- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi Gama Capella
-
Cocugu uyardım normal deģil bu diye.
Arkadaşınız olan, kötü biri bile olsa o kız. Erkek olanla kız arkadaşınız vasıtasıyla tanışmışsınız. Buna rağmen bu cümleyi sarf etmişsiniz. Benim dostum dediğim kişi gidip sevgilime "bu normal değil" dese, dostluğundan şüphe ederim. Kötü biriyse arkadaşlık etmezsin olur biter. İlişkisine müdahil olup arkadaşın hakkında sevgilisine kötü konuşmak çok mu masum bir hareket?
Daha kötü insan tanımamışsın canım sen o yüzden şuan şükret ve seni en ufak üzen sana yararı olmayan insanları hayatından sil sebepsiz bile yapabilirsin bunu İnan kafan rahatlar.
Az insan , çok huzur diye boşuna dememişler.
Arkadaşınız iyidir-kötüdür bilemem. Konunun açılış amacına uyup da burada kızın dedikodusunu yapacak değilim.
Ben daha çok kız sizinle görüşmüyor diye çocuğa "bu normal değil" demenize takıldım.
Elin adamını uyarmak sizin vazifeniz mi?
Kız sizinle görüşmek istememekte gayet de haklıymış. Görüşmediği kızın hayatından kendine vazife çıkaran kişi görüşse ne yapar kim bilir.
Neyse, eski sevgilisiyle oturup bol bol dedikodusunu yaparsınız artık.
Sende kızı sevgilisinlemi çekiştirdin yoksa benmi yanlış anladım ....
Hepiniz aynısıniz valla, o kızdan aşağı kalır yaniniz yok. Arkadaşının sevgilisiyle onların ilişkisini konuşmak nedir+ kötülüyorsunuz? Anlatanda da bir gram akıl yok zaten.
Sizin gibi can ciğer geçinip birbirlerinin sevgilileriyle gereksiz gereksiz sohbetler içinde olup araları bozulmayan, altından pislik çıkmayan görmedim daha. Önce bı kendinize bakın.
Hayat daha ne kötüler çikarcak karşina.İnsallah samimi olmadan gerçek yuzunu gorursun .Rabbim kimsenin karsisina kotu insan cikarmasin
Bilip bilmeden konusup gunaha girmeseniz diyorum. Gerekli gereksiz bu kadar agir bir yorum ve uslup gereksiz hanimefendi.
Arkadaşınin sevgilisiyle olan aralarındaki sorunları konuşmak dünyanın en gerekli şeyi olsa gerek. :) Siz olmazsanız perişan olurlardı eminim.
Acikladim onu bize davranislari normal degil dedim. Burda kocasinin mahremini anlatan insanlar da var bunlara yorum yapildiginda dedikoduya girmiyor mu hayatimizda ki sorunlardan bahsediyoruz teday verdim yalnizca okumayin efendim sizde. Sevgilisi ile hic konusmuyorum...
Acikladim onu bize davranislari normal degil dedim. Burda kocasinin mahremini anlatan insanlar da var bunlara yorum yapildiginda dedikoduya girmiyor mu hayatimizda ki sorunlardan bahsediyoruz teday verdim yalnizca okumayin efendim sizde. Sevgilisi ile hic konusmuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?