• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururumu hiç ettim

bambila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
142
16
13
32
Kızlar merhaba kısaca anlatacağım.20gündür çok mutsuzum öyle böyle değil öldürseler teşekkür ederim o kıvamdayım. İşimden izin aldım toparlanayım diye hala enkazım.
3buçuk ay önce instagramdan bir istek aldım arkadaşımla karşılaştığım birisi meslektaşım aynı zamanda ekleyen arkadaşıma sordum bu o mu diye evet dedi kabul ettim. 2-3 gün içinde fotoğrafımı beğendi ve sonra yazdı. Ben hayatımda hiç kimseye evet dememişimtim bunu o da biliyordu. Numaramı verdim konuşmaya başladık. Arkadaşım bana dikkat et o senin kadar önemsemez böyle şeyleri vs vs deyip duruyordu kaptırma diyordu. Ben bu çocuğa şartlar koştum senle buluşmam hemen dedim hatta 6ay dedim kabul etti beklerim dedi beni sık boğaz etmedi 1,5 ay sonunda artık kavgalar başladı buluşmak istiyordu ne olacaksa olsun yeter dedm buluştum bana aşık olduğunu beni çok istediğini hayatının sonuna kadar benimle olmak istediğini aklında kalbindeki hayalindeki kişinin ben olduğumu söylüyordu bana şiirler yaZıyordu her sabah günaydın mesajı attı istisnasız ona bana abartılı cümleler kurma diyordum her seferinde abartı değil diyordu. Neyse bana tek ilişkim oldu o da ciddiydi demişti hayali şekilde anlattı ben üstüne gittikçe meğer yalanmış beni daha iyi etkileyeceğini düşünmüş 3ay sonra itiraf etti. Yalancı de kötü de ama beni bırakma dedi. Affettim onu. Ama bana soğuktu onunla sadece 4kez buluştum el ele bile tutuşmadım hatta merhabalaşırken bile kanka muamelesi gördü. En son ona sordum niye böylesin benden soğudun mu diye . Arkadaş gibi hissediyorum dedi sevmiyor musun dedm insan olarak çok seviyorum ama duygusal olarak bilmiyorum dedi tamam o zaman bitti dedim. Niye bitmesin düzelebilir tekrar duyguya dönebilir dedi. Saçmalama nasıl olacak dedim sen beni seviyorsan beni kendine aşık edersin dedi ben de ben bunu yapamam dedim. Çünkü sevmiyorsun ne olacak peki dedi. Ben seviyorum ama sevsem de istemem seni dedm. Niye daha önce söylemedin toparlayacağım bunu izin ver dedi . Ertesi gün arkadaşımla konuştu 3gün düşünelim dedi neyse 1gün verdm akşam yazdı unutalım ben devam etmek istiyorum dedi böyle devam etmem ben dedim peki dedi iyi geceler dedim. Benim parçam koptu seni özlediğimde yazaam dönmezsin değil mi bana dedi özlemezsin dedim özledim şimdiden bana süre ver dedi iyi tamam dedm. 3.gün sonunda dönmedi niye sözünü tutmadın dedim üzülmeni istemedim vs dedi. Toparlamak istiyorsak gibi konuştuk zamana bırakarak düzelir diye umuyorum dedi sevgi varlığından emin değilim dedi. Ertesi gün yine yazmadı bitirelim artık dedim yine uzattı. Sonra beni istemiyorsun diyemiyorsun dedim desem bitecek dedi. Bitmiş zaten duygun yok dedim duygum var bitmesin istemiyorum düzelir diye bekliyorum erteleyelim dedi.Arkadaşça mı var dedim evet dedi. Bana son gün bile ilerletelim dedin kafan mı güzel dedim. Karışık çok karışık dedi.
Hayatından çıkıyorum kimseye böyle davranma bir daha dedm. Özür dilerim ben kötü biriyim dedi. Orada bitti. Ama daha devamı beni bitiren kısım.

Buraya kadar yorumlarınız ne bu kişiyle alakalı? Anlatacağım daha

Dedi dedim dedi dedim şeklinde anlatım tarzın aşırı kafa karıştırıcı.. kendini daha iyi ifade etmelisin..
Adama gelecek olursak ne istediğini bilmediği gayet açık, kendini baştan belli etmiş.. ama sanki sonradan düzeltmek istemiş, pişman gibi ama öyşe karışık yazmışsın ki tam anlayamadım..

