Merhaba ben bir adamın neşeli oluşuna,esprilerine,gülüşüne,enerjisine aşık oldum.Ve ona aşkımı ondan hoşlandığımı açıkladım.İlk andan itibaren bana ben de senden hoşlandım seni çok seviyorum hayatımın kadınısın gibi sözlerle aşırı ilgi gösterdi.Hatta ilk başta bu kadar ilgi göstermesi beni korkutmuştu.Hemen evlilik moduna girmişti.Kendisi evlenmiş ayrılmış çocukları olan biri olduğu için ilişkimizi herkesten saklamak istedi ben de kabul ettim.Bu yüzden hep kuytu köşe yerlerde görüşüyorduk.Birkaç ay geçtikten sonra ilgisi azalmaya başladı.Bana işim var deyip başka kızlarla oturduğunu onlara çok yüz verip beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.Ben de sinirlenip kendi kimliğimi açıkladım.O da bana ben bana birisi oyun yapıyor diye anladım kim olduğunu öğrenmek için buluşmak istedim.Konuşma amacım tamamen kim olduğunu öğrenmekti fln dedi.Başta ona güvenmesem de bir şekilde beni inandırdı.Ve ilişkimize devam ettik.Yine bana zamanım yok deyip farklı yerlerden instagramda fotolar paylaşmaya başlamıştı.Benim ses kayıtlarımı bile dinlemiyordu.Ben onu özleyip fotoğraf istediğimde atmak istemiyordu.Bir gün yine aynı sınıfta olduğumuz başka bir kızla oturduğunu gördüm.Birkaç gün sonra kıza farklı bir konuda mesaj atmak için "selam"yazdım.Ve kız saniyesinde sevgilime benim ona selam diye mesaj attığımı söylemiş.Sevgilim beni aradı ve hiç anlamadığım bir şekilde bana bağırmaya başladı.Neden o kıza selam yazdığımı fln sorguladı.Kız bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor.Sonra o kızın doğum gününde kıza pasta aldığını gördüm.Içimdeki şüphe büyümeye başladı.Sadece o kız görecek şekilde hikaye paylaştım sevgilimle yemek yediğimiz bir fotoyu ama normal arkadaş gibi duruyoruz fotoda.1 dakika bile geçmeden sevgilim beni aradı ve fotoğraf paylaşmamın hesabını sordu.Ben o kız mı söyledi deyince inkar etti ama sadece o gorebiliyodu.ben aralarındaki ilişkiyi anlayamadım.Neden o kızın mesajlarımı anında ona iletmesini çözemedim.Sonra bunu sordum ve sevgilim biraz düşündükten sonra o kızın annesinin eski eşinin arkadaşı olduğunu söyledi.Çocuklarinin ilişkimizi anlamaması için resim paylaşmakla hata ettiğimi söyledi.Bana çok kızdı.Kıza da benim hakkımda ona karşı takıntılı olduğumu söylemiş ve beni engellettirmiş.Bu olaydan sonra beni terketti.Biraz zaman geçince benimle çok şey yaşayıp tükettiğini hiçbir şey yaşamamış bakire bir kızla evlenmeyi düşündüğünü söyledi.Evet ona karşı güvenim yoktu ama onunla ilk aylarda yaşadığımız tutkulu ilişkiyi çok özlüyorum.Bana evlenme vaadi vermişti.Evlense bile aldatırdı belki bilmiyorum.Benimle kuytu köşelerde buluşurken şimdiki sevgilisi ile avmlerde geziyor.Yine o kızla da foto paylaşmıyor ama.Bilmiyorum canım acıyor.Bir daha kimseyi sevip bağlanamayacakmisim güvenemeyecekmisim gibi bir his var.Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.Ayrilali 6 ay oldu hala durumu aşamadım.Adamın bana söylediği şeyde şu şuan evlenmem mümkün değil belki 5 sene sonra evlenirim.Bir gün yalnız kalırsam aklıma ilk gelecek kişi sensin.Ben böyle bir adamı severek ömrümü tüketmek istemiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güvenememek terkedilmek
- Konu Sahibi meraketme
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #terkedilmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.543
- 548
- 1 Aralık 2020
- 4.492
- 50.677
- 458
