Arkadaşlarım merhaba, çok üzgünüm ve içimi dökmek için sizden başka kimsem olmadığını anladım... 2,5 yıllık evliyim.. aslında eşimi cidden seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum.. Biz çok zor günler çok büyük problemlerden geçtik ve evliliğimizi ayakta tutmayı başardık.. Eşimin opsesif kompansif denilen bi hastalığı var.. Binevi takıntı hastalığı.. Bununla bile başa çıkabildik ama bisorunumuz var ki aklım almıyor. Size yazarsam belki bişeyler söylersinizde rahatlarım yada anlatırım da biparça sakinleşirim... Eşim kendi işinde çalışıyor işleri neredeyse yok.. Hiç para kazanımıyor yani.. Benim kazancımla hem onun işi , hem benim işim hemde evin masrafları az çok çıkıyor.. Yani evlendik evleneli eve ben bakıyorum. Ben bu durumdan rahatsız değilim, elimden geleni yapıyor ona eksikliğini hissettirmemeye çalışıyorum. Bazende faturaları ödeyemediğim oluyor ve şu gün bugün diye mecburen bekletiyorum. Böyle zamanlarda o benden habersiz hesaplarımdan paralar çekiyor, yada cüzdanımdan habersizce banka kartlarımı kullanıyor. Nasıl üzülüyorum bilemezsiniz.. Elimden geleni yapıyorum ama yetmediğinde kanaat etmesini istiyorum ama o adeta ben bu aileye bakmaya mecburmuşum gibi umarsızca para harcayıp, para isteyebiliyor. Vermeyince adeta çalıyor benden yada bana yalan söyleyerek para alıyor. Güvenimi tamamen kaybettim ona.. Sevgi biyere kadar ama güven olmayınca çok zor herşey... Ayrılmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum. Kimseye de anlatamıyorum.. UTANIYORUM... :1no2: Onunla defalarca konuştum, bazen kızdım, anlattım ama nafile.. o hep rahat yaşamış, şimdi ekonomik sıkıntıları kaldıramıyor ve bencilce davranıyor...Neyapacağımı şaşırdım..
Ah arkadaşlarım.. haklısınız ne deyim.. Paylaşımınız ve ilginiz için çok teşekkürler.. Ailesinin ekonomik durumu hep iyiymiş eşimin onlara güvenmiş.. alışmış rahatlığa.. Şimdi de bana dayadı biyerde sırtını.. Sevgide, ilgi de kusuru yok.. ama nafile.. dediğiniz gibi erkek dediğin ekmeğini taştan çıkarmalı ama nerdeee bizdee... İş değiştirememesinin bi sebebi kısmen hastalığı.. Takıntılı dedimya.. Yapamıyor, ayrılamıyor.. belki de bahanesi.. üç kuruş kazanırsa üç beş ayda bir ne ala..
Bidönem 8 ay kadar ilaç kullandı.. Toparlanınca bıraktı ilaç kullanmayı, son zamanlarda yine arttı hastalığı şimdi doktora gitmekte istemiyor.. bende ısrar ediyorum gidelim diye, bekliyorum şimdilik ama ne yapıp edip onu doktora gitmeye ikna edeceğim..Terapi görüyor mu ilaç kullanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?