- 7 Mart 2025
- 13
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi yercekimliikaranfil
Merhabalar, bi süre önce evlendim düğünümde takı sırasında takılan setimin kolyesi kırıldı o an kv çantasına atmış. İlk başlarda pek umursamadım ama sonrasında üzerinden aylar geçip gelmeyince şüphelendim eşimi biraz zorlayınca da o kolye olarak durmuyor altına çevrildi dedi. Düğünün hemen sonrasında kayınbabam gidip bozdurmuş daha fazla zarar görüp değer kaybetmesin diye… Yapılan iyi niyetle de olsa bu bana söylenmediği haber verilmediği için çok kırıldım kendisini çok severdim ama benden gizlendiği için kendimi enayi gibi hissediyorum içimde bir soğukluk oluştu. Her ne olursa olsun o benim kolyemdi gidip bozdurulması isteyince bana altın olarak dönmesi canımı sıktı eşime de ailesi için artık güvenim zedelendi dedim o da abarttığımı sanki bütün altınlarımı gizlice alıp satmışlar gibi tepki gösterdiğimi söyledi. Ben her zaman ilişkilerde şeffaflıktan yanayım karşımdaki öyle olmayınca soğuyorum önceden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu ama bu olaydan sonra elimde olmadan soğuk duruyorum. Sizce abartıyor muyum aynı şeyi siz yaşasanız nasıl bir tepki verirdiniz?