Ben araştırıyordum birileri mi var diye sevmediğim fotoğrafını profil yaptı sosyal medyasında kıskandığımı bildiği 2kızı ekledi. Ben deliriyordum. Bir gün bana ilişki sırasında o çocuk güvenilmez güzel kız gördü mü yazar diyen bir arkadaşım vardı ona mesaj attım hemen anladı naptınız hayrola dedi söyledm Durumu 2 gündür birisiyle konuşuyor dediler iyi ki bırakmışsınız dedi. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Hemen mesaj attım sen buymuşsun diye o da hayır arkadaş ortamı öyle değil dedi. Hakkım helal değil dedim ben sana bir şey yapmadım sen bilirsin dedi. Nasıl yapmadın dedim duygumu bitirdin ben de geri çekildim bu dedi. Kötü şekilde bitirdik konuşmayı beni sil bir şey yap dedi seni sevmemiştim zaten haklıymışsın dedm tamam o zaman sorun yok dedi. Tabi ben yine duramadım uzunca mesaj yazdım böyle davrandığım için kendimden utandım daha düzgün sormalıydım haklılar mı insanlar dedim. Bana şu an sarhoşum hayatım kötü gidiyor memnun değilim kendimden sana kafam düzelince yazcam dedi. Ertesi gün bekledim yazmadı. Sözünü tut yaz dedim. Akşam yazarım işim var dedi. O sırada erkek kardeşim biliyordu ona mesaj atmış dalga mı geçiyorsun sen diye küfür etmiş. O cevap yazmadı kardeşime.Özür diledim falan yazcam akşam dedi. Senle konuşurken kimseyle görüşmedim evet şu an konuştuğum biri var ama bunun önemi yok bana yazdığında kendimi adi biri gibi hissediyorum dedi. Kim o konuştuğun dedikleri kişi mi dedim önemsiz öylesine konuşuyorum dedi sen bu musun dedm evet kafamı dağıtmam gerekir dedi peki dedim sen devam et bu ilişkilerine dedm peki kardeşin de mesaj atmasın dedi. Bu arada ben onu instagramdan çıkarmıştım ama o çıkarmamıştı hikayelerimi izliyordu resim koyduğum gün sildi beni. Üzüldüm duramadım düşman kalmayalım sen bu değilsin bana attığın mesajlar ortada bak gör dönüşünü kafamda kişiliğin tam olsun beni kandırdı diyeyim en azından dedim. Mesajlarını ona attım. Mesajlarımı silmeni istiyorum sana düşman değilim hakkım helal o kızdan ayrıldım senle bitirdiğimizde kendimi izole hissettim dağıtayım dedim sıkıldım kendimi özlemişim böyle rahatım biz el ele bile tutulmadan bitirdik bu saygımızı gösterir dedi. Ama bu bitirdi sana göre dedm niye bittiye dönüyor ben hastayım dinlenmem lazım dedi iyi geceler dedi. Nasıl soğumuşsun ya dedim geçmiş olsun dedim yazmadı cevap.
Ertesi gün ben bu değildim ayıpladığım kişiliğe döndüm sana baskı yapmak değildi amacım sadece duyduklarımı yakıştıramadım merakıma yenik düştüm sen bana düşman değilmişsin ben de kimseye düşman kalamam 3ay sana duygulu davranış sergilemedim şimdi buna ben de şaşırdım sanırım kandırılmış hissettirdn diye aramızda sorun yok ikimiz de mutlu olalım iyi akşamlar dedm.
Sağol iyi akşamlar dedi.

Okuyabildiyseniz çok teşekkür ederim. Kendimi rezil ettim. Dönsün istiyorum bunlara rağmen bana akıl verin ne olur.

Dedi dedim dedi dedim şeklinde anlatım tarzın aşırı kafa karıştırıcı.. kendini daha iyi ifade etmelisin..
Adama gelecek olursak ne istediğini bilmediği gayet açık, kendini baştan belli etmiş.. ama sanki sonradan düzeltmek istemiş, pişman gibi ama öyşe karışık yazmışsın ki tam anlayamadım..
Kusura bakma kafam o kadar karışık ki ne yazdım bilmiyorum düzeltmeye çalışacağım yazıyı.

