• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenemiyorum

Gama Capella

Matruşkanın parçalarıyız 🪆
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
8.159
27.731
748
Evet. İnsanlara olan güvenim oldukça sarsıldı. Bunun sebebi bir kız grubum vardı. Sıkı arkadaştık vs. Birinin hepimizi birbirimize kırmasıyla parçalandık iste bu kizin erkek arkadaşı da bana anlatirdi bununla olan sorunlarını. Arkadastik 3müz. Ama sonra kiskanmaya baslamis kiz.. Kafası fitne fucura evrilmis tabi....
Artık hic gorusmuyorduk kizla. Cok yogun calistigini soyluyordu kimse ile konusmuyordu ama inandirici degildi yorgunmus falan..
Cocugu uyardım normal deģil bu diye. Bir tatil gunu olur insanın. Hic yokmus falan. Herneyse birgun isim dustu ufak bir isi halletmesini istedim cocuktan neticede ikisine destek olmustum arkadastik diye dusundum. (Hataydı tabi) kendi isini kendin halletceksin kime ne...Kız engel olmus o kadar kardesim dedigim insandı. Kırılmıstım.
Birdaha görüsmedim.

Kiz bunu aldatmıs kac kisi ile ve calisiyorum ayagina sitelerde calisiyormus anliyacaginiz. Ondan bundan para kirpar olmus. Rezil birine donusmus. Olaylar olaylar iste cocuk sen hakliydin diyerek olaylari anlatti sasirmadim diyebildim... neyse sıkmıyım kimseyi...

Nasıl taniyamamisim diyorum başta iyi biriydi. Cok uzuldum yillardir arkadaslik yapiyorsun ve tum guvenini yerle yeksan ediyor insanlar. Nasil guvenirim birdaha bilmiyorum.

Yasın kucuk galıba canım ne kotu ınsanlarla tanısacaksın cıkarcı dedıkoducu ıkı yuzlu bunlar az bıle dersın. Esımın ısı geregı haddınden fazla ınsan tanıdım tanıyorum artık gıttıgım yerlerde kımse ıle gorusmek ıstemıyorum. Bes altı kre gorusup begenırsem numarasını alıyorum ya da verıyorum onun ıcındede hala kotuler cıkıyor. Insaları hıc tanıyamıyorsun ama cızgını cek kendını bellı et kı kımse sana farklı davranamasn

Cocugu uyardım normal deģil bu diye.

Arkadaşınız olan, kötü biri bile olsa o kız. Erkek olanla kız arkadaşınız vasıtasıyla tanışmışsınız. Buna rağmen bu cümleyi sarf etmişsiniz. Benim dostum dediğim kişi gidip sevgilime "bu normal değil" dese, dostluğundan şüphe ederim. Kötü biriyse arkadaşlık etmezsin olur biter. İlişkisine müdahil olup arkadaşın hakkında sevgilisine kötü konuşmak çok mu masum bir hareket?

Daha kötü insan tanımamışsın canım sen o yüzden şuan şükret ve seni en ufak üzen sana yararı olmayan insanları hayatından sil sebepsiz bile yapabilirsin bunu İnan kafan rahatlar.
Az insan , çok huzur diye boşuna dememişler.

Hepiniz aynısıniz valla, o kızdan aşağı kalır yaniniz yok. Arkadaşının sevgilisiyle onların ilişkisini konuşmak nedir+ kötülüyorsunuz? Anlatanda da bir gram akıl yok zaten.

Sizin gibi can ciğer geçinip birbirlerinin sevgilileriyle gereksiz gereksiz sohbetler içinde olup araları bozulmayan, altından pislik çıkmayan görmedim daha. Önce bı kendinize bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınız olan, kötü biri bile olsa o kız. Erkek olanla kız arkadaşınız vasıtasıyla tanışmışsınız. Buna rağmen bu cümleyi sarf etmişsiniz. Benim dostum dediğim kişi gidip sevgilime "bu normal değil" dese, dostluğundan şüphe ederim. Kötü biriyse arkadaşlık etmezsin olur biter. İlişkisine müdahil olup arkadaşın hakkında sevgilisine kötü konuşmak çok mu masum bir hareket?

