Güvenim zedelendi içimden atamıyorum…

Neden tamir ettirmek yerine bozdurmuşlar peki bişey demediler mi? Daha fazla zarar etmesin kısmı çok saçma, altın sürekli artıyor niye zarar etsin. Alırken gönülsüz mü almışlardı?
Hayır hiçbir şey demediler demedikleri gibi öğrendiğimden itibaren kv bana soğuk yapıyor, fazla konuşmak istemediğini belli eder gibi yapmam gereken kişi ben olmalıyken…

Hayır hiçbir şey demediler demedikleri gibi öğrendiğimden itibaren kv bana soğuk yapıyor, fazla konuşmak istemediğini belli eder gibi yapmam gereken kişi ben olmalıyken…
Hem suçlu hem güçlü... Siz o altınları verip yerine kolye alın. Onlar muhtemelen takıyı gereksiz gördüler, yatırımlık altın olsun istediler akıllarınca.

En azından geri vermişler. Benim düğünde takılan paralar hiç bana gelmedi düğünde yapılan harcamalara saydılar.
Kolyemin zincirini de önce 22 ayar demişlerdi ne olduysa 14 ayara düştü takılınca

Gelen tam ve yarım altının onlardan geldiğinden (kolye yerine) emin misiniz? Eşiniz olay büyümesin diye kendi alıp gelmesin? ( Çok mu fesatım neyim )

Çok kaldığında gitmesini nasıl söylediniz? Belki bı gün lazım olur

Çok kaldığında gitmesini nasıl söylediniz? Belki bı gün lazım olur

Siz geldiğinizde çok mutlu oluyorum. Hepimiz için çok keyifli oluyor çocuklar için de bizim için de mutluluk verici. Çok teşekkür ediyorum. Ama ben biraz bireysel olmayı seviyorum. Kendi ailemle de bir arada olmak ihtiyaç duyduğum birşey. Geldiğiniz zaman kalma sürenizi bilmek daha rahat plan yapmamı sağlıyor. Ama bu şekilde ne zaman doneceginizi bilmeyince plan yapmam zor oluyor. Buluşmalarını, görüşmelerimi netleştiremiyorum. Bu kalisiniz da biraz uzun oldu. Neye göre plan yapabilirim siz netlestirirseniz gidisinizi ben de planlarımi ayarlayacagim dedim. Bundan sonrasında da sizin kalma surenizi de bildikce sizle çok daha güzel vakit geçirebiliriz hem dedim... Sonrasında korona olup 15 gün daha beraber kaldık kızım kusura bakma gidemedik dedi
Benim kayinailem anlayislidir da şükür. Seviyorum. Açık konusuyorum. Bir konu hariç hep açık oldum. O konuda da tekrar yaşanırsa açık açık konuscam.

Ben bu kadar düzgün konuşsam hicbi şey anlamazlar muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…