- 14 Şubat 2018
- 795
- 572
- 103
- 28
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Niye cevap verdiniz ki?Geçenlerde bana tekrar yazdı
Eski sevgilinle konuşman, görüşmen, mesajına cevap vermen , adam yerine koyman bile buyuk hata , aklını başına al derim yoksa sonun kötü...Merhaba kızlar nasılsınızgüzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
Ciddi düşünüyoruz eylül başında evleneceğiz inşallah
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Şimdi ise tam tersi bir ilişkim var çok mutluyum
Geçenlerde bana tekrar yazdı hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum dedim
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
Beni ağlatmasına yine izin verdim..
Kendimi çok kötü hissediyorum..
neden uzun uzun konusup da engelledin?Kızlar beni onu tüm sosyal medyadan engellemiştim
Yeni bir numara almış oradan yazdı
Oradan da engelledim..
Bunu neden söyledinki? Görüşmek istemiyorum diyip direkt engellemek çok mu zor? Kıskandırmak için yaptıysan ve aklın hala ondaysa şuan görüştüğün çocuğa haksızlık ediyorsun.hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum dedim
Hayır arada yokluyordu beni hepBunu neden söyledinki? Görüşmek istemiyorum diyip direkt engellemek çok mu zor? Kıskandırmak için yaptıysan ve aklın hala ondaysa şuan görüştüğün çocuğa haksızlık ediyorsun.
Gerçekten bitti..sadece bende çok travma bırakmıştı çok zarar vermişti onu aşamıyorum…Hayatınızda yeni biri varken bu adamın telefonuna cevap vermeniz çok büyük hata ve hala sizi ağlatabiliyor olması ona karşı hislerinizin bitmemiş olduğunu gösterir. Hayatınızda olan insana haksızlık değil mi bu?
Hayatta bana en çok zarar veren kişi oydu..o yüzden ağladım…Sen yok deyince cirkefe yatmış, sende hata kim olduğunu ogrendigin dk engelleyecektin. Bu hayatindaki adama da saygısızlık. O konuşsa eski sevgilisiyle burada adama söverdik dimi? Şimdi sana ne diyelim bir de ağlıyorsun ?
Tamam artık ağlama. Gelip şurda konu açman bile evliliğine dair soru işareti yaratıyo. Sen nişanlını sevdiğine emin misin? Adamı tampon mu yaptın farkında olmadan?Hayatta bana en çok zarar veren kişi oydu..o yüzden ağladım…
Yok ağlayan bendim o değilİstemem yan cep gibi olmuşsunuz bence. Ben evlenirken bırak dönme ihtimali olanları ne kadar eski flört varsa her yerden sildim engelledim ne olur ne olmaz yuvamı yıkmasınlar diyeniye risk alayım ki engellensin gitsin işte köpekler. Soyadım da ful değişti eskisini tutmadım nah bulurlar artık.
Belli bu adam geçmişinizdeki esas oğlan umarım kafanız fazla karışmamıştır. Ağlamış pişman olmuş işte, madem size en çok yara veren kişi , siz üste çıktınız işte oh içimde kalmadı deyin geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?