Hayir calistigi is normal degil her saat calismasi asla kimseyle konusmamasi falan normal hali degil bu diye dedim anlatabildim mi? Sen git bi arastir sevgilisisin dedim. Surekli bana benimle bile ilgilenmiyor diyordu sıkılmıstım bu durumdan bana ne ya tanistigima bin pismandim zaten. Cok bulaşik oteki yakin arkadaslarimiz ile de sevgilisi hakkinda konusmus buarada en iyi siz tanirsiniz diyerek. Onu da cözmüş degilim zaten.

Daha kötü insan tanımamışsın canım sen o yüzden şuan şükret ve seni en ufak üzen sana yararı olmayan insanları hayatından sil sebepsiz bile yapabilirsin bunu İnan kafan rahatlar.
Az insan , çok huzur diye boşuna dememişler.

Tesekkur ederimm.. :dua: Sevgili konusunda da pes pese olunca uzuldum. Ama suan az insan cok huzur kafasındayım. Aynen. :)

Arkadaşınız iyidir-kötüdür bilemem. Konunun açılış amacına uyup da burada kızın dedikodusunu yapacak değilim.

Ben daha çok kız sizinle görüşmüyor diye çocuğa "bu normal değil" demenize takıldım.
Elin adamını uyarmak sizin vazifeniz mi?
Kız sizinle görüşmek istememekte gayet de haklıymış. Görüşmediği kızın hayatından kendine vazife çıkaran kişi görüşse ne yapar kim bilir.
Neyse, eski sevgilisiyle oturup bol bol dedikodusunu yaparsınız artık.

[/QUOTE]
Arkadaşınız iyidir-kötüdür bilemem. Konunun açılış amacına uyup da burada kızın dedikodusunu yapacak değilim.

Ben daha çok kız sizinle görüşmüyor diye çocuğa "bu normal değil" demenize takıldım.
Elin adamını uyarmak sizin vazifeniz mi?
Kız sizinle görüşmek istememekte gayet de haklıymış. Görüşmediği kızın hayatından kendine vazife çıkaran kişi görüşse ne yapar kim bilir.
Neyse, eski sevgilisiyle oturup bol bol dedikodusunu yaparsınız artık.

Acikladim onu bize davranislari normal degil dedim. Burda kocasinin mahremini anlatan insanlar da var bunlara yorum yapildiginda dedikoduya girmiyor mu hayatimizda ki sorunlardan bahsediyoruz teday verdim yalnizca okumayin efendim sizde. Sevgilisi ile hic konusmuyorum...

Sende kızı sevgilisinlemi çekiştirdin yoksa benmi yanlış anladım ....

Kendisinde numaram yok engelledim. Sosyal hesaptan sildim. Cunku arkadas olarak onlari gormek istemedim birdaha. Bulmus yazmis sasirmadim dedim ve beni ilgilendirmiyor dedim suan hicbir baglantimiz yok. Cekistiren eski sevgilisi. Hayatimda daha ciddi konular var. Yalnizca simdi guven problemim var yakin dostum kalmadi. Paylasiyim dedim pisman oldum.

Hepiniz aynısıniz valla, o kızdan aşağı kalır yaniniz yok. Arkadaşının sevgilisiyle onların ilişkisini konuşmak nedir+ kötülüyorsunuz? Anlatanda da bir gram akıl yok zaten.

Sizin gibi can ciğer geçinip birbirlerinin sevgilileriyle gereksiz gereksiz sohbetler içinde olup araları bozulmayan, altından pislik çıkmayan görmedim daha. Önce bı kendinize bakın.

Bilip bilmeden konusup gunaha girmeseniz diyorum. Gerekli gereksiz bu kadar agir bir yorum ve uslup gereksiz hanimefendi.