Üzülme lütfen canım, bu davar seni bırak kimseyle devam edemez bu kafayla.
Cidden 5 yaşında gibi,böylesini de ilk defa okudum.
İlk kez biriyle görüştüm o da böyle çıktı . Ve kendini mükemmel sanıyor ben de onun egosunu şişirdim.

Ben araştırıyordum birileri mi var diye sevmediğim fotoğrafını profil yaptı sosyal medyasında kıskandığımı bildiği 2kızı ekledi. Ben deliriyordum. Bir gün bana ilişki sırasında o çocuk güvenilmez güzel kız gördü mü yazar diyen bir arkadaşım vardı ona mesaj attım hemen anladı naptınız hayrola dedi söyledm Durumu 2 gündür birisiyle konuşuyor dediler iyi ki bırakmışsınız dedi. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Hemen mesaj attım sen buymuşsun diye o da hayır arkadaş ortamı öyle değil dedi. Hakkım helal değil dedim ben sana bir şey yapmadım sen bilirsin dedi. Nasıl yapmadın dedim duygumu bitirdin ben de geri çekildim bu dedi. Kötü şekilde bitirdik konuşmayı beni sil bir şey yap dedi seni sevmemiştim zaten haklıymışsın dedm tamam o zaman sorun yok dedi. Tabi ben yine duramadım uzunca mesaj yazdım böyle davrandığım için kendimden utandım daha düzgün sormalıydım haklılar mı insanlar dedim. Bana şu an sarhoşum hayatım kötü gidiyor memnun değilim kendimden sana kafam düzelince yazcam dedi. Ertesi gün bekledim yazmadı. Sözünü tut yaz dedim. Akşam yazarım işim var dedi. O sırada erkek kardeşim biliyordu ona mesaj atmış dalga mı geçiyorsun sen diye küfür etmiş. O cevap yazmadı kardeşime.Özür diledim falan yazcam akşam dedi. Senle konuşurken kimseyle görüşmedim evet şu an konuştuğum biri var ama bunun önemi yok bana yazdığında kendimi adi biri gibi hissediyorum dedi. Kim o konuştuğun dedikleri kişi mi dedim önemsiz öylesine konuşuyorum dedi sen bu musun dedm evet kafamı dağıtmam gerekir dedi peki dedim sen devam et bu ilişkilerine dedm peki kardeşin de mesaj atmasın dedi. Bu arada ben onu instagramdan çıkarmıştım ama o çıkarmamıştı hikayelerimi izliyordu resim koyduğum gün sildi beni. Üzüldüm duramadım düşman kalmayalım sen bu değilsin bana attığın mesajlar ortada bak gör dönüşünü kafamda kişiliğin tam olsun beni kandırdı diyeyim en azından dedim. Mesajlarını ona attım. Mesajlarımı silmeni istiyorum sana düşman değilim hakkım helal o kızdan ayrıldım senle bitirdiğimizde kendimi izole hissettim dağıtayım dedim sıkıldım kendimi özlemişim böyle rahatım biz el ele bile tutulmadan bitirdik bu saygımızı gösterir dedi. Ama bu bitirdi sana göre dedm niye bittiye dönüyor ben hastayım dinlenmem lazım dedi iyi geceler dedi. Nasıl soğumuşsun ya dedim geçmiş olsun dedim yazmadı cevap.
Ertesi gün ben bu değildim ayıpladığım kişiliğe döndüm sana baskı yapmak değildi amacım sadece duyduklarımı yakıştıramadım merakıma yenik düştüm sen bana düşman değilmişsin ben de kimseye düşman kalamam 3ay sana duygulu davranış sergilemedim şimdi buna ben de şaşırdım sanırım kandırılmış hissettirdn diye aramızda sorun yok ikimiz de mutlu olalım iyi akşamlar dedm.
Sağol iyi akşamlar dedi.

Okuyabildiyseniz çok teşekkür ederim. Kendimi rezil ettim. Dönsün istiyorum bunlara rağmen bana akıl verin ne olur.

Mümkünse dönmesin cnm ya kurtar kendini bu ne böyle uğraşmaya yer falan mı arıyorsun allasen

Küçük kuzenimle uğraşıyorum bir yandan o yüzden tam yazamadım düzeltcem Kızlar özür dilerim

Böyle tipler sorunlu oluyorlar cidden,kesin olarak bitirip engelleyin derim.

Back