- 30 Mart 2016
- 254
- 157
- 18
- 40
- Konu Sahibi tersgiden kanguru
-
Birleşme olmadan ilişki nasıl oluyor yakızlar hangi durumlarda gusül abdest alınır az çok biliyoruz ama...
ben çok utanarak ve affınıza sıgınarak bişey sormak istiyorum
bazen eşimle birleşme olmadan beraber oluyoruz ve ben ikilemde kalıyorum gusül abdesti almalımıyım diye(çogunlukla abdest alıyorum)
çünkü ileri boyutta birşey yaşamıyoruz
eşim birleşme olmuyor yani gerekmez diyor bense abdest almalıyız diyorum
kafam çok karışık bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim
eşim de öyle diyor ve genelde boy abdesti almıyor birleşme yok ki diyor bense rahat edemiyorum çocuk aglarken bile zar zor fırsatını bulup giriyorum duşa eşimse yıpratıyorsun kendini hem hastasın yazık degilmi diyor üşütüyorsun diyor ama vesvese yapıyorumbirleşme olmuyosa gerek yok diye biliyorum
yani öpüşüp koklaşma sarılma dokunma vs .Birleşme olmadan ilişki nasıl oluyor ya..
her cuma boy abdestimi alıyorum alışkanlık edindim yani abdestimi alıyorum ben eşimde cuma ya falan gittiği için haftalık abdestini alırbenim bildiğim gusül abdestsiz zaten gezilmez, adetten sonra hemen o yüzden alınır.Cinsellikte de yakınlaşma varsa birleşme olsun olmasın alınması gerek bence.ama sonuçta bu konularda söz söyleyecek kurum merci değilim bilmiyorum.
o kadar ileri gitmiyoruz sagolun çok sagolun meni vs gelmiyorŞiddetle yerinden kopan ve şehvetle dışarı boşalan meniden dolayı, gusül gerekir. Birleşme olmadan dıyorsanız şu örnek gibi o zman Örneğin; sürtünmeden kaynaklı gelen sıvı, guslü gerektirir. Kısacası,
Gusül için, cinsî birleşme sırasında, erkeğin cinsel uzvu ile kadının uzvunun tam birleşmesi gerekmez. Erkeğin uzvunun sadece uç kısmının kadının uzvuna girmesi ile meni aksın akmasın hem erkek hem de kadın için gusül gerekir. (çok açık yazdım ama k.bakmayın. Bu konular çok muhim konular.)
herşeyi yaşayıpta birleşme niye olmuyo zarı bozulmasın diye korkan sevgililer gibiyani öpüşüp koklaşma sarılma dokunma vs .
sagolun eşimlede konuşacagım teşekkürler bende böyle düşünüyorum ama eşim birleşme yok sıvı gelmiyor vs diyorAyrıca, elini tutmak, okşamak ,bakmak neticesinde cinsel doyuma ulaşırsa da gusül gerekir. Bu durum, erkek için de kadın için de böyledir.
Hem erkekten hemde kadından herhangi bir sıvı gelmıyorsa o esnada gusul gerekmez kardeş.o kadar ileri gitmiyoruz sagolun çok sagolun meni vs gelmiyor
ya mesela film izliyoruz öpüşüp koklaşıyoruz o kadar ileri gitmiyoruz sürtünme vs olmuyorherşeyi yaşayıpta birleşme niye olmuyo zarı bozulmasın diye korkan sevgililer gibi
sagolasın canım Allah razı olsun ben biraz vesveseliyim bu konulardaHem erkekten hemde kadından herhangi bir sıvı gelmıyorsa o esnada gusul gerekmez kardeş.
sagolasın Allah razı olsunTek altını çizdiğimiz nokta, KADIN VE ERKEĞİN UZVUNUN BİRBİRİNE DEĞMESİ KESINLIKLE GUSLU GEREKTİRİR. BUNDA HER İKİSİNDE SIVI GELİP GELMEMESİNİN HİÇBİR ÖNEMİ YOK. Ama diğer bir hususta şart var; Öpüşme,sarılma,okşama bunlar varsa,o sırada eğer sıvı gelıyorsa kadın ve erkekten de ikisinede gusul gerektirir. Gelmiyorsa Gerektirmez.
herşeyi yaşayıpta birleşme niye olmuyo zarı bozulmasın diye korkan sevgililer gibi
BirazCIK öyle olmak lazım zaten kardeş =)sagolasın canım Allah razı olsun ben biraz vesveseliyim bu konularda
ben çok abartıyormuşum gibi hissediyorum mesela akıntım oluyor ama vesvese den namazıı kılamıyorum çok geliyor akıntı sürekli abdest alsam sa rahatsız oluyorum vs .BirazCIK öyle olmak lazım zaten kardeş =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?