Bilip bilmeden konusup gunaha girmeseniz diyorum. Gerekli gereksiz bu kadar agir bir yorum ve uslup gereksiz hanimefendi.

Arkadaşınin sevgilisiyle olan aralarındaki sorunları konuşmak dünyanın en gerekli şeyi olsa gerek. :) Siz olmazsanız perişan olurlardı eminim.

Diger kiz arkadaslara da yazmis onlarda bosver degmez demisler yoluna bak diye bende aynisi dedim napalim aldatilmis biri vardi ortada cekistirmek mi bu ya.. bilemiyorum demek ki herkesi esit gormek problem sanki sirtlan yavrulari gibi cocugu avlamak iciin bekliyoruz :KK70: cunku adam kalmadi.. O zaman tum kizlar kotu tamamen kotuyuz. Cunku surekli kendi cinsimizde fitne ariyoruz. Bizim bize faydamiz yok demek oluyor bu...

Arkadaşınin sevgilisiyle olan aralarındaki sorunları konuşmak dünyanın en gerekli şeyi olsa gerek. :) Siz olmazsanız perişan olurlardı eminim.

Diger kiz arkadaslara da yazmis onlarda bosver degmez demisler yoluna bak diye bende aynisi dedim napalim aldatilmis biri vardi ortada cekistirmek mi bu ya.. bilemiyorum demek ki herkesi esit gormek problem sanki sirtlan yavrulari gibi cocugu avlamak iciin bekliyoruz :KK70: cunku adam kalmadi.. O zaman tum kizlar kotu tamamen kotuyuz. Cunku surekli kendi cinsimizde fitne ariyoruz. Bizim bize faydamiz yok demek oluyor bu...

Acikladim onu bize davranislari normal degil dedim. Burda kocasinin mahremini anlatan insanlar da var bunlara yorum yapildiginda dedikoduya girmiyor mu hayatimizda ki sorunlardan bahsediyoruz teday verdim yalnizca okumayin efendim sizde. Sevgilisi ile hic konusmuyorum...

Detay verdiğinizi okumadan önce nereden bilebilirdim acaba?

İnsanlar kocasının mahremini o mahrem kendilerini de ilgilendirdiği için anlatıyor.
Kız sevgilisini sizin evinizde ya da sizin bilgisayarınızdan aldatmadığına göre sizi ilgilendiren bir durum oluşmamış.

Adamın doğru söylediği alnında mı yazıyordu onu da bilmiyoruz.
Kimseye güveniniz kalmamış ama elin adamına şakkadanak güvenip kıza damgayı yapıştırmışsınız.
O yüzden konu başlığıyla ilgili teselli edemedim sizi kusura bakmayın :KK51:

Detay verdiğinizi okumadan önce nereden bilebilirdim acaba?

İnsanlar kocasının mahremini o mahrem kendilerini de ilgilendirdiği için anlatıyor.
Kız sevgilisini sizin evinizde ya da sizin bilgisayarınızdan aldatmadığına göre sizi ilgilendiren bir durum oluşmamış.

Adamın doğru söylediği alnında mı yazıyordu onu da bilmiyoruz.
Kimseye güveniniz kalmamış ama elin adamına şakkadanak güvenip kıza damgayı yapıştırmışsınız.
O yüzden konu başlığıyla ilgili teselli edemedim sizi kusura bakmayın :KK51:
[/QUOTE]

Evet tabi herkes burda birilerinden bahsediyor bal gibide giybete giriyor konunun icinde dahil yada degil biz konunun dahilindeyiz hepimiz cok ama cok yakin bir arkadas grubuyduk diyorum. Sevgililerimiz ve biz domino tasi gibi etkileniyor herkes buarada kanitliydi. Konu bizi uzdu dagildik birdaha kimse gorusmedi birbiriyle. Yani ne diyebilirim illa altinda biseyler ariyorsaniz neyse ne dusundugunuz umrumda degil
iyi geceler.

Daha neler göreceksin dur daha. Bunlar bana artık günlük olagan seyler gibi geliyor.

Back