- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
kızlar bilen bilir eski konularımdan 3 yıllık ilişkimi ciddiye baglamak istedik çok mücadele verdik kavusabilmek için hayallerimizi gerçekleştirebilmek için babamın hala rızası yok burda konu acmıstım tanısmaya gelıcekler babam evlenmeme izin vermiyo diye ben gidicem dedim diye söz nişan oldu hala olmuş sözden yana evimize bir kere sokmadı damat diye elini öptürtmedi bazende iyiki o mesafeliymiş çok değer verince böyle oluyo diyorum.. aslında nişanlım dünya iyisi birisi benm için mükemmeldi taki düne kadar... bana çok deger verdiğinden sevgisinden emindim gerçi o da düne kadar
çok iyiidir tek kötü yanı çok kıskanç beni çok kısıtlıyo beni bende sevgisinden kıskanclıgından oldgndan onu tanıdıgmdan sesimi çıkarmıyım giyme dese giymiyo gezmiyo oynamıyorum...benmleyken yap istedgni diyo :44: ama kayınvalidem ve görümcem açık giyinip oynayıp gezince ben kıyaslama yapıyorum kendi kardeşi nasl giyiniyo evli erkeklerle nasıl bana karsı nıye böyle diye hep kafama takılıyo bana guvenmıyo mu diye neyse dün yengemlere iftara gittik 1 saatlık yol annem ablam sevglisi kardeşim falan , eve yaklastıgımızda inelim yuruyelım mıdem bulandı dedim yolda gidrken faceden etiket yapalım diye telefondan girdim ablası evli üniden arkadaasyla gecen gun bulusmus ve omzuna el atmıs sekılde fotograf çekilmişti bende her zaman ignelerim bak ablanda giyiiyo geziyo sunu yapmış ama ablasınıda çok severim hayatı benı ilgilendirdiğinden degil sadece bu kısıtlamanın nedenini anlamaya çalışmak için herneyse bu seferde bi saat önce kocası ve ucu paylasmıslar fotoğraf bende insan illakı kıskanır bi şeyder nasıl anlamıyorum gibi konusurken fotoğrafı görünce aa1saat önce paylasmıslar e yani hakkı artık ilker abininde tanısmak istemesi dedim demez olaydım
sana surdan bi koycam dedi''
allahım elim ayagım bosaldı zaten her şeyi yanlış anlar gitmiş oo... dediğimi çıkarmış
ilk defa bana karsı öyle bi şey dedi herkesten beklerdim beni böylsine seven insan ailesine gelince ileride bi sogklk bı sey olsa bana vurucakmı hakaretmı edicek tercih yapsa benimi silicek kafam öyle karıştıkı paramparça oldu canım öylemi yandı yandııı