Kuytu köşelerde kimse bilmeden yaşadığınız ilişkiyi sevgililik sanmanız çok hoş. Siz sevgilisi değil F*** buddysiymişsiniz. O kız ise gerçek sevgilisiymiş. Kendi kendinizi kandırıp durmuşsunuz. Adam ikinizi de ayakta uyutmuş ama sonuç olarak sevgili olduğu kadını tercih etmiş.Merhaba ben bir adamın neşeli oluşuna,esprilerine,gülüşüne,enerjisine aşık oldum.Ve ona aşkımı ondan hoşlandığımı açıkladım.İlk andan itibaren bana ben de senden hoşlandım seni çok seviyorum hayatımın kadınısın gibi sözlerle aşırı ilgi gösterdi.Hatta ilk başta bu kadar ilgi göstermesi beni korkutmuştu.Hemen evlilik moduna girmişti.Kendisi evlenmiş ayrılmış çocukları olan biri olduğu için ilişkimizi herkesten saklamak istedi ben de kabul ettim.Bu yüzden hep kuytu köşe yerlerde görüşüyorduk.Birkaç ay geçtikten sonra ilgisi azalmaya başladı.Bana işim var deyip başka kızlarla oturduğunu onlara çok yüz verip beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.Ben de sinirlenip kendi kimliğimi açıkladım.O da bana ben bana birisi oyun yapıyor diye anladım kim olduğunu öğrenmek için buluşmak istedim.Konuşma amacım tamamen kim olduğunu öğrenmekti fln dedi.Başta ona güvenmesem de bir şekilde beni inandırdı.Ve ilişkimize devam ettik.Yine bana zamanım yok deyip farklı yerlerden instagramda fotolar paylaşmaya başlamıştı.Benim ses kayıtlarımı bile dinlemiyordu.Ben onu özleyip fotoğraf istediğimde atmak istemiyordu.Bir gün yine aynı sınıfta olduğumuz başka bir kızla oturduğunu gördüm.Birkaç gün sonra kıza farklı bir konuda mesaj atmak için "selam"yazdım.Ve kız saniyesinde sevgilime benim ona selam diye mesaj attığımı söylemiş.Sevgilim beni aradı ve hiç anlamadığım bir şekilde bana bağırmaya başladı.Neden o kıza selam yazdığımı fln sorguladı.Kız bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor.Sonra o kızın doğum gününde kıza pasta aldığını gördüm.Içimdeki şüphe büyümeye başladı.Sadece o kız görecek şekilde hikaye paylaştım sevgilimle yemek yediğimiz bir fotoyu ama normal arkadaş gibi duruyoruz fotoda.1 dakika bile geçmeden sevgilim beni aradı ve fotoğraf paylaşmamın hesabını sordu.Ben o kız mı söyledi deyince inkar etti ama sadece o gorebiliyodu.ben aralarındaki ilişkiyi anlayamadım.Neden o kızın mesajlarımı anında ona iletmesini çözemedim.Sonra bunu sordum ve sevgilim biraz düşündükten sonra o kızın annesinin eski eşinin arkadaşı olduğunu söyledi.Çocuklarinin ilişkimizi anlamaması için resim paylaşmakla hata ettiğimi söyledi.Bana çok kızdı.Kıza da benim hakkımda ona karşı takıntılı olduğumu söylemiş ve beni engellettirmiş.Bu olaydan sonra beni terketti.Biraz zaman geçince benimle çok şey yaşayıp tükettiğini hiçbir şey yaşamamış bakire bir kızla evlenmeyi düşündüğünü söyledi.Evet ona karşı güvenim yoktu ama onunla ilk aylarda yaşadığımız tutkulu ilişkiyi çok özlüyorum.Bana evlenme vaadi vermişti.Evlense bile aldatırdı belki bilmiyorum.Benimle kuytu köşelerde buluşurken şimdiki sevgilisi ile avmlerde geziyor.Yine o kızla da foto paylaşmıyor ama.Bilmiyorum canım acıyor.Bir daha kimseyi sevip bağlanamayacakmisim güvenemeyecekmisim gibi bir his var.Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.Ayrilali 6 ay oldu hala durumu aşamadım.Adamın bana söylediği şeyde şu şuan evlenmem mümkün değil belki 5 sene sonra evlenirim.Bir gün yalnız kalırsam aklıma ilk gelecek kişi sensin.Ben böyle bir adamı severek ömrümü tüketmek istemiyorum.
Ayrıca söylediği yalanlar çok komik ve saçma. Nasılsa bunlar inanır diye yalan söylerken çaba bile sarf etmemiş. Karşıdakini gerizekalı yerine koyarak yalanlar söylemiş. Aldatılmanızın dışında bu da çok aşağılayıcı bence.
Son düzenleme:
- 29 Mayıs 2021
- 13.477
- 87.385
- 548
- 36
- 18 Haziran 2015
- 3.871
- 38.930
- 508
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.022
- 48
- 30 Aralık 2024
- 85
- 88
- 3
- 25
Adam yalancı, numaracı birisi benim anladığım. Yani yazarken bile siz bu konuda aydınlanma yaşamalısınız. Bir erkek size kendinizi biraz olsun kötü hissettiriyorsa yanında durmayın. Kendinizi değerli bulun başkasının değersiz hissettirmesine de izin vermeyin. Seven insan üzmez bunu anlayın.
Hocanız mı bu karaktersiz sizin ?
Allah kurtarmış sen hala saf saf tutkulu ilişki falan diyorsun. Bizim kızlarımızda akıl yok ki böyle kart heriflerin ekmeğine yağ sürüp şişiriyorlar. Git yaşıtlarınla denginle flört et, gençliğinin tadını çıkar. Ne saçma bi şey yaşamışım diyeceksin ilerde.
Allah kurtarmış sen hala saf saf tutkulu ilişki falan diyorsun. Bizim kızlarımızda akıl yok ki böyle kart heriflerin ekmeğine yağ sürüp şişiriyorlar. Git yaşıtlarınla denginle flört et, gençliğinin tadını çıkar. Ne saçma bi şey yaşamışım diyeceksin ilerde.
- 8 Şubat 2024
- 3.995
- 5.730
- 73
Güvenecek tek bir hareketi yokki baştan sona falso.Çok güzelim bana aşık mı sandınız dünyayı parmağına dolamış boşanmış adamın.Eğlence aramış sizde kabul etmişsiniz Adamın suçu ne .Sizi bende seviyorum buyrun inanacakmisiniz banada.Omrum böyle geçmesin istiyorsanız büyüyün Niye kuytu köşelerde bulusrunuz niye her istediğini yapmasına izin verdiniz niye ilişkisine karisiyorsunuz çok seviyorsunuz bumudur.O sevmiyor sizi siz kendinize saygı duymayinca o da duymamış herşeyi gönüllü bile bile yapmışsınız Bunlardan çok var evli bekar boşanmış dikkat edin siz neye izin verirseniz onu yaoarlar size.Bence cuzun sure böyle işlere bulaşmayın kandirilmaya çok müsait geldiniz bana .Sert yazdım sanmayın çok yumusattim .Kizabilirsiniz bana sert bir cevapda yazabilirsiniz fakat o cevabı o adama vermeliydiniz ben birşey yapmadım size
- 1 Ocak 2022
- 3.923
- 14.141
- 158
Kusura bakmayın ama keriz yerine konulmayi o kadar çok sevmişsiniz ki adamda itinayla sizi keriz yerine koymuş Ne istediyseniz onu vermiş.Siz Kendi değerinizi bilmezsiniz elin adamı gururunuz üstünde at gibi tepinir Umrunda olmaz,canı isteyince de kapı dışarı eder... Geçmiş olsun umarım terapi alır,yaşadıklarınızdan ders çıkarırsınız.Merhaba ben bir adamın neşeli oluşuna,esprilerine,gülüşüne,enerjisine aşık oldum.Ve ona aşkımı ondan hoşlandığımı açıkladım.İlk andan itibaren bana ben de senden hoşlandım seni çok seviyorum hayatımın kadınısın gibi sözlerle aşırı ilgi gösterdi.Hatta ilk başta bu kadar ilgi göstermesi beni korkutmuştu.Hemen evlilik moduna girmişti.Kendisi evlenmiş ayrılmış çocukları olan biri olduğu için ilişkimizi herkesten saklamak istedi ben de kabul ettim.Bu yüzden hep kuytu köşe yerlerde görüşüyorduk.Birkaç ay geçtikten sonra ilgisi azalmaya başladı.Bana işim var deyip başka kızlarla oturduğunu onlara çok yüz verip beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.Ben de sinirlenip kendi kimliğimi açıkladım.O da bana ben bana birisi oyun yapıyor diye anladım kim olduğunu öğrenmek için buluşmak istedim.Konuşma amacım tamamen kim olduğunu öğrenmekti fln dedi.Başta ona güvenmesem de bir şekilde beni inandırdı.Ve ilişkimize devam ettik.Yine bana zamanım yok deyip farklı yerlerden instagramda fotolar paylaşmaya başlamıştı.Benim ses kayıtlarımı bile dinlemiyordu.Ben onu özleyip fotoğraf istediğimde atmak istemiyordu.Bir gün yine aynı sınıfta olduğumuz başka bir kızla oturduğunu gördüm.Birkaç gün sonra kıza farklı bir konuda mesaj atmak için "selam"yazdım.Ve kız saniyesinde sevgilime benim ona selam diye mesaj attığımı söylemiş.Sevgilim beni aradı ve hiç anlamadığım bir şekilde bana bağırmaya başladı.Neden o kıza selam yazdığımı fln sorguladı.Kız bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor.Sonra o kızın doğum gününde kıza pasta aldığını gördüm.Içimdeki şüphe büyümeye başladı.Sadece o kız görecek şekilde hikaye paylaştım sevgilimle yemek yediğimiz bir fotoyu ama normal arkadaş gibi duruyoruz fotoda.1 dakika bile geçmeden sevgilim beni aradı ve fotoğraf paylaşmamın hesabını sordu.Ben o kız mı söyledi deyince inkar etti ama sadece o gorebiliyodu.ben aralarındaki ilişkiyi anlayamadım.Neden o kızın mesajlarımı anında ona iletmesini çözemedim.Sonra bunu sordum ve sevgilim biraz düşündükten sonra o kızın annesinin eski eşinin arkadaşı olduğunu söyledi.Çocuklarinin ilişkimizi anlamaması için resim paylaşmakla hata ettiğimi söyledi.Bana çok kızdı.Kıza da benim hakkımda ona karşı takıntılı olduğumu söylemiş ve beni engellettirmiş.Bu olaydan sonra beni terketti.Biraz zaman geçince benimle çok şey yaşayıp tükettiğini hiçbir şey yaşamamış bakire bir kızla evlenmeyi düşündüğünü söyledi.Evet ona karşı güvenim yoktu ama onunla ilk aylarda yaşadığımız tutkulu ilişkiyi çok özlüyorum.Bana evlenme vaadi vermişti.Evlense bile aldatırdı belki bilmiyorum.Benimle kuytu köşelerde buluşurken şimdiki sevgilisi ile avmlerde geziyor.Yine o kızla da foto paylaşmıyor ama.Bilmiyorum canım acıyor.Bir daha kimseyi sevip bağlanamayacakmisim güvenemeyecekmisim gibi bir his var.Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.Ayrilali 6 ay oldu hala durumu aşamadım.Adamın bana söylediği şeyde şu şuan evlenmem mümkün değil belki 5 sene sonra evlenirim.Bir gün yalnız kalırsam aklıma ilk gelecek kişi sensin.Ben böyle bir adamı severek ömrümü tüketmek istemiyorum.
- 18 Şubat 2018
- 12.144
- 2
- 54.393
- 598
- 44
- 25 Aralık 2024
- 110
- 135
- 18
- 32
Kızacaksınız ama böyle adi adamların yatak maceralarının başrolü oluyorsunuz ben burdan kuduruyorum. Arkadaş güvenmeyin ya. Güvenmeyin erkeklere bu kadar kolay. Hatta kimseye güvenmeyin. Allah ıslah etsin o adamı da. Sen de üzülme bu kadar karaktersiz biri için. Bu ders olsun sana. Her şeyi tükettik bakire kız alacam demiş. Bakire kız da ayakta bekliyordu seni zaten. Yaşamayın her şeyi herkesle. Adamları az sıkıştırın bi şeyler yapsın sizin için.
- 11 Kasım 2023
- 330
- 297
- 23
- 10 Kasım 2024
- 556
- 1.428
- 28
- 25
Çoğu erkeğin gerçek yüzü. Bir de pişkin pişkin öyle yapacağını söylemiş iğrenç. Sana istediğini yaşatsın ama sen ona hala ılımlı yaklaş, sonra da erkekler neden şımarmış kendilerini prenses gibi görüyor diyoruz. Her şeyini alttan alan kendini ezdiren kızlar yüzünden böyleler.benimle çok şey yaşayıp tükettiğini hiçbir şey yaşamamış bakire bir kızla evlenmeyi düşündüğünü söyledi
Evet hocamızdı.Hocanız mı bu karaktersiz sizin ?
- 11 Şubat 2023
- 9.739
- 1
- 21.331
- 268
Baban yaşındaki adamla mi birlikteydin ?Merhaba ben bir adamın neşeli oluşuna,esprilerine,gülüşüne,enerjisine aşık oldum.Ve ona aşkımı ondan hoşlandığımı açıkladım.İlk andan itibaren bana ben de senden hoşlandım seni çok seviyorum hayatımın kadınısın gibi sözlerle aşırı ilgi gösterdi.Hatta ilk başta bu kadar ilgi göstermesi beni korkutmuştu.Hemen evlilik moduna girmişti.Kendisi evlenmiş ayrılmış çocukları olan biri olduğu için ilişkimizi herkesten saklamak istedi ben de kabul ettim.Bu yüzden hep kuytu köşe yerlerde görüşüyorduk.Birkaç ay geçtikten sonra ilgisi azalmaya başladı.Bana işim var deyip başka kızlarla oturduğunu onlara çok yüz verip beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.Ben de sinirlenip kendi kimliğimi açıkladım.O da bana ben bana birisi oyun yapıyor diye anladım kim olduğunu öğrenmek için buluşmak istedim.Konuşma amacım tamamen kim olduğunu öğrenmekti fln dedi.Başta ona güvenmesem de bir şekilde beni inandırdı.Ve ilişkimize devam ettik.Yine bana zamanım yok deyip farklı yerlerden instagramda fotolar paylaşmaya başlamıştı.Benim ses kayıtlarımı bile dinlemiyordu.Ben onu özleyip fotoğraf istediğimde atmak istemiyordu.Bir gün yine aynı sınıfta olduğumuz başka bir kızla oturduğunu gördüm.Birkaç gün sonra kıza farklı bir konuda mesaj atmak için "selam"yazdım.Ve kız saniyesinde sevgilime benim ona selam diye mesaj attığımı söylemiş.Sevgilim beni aradı ve hiç anlamadığım bir şekilde bana bağırmaya başladı.Neden o kıza selam yazdığımı fln sorguladı.Kız bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor.Sonra o kızın doğum gününde kıza pasta aldığını gördüm.Içimdeki şüphe büyümeye başladı.Sadece o kız görecek şekilde hikaye paylaştım sevgilimle yemek yediğimiz bir fotoyu ama normal arkadaş gibi duruyoruz fotoda.1 dakika bile geçmeden sevgilim beni aradı ve fotoğraf paylaşmamın hesabını sordu.Ben o kız mı söyledi deyince inkar etti ama sadece o gorebiliyodu.ben aralarındaki ilişkiyi anlayamadım.Neden o kızın mesajlarımı anında ona iletmesini çözemedim.Sonra bunu sordum ve sevgilim biraz düşündükten sonra o kızın annesinin eski eşinin arkadaşı olduğunu söyledi.Çocuklarinin ilişkimizi anlamaması için resim paylaşmakla hata ettiğimi söyledi.Bana çok kızdı.Kıza da benim hakkımda ona karşı takıntılı olduğumu söylemiş ve beni engellettirmiş.Bu olaydan sonra beni terketti.Biraz zaman geçince benimle çok şey yaşayıp tükettiğini hiçbir şey yaşamamış bakire bir kızla evlenmeyi düşündüğünü söyledi.Evet ona karşı güvenim yoktu ama onunla ilk aylarda yaşadığımız tutkulu ilişkiyi çok özlüyorum.Bana evlenme vaadi vermişti.Evlense bile aldatırdı belki bilmiyorum.Benimle kuytu köşelerde buluşurken şimdiki sevgilisi ile avmlerde geziyor.Yine o kızla da foto paylaşmıyor ama.Bilmiyorum canım acıyor.Bir daha kimseyi sevip bağlanamayacakmisim güvenemeyecekmisim gibi bir his var.Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.Ayrilali 6 ay oldu hala durumu aşamadım.Adamın bana söylediği şeyde şu şuan evlenmem mümkün değil belki 5 sene sonra evlenirim.Bir gün yalnız kalırsam aklıma ilk gelecek kişi sensin.Ben böyle bir adamı severek ömrümü tüketmek istemiyorum.
Aramızda 10 yaş vardı babam yaşında değildiBaban yaşındaki adamla mi birlikteydin ?
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Aklınızı peynir ekmekle mi yiyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Yani o kadar şey yapmış sosyal medyada kızlarla mesajlasmış , yüz yüze görüşmüş. O kız senin gönderilerini hemen eski sevgiline anlatıyor. Sence neden , hangi konumdan dolayı anlatıyor olabilir? Sevgilin o kıza yazdın diye neden bağırmış olabilir? Ayrıca boşanmış, çocuklu ve her haltı yemiş bir erkeğin hiç cinsellik yaşamayan bakire bir eş istemesi çok saçma ve sinir bozucu. Neden kendinize değer vermiyorsunuz? Hiç mi kıymetiniz yok gözünüzde?Merhaba ben bir adamın neşeli oluşuna,esprilerine,gülüşüne,enerjisine aşık oldum.Ve ona aşkımı ondan hoşlandığımı açıkladım.İlk andan itibaren bana ben de senden hoşlandım seni çok seviyorum hayatımın kadınısın gibi sözlerle aşırı ilgi gösterdi.Hatta ilk başta bu kadar ilgi göstermesi beni korkutmuştu.Hemen evlilik moduna girmişti.Kendisi evlenmiş ayrılmış çocukları olan biri olduğu için ilişkimizi herkesten saklamak istedi ben de kabul ettim.Bu yüzden hep kuytu köşe yerlerde görüşüyorduk.Birkaç ay geçtikten sonra ilgisi azalmaya başladı.Bana işim var deyip başka kızlarla oturduğunu onlara çok yüz verip beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.Ben de sinirlenip kendi kimliğimi açıkladım.O da bana ben bana birisi oyun yapıyor diye anladım kim olduğunu öğrenmek için buluşmak istedim.Konuşma amacım tamamen kim olduğunu öğrenmekti fln dedi.Başta ona güvenmesem de bir şekilde beni inandırdı.Ve ilişkimize devam ettik.Yine bana zamanım yok deyip farklı yerlerden instagramda fotolar paylaşmaya başlamıştı.Benim ses kayıtlarımı bile dinlemiyordu.Ben onu özleyip fotoğraf istediğimde atmak istemiyordu.Bir gün yine aynı sınıfta olduğumuz başka bir kızla oturduğunu gördüm.Birkaç gün sonra kıza farklı bir konuda mesaj atmak için "selam"yazdım.Ve kız saniyesinde sevgilime benim ona selam diye mesaj attığımı söylemiş.Sevgilim beni aradı ve hiç anlamadığım bir şekilde bana bağırmaya başladı.Neden o kıza selam yazdığımı fln sorguladı.Kız bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor.Sonra o kızın doğum gününde kıza pasta aldığını gördüm.Içimdeki şüphe büyümeye başladı.Sadece o kız görecek şekilde hikaye paylaştım sevgilimle yemek yediğimiz bir fotoyu ama normal arkadaş gibi duruyoruz fotoda.1 dakika bile geçmeden sevgilim beni aradı ve fotoğraf paylaşmamın hesabını sordu.Ben o kız mı söyledi deyince inkar etti ama sadece o gorebiliyodu.ben aralarındaki ilişkiyi anlayamadım.Neden o kızın mesajlarımı anında ona iletmesini çözemedim.Sonra bunu sordum ve sevgilim biraz düşündükten sonra o kızın annesinin eski eşinin arkadaşı olduğunu söyledi.Çocuklarinin ilişkimizi anlamaması için resim paylaşmakla hata ettiğimi söyledi.Bana çok kızdı.Kıza da benim hakkımda ona karşı takıntılı olduğumu söylemiş ve beni engellettirmiş.Bu olaydan sonra beni terketti.Biraz zaman geçince benimle çok şey yaşayıp tükettiğini hiçbir şey yaşamamış bakire bir kızla evlenmeyi düşündüğünü söyledi.Evet ona karşı güvenim yoktu ama onunla ilk aylarda yaşadığımız tutkulu ilişkiyi çok özlüyorum.Bana evlenme vaadi vermişti.Evlense bile aldatırdı belki bilmiyorum.Benimle kuytu köşelerde buluşurken şimdiki sevgilisi ile avmlerde geziyor.Yine o kızla da foto paylaşmıyor ama.Bilmiyorum canım acıyor.Bir daha kimseyi sevip bağlanamayacakmisim güvenemeyecekmisim gibi bir his var.Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.Ayrilali 6 ay oldu hala durumu aşamadım.Adamın bana söylediği şeyde şu şuan evlenmem mümkün değil belki 5 sene sonra evlenirim.Bir gün yalnız kalırsam aklıma ilk gelecek kişi sensin.Ben böyle bir adamı severek ömrümü tüketmek istemiyorum.