Gururlu erkek geri gelir mi

Zynpzbt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
22
28
28
İki yıllık bir ilişkimiz vardı ben onun ilk sevgilisiydim ilk aşkıydım ayrılalı 24 gün oldu çok özledim onu herşeyin ilkini benle yaşadı çok küçük bi sebebin büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu ayrıldık. Çok gururlu biri aynı zamanda da çok duygusaldır sizce geri döner mi bu arada ben 21 yaşında değilim hesap başkasına ait ben 16 yaşındayım sevgilim 17 yaşındaydı

İlkiydim diyor, her şeyini benimle yaşadı diyor ben şok :kahve: iyi ki 3. Sevgilisi değilsin.
Yaş 17. Bu ilkler ne ola ki?

İlk deneme sınavını birlikte mi çözdünüz? İlk kitap hediyesini senden mi aldı? İlk kütüphaneye senle mi gitti?

Başka tür şeyler bu yaş için çok fazla!

16 yaşında gururlu erkeğin dönüp dönmesine değil,sabah nasıl erken uyanacam okula nasıl gidecem olmalı en büyük derdin,şahsen ben oyleydim. Gururlu erkek de doner,napacak.
Ben zaten okulumla ilgileniyorum hukuk okuycam Allah'ın izniyle ama Napıyım sevdim onu bi kere anneme bile anlattım onu

İlkiydim diyor, her şeyini benimle yaşadı diyor ben şok :kahve: iyi ki 3. Sevgilisi değilsin.
Yaş 17. Bu ilkler ne ola ki?

İlk deneme sınavını birlikte mi çözdünüz? İlk kitap hediyesini senden mi aldı? İlk kütüphaneye senle mi gitti?

Başka tür şeyler bu yaş için çok fazla!
Benim annem biliyordu okulumda da başarılı bir öğrenciyim hukuk okıycam inşallah ama bunun yanında insan birini de sevebilir ben onu sevdim belki ilk denemeye birlikte girmedik ama birlikte büyüyorduk

Ben okulumu okuyorum okulda da gayet başarılı bir öğrenciyim hukuk okıycam inşallah annem biliyordu bizi aşk bu ne zaman geldiğini ben seçmedim ki
Tamam secmedin ama giden gider. Pesinden aglayacak degilsin yaa.
Daha neler cikar karsina derslerin o gururlu erkekten daha onemli unutma
Erkek cok dunyada

Benim annem biliyordu okulumda da başarılı bir öğrenciyim hukuk okıycam inşallah ama bunun yanında insan birini de sevebilir ben onu sevdim belki ilk denemeye birlikte girmedik ama birlikte büyüyorduk
Hukuk okuyamazsın ama bu kafayla.
Annen biliyordu annen de onaylıyordu demek mi bu?
Sevilir, karşı cinse ilgi duyulabilir ama bunu geleceği etkilemeden yapmak lazım. Uzaktan güzel güzel duygulaeı yaşamak lazım. Maddi olarak yaşamak uygun değil henüz.
Şu an tek derdiniz bu olmamalı. Sevilmez demiyorum sevilir de böyle değil. İlklerini yaşadı vs. neyin ilki?
Neyse ben kaçar. Hukuk u kazanırsan bildirim at :-)

Ben anneme her şeyi anlatırdım, hoşlandıklarımız sevdiklerimi vs. Mezun olunca zamanı gelir derdi. Anne zamanı geldi mi derdim yok daha uzaktan sevmeye devam derdi :-)
Sonra ünili olduk :-) Evlendik