Güven olmazsaa..

Eşinizin yaptığı ile hastalığı arasında bir bağlantı varmıdır merak ettim. Belki bunu isteyerek yapmıyordur.
Eğer bir bağlantı yoksa ve eşiniz bile bile bunları yapıyorsa çok ayıp ediyor. Banka kartlarınızı çantanızda saklamayın, cüzdanınızı saklayın. Soruncada açık açık söyleyin. Para harcamaya çok hevesliyse bulsun bir iş.

Eşini strese sokmadan güzelce anlat bunları bence. Muhakkak tedavi olman lazım yoksa çalışıp para kazanamazsın de. ılerde çocuk sahibi olsanız onun ihtiyaçlarını nasıl karşılıycaksınız?Sen ilacını kullan sonra iş aramaya başla de. Bulamazsan tamam o zaman suçun yok ama en azından denemek zorundasın de.

Hastalığının etkisi muhakkak büyük ama mazeret de değil.. ılk önce dediğiniz gibi doktora gitmekle başlamalı, sonrada iş konusunda çok daha sert ve kararlı olmalıyım belli ki.. Anlaşılan bizi gene zor günler bekliyor..

Hepinize çok teşekkür ederim. ılginiz ve paylaşımlarınız beni çok rahatlattı.. Bu gün bian dünya başıma yıkıldı zannetmiştim.... Ne yapacağımı , kimle konuşacağımı bilemedim sizlere açtım içimi.. Bu siteyi de sizleride gerçekten çok seviyorum ve takdir ediyorum.. Hepinize tekrar teşekkürler..

alistiran once ailesi sonra siz olmussunuz gercekden...
alistirdiginiz gibide duzeltmeye calisin gerekiyosa sert!
evin erkeginin kendisi oldugunu hatirlatin...
guveninin kalmadigini iyice sorumsuz oldugunu gosterin yaptiklariyla...en azindan faturalari onune koyun baksin caresine...

üzülme düzelir inş.suhayat.ama dedigimiz gibi sorumluluk yukle evin erkegi o sen degilsin.guçlu kadın oyununa ara ver şimdilik..

:1no2:canım sen başta yanlış yapmışsın tamam eşine destek olucaksım ama kusura bakmasın yaptığı şeyler çok çirkin nasıl senden habersiz para alır kartlarını kullanır çok çirkin bak ne oldu güvenin sarsıldı sen çok fazla sorumluluk almışsın oda sana güvenmiş neden başka işte çalışsınki senin yapacağın tek şey çalışma çık işten bakalım napcak o zaman bence eşin hastalığının arkasına sığınıyor CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…