Güvenilir ve uygun fiyatlı Estetik Cerrah

NurAkdag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
6
0
44
Merhaba,

Meme küçültme ve karın germe operasyonlarında işinde çok iyi doktor veya klinik tavsiye edebilirmisiniz?

Şu ana kadar bütcene uygun fiyatı Estethica kliniğinden aldım ve doktor Apler Mete Uğurlu olabileciğini söyledir.

Alper Mete Uğurlu hakkında bilgisi olan varmı?

Merhaba,

Meme küçültme ve karın germe operasyonlarında işinde çok iyi doktor veya klinik tavsiye edebilirmisiniz?

Şu ana kadar bütcene uygun fiyatı Estethica kliniğinden aldım ve doktor Apler Mete Uğurlu olabileciğini söyledir.

lipomatik yağ aldırma ve meme büyütme yaptırdım çok memnun kaldım çok sevimli,hiç doktor egosu olmayan aynı zamanda maddiyata önem vermeyen birisi şiddetle öneririm :)

lipomatik yağ aldırma ve meme büyütme yaptırdım çok memnun kaldım çok sevimli,hiç doktor egosu olmayan aynı zamanda maddiyata önem vermeyen birisi şiddetle öneririm :)

Bilginizi ve tecrübenizi paylaştığınız icin teşekkür ederim....dikkate alacağım bunları....

Merhaba,

meme küçültme ve karin germe ameliyatı oldum ve beni rezil etti meme kanseri 3. evrendeymişim haberi bile yoktu sadece kesip doğruyor ve memelerimden nede karin germe ameliyatından memmun kaldı

alper mete uğurlu işini bilmeyen insanın psikolojisini bozan hatta doktor bile olmaması gereken bir doktor. ayrıca bana meme küçültme yaptığında iç kanama geçirdim meme ameliyatı yapmadan önce ultrason bile çekmedi ve 3. evrede olan meme kanserim varmış onu bile anlamadı 1 sene sonra kanser artık lenflere yayılmıştı sakın canını seven bu adama bulasmaz

lipomatik yağ aldırma ve meme büyütme yaptırdım çok memnun kaldım çok sevimli,hiç doktor egosu olmayan aynı zamanda maddiyata önem vermeyen birisi şiddetle öneririm :)[/QUOTEalper mete uğurlu doktorluk yapmaması gerekn bir doktor eğer okursa bi yazımı hayatımı mahvettiği içi her zaman beddua ediyorum bu günde cuma ve ben meme küçültme karin germe oldum ikisindende memmun değilim ameliyatta ise iç kanama geçirdim. ve meme kanseri 3. evrendeymişim ultrason aradığından haberi bile olmamis

Bende Alper mete uğurlu da burun estetiği oldum üç ay oldu şuan çok memnunum nefes almamda hiçbir sıkıntı yok çalışanlar da kendisi de çok ılgılıler. Nish İstanbul’da devam ediyorlarmış artık

Bende rhinoplasty olmak istiom bana uygun vmfiyat da verdi ama burdakinkotu yorumlar beni sasirtti kime gitcemk inanin artik bilmiyorum piskolojim bozuldu vallah :) kimisi cok iyi ama 12bin den baslio fiAtlar 22 bine kdr cok ucuk fiyatlar aslinda memorial hastanede calisio ismini bu sekilde nsl kirletmeye göz alio onuda anlamadim burun amelihati olan varmi resim gösterebilcek s

X