavgalar yaşamamış olursun..
Çünkü yalandan değil GERÇEK ANLAMDA mutlu olmuş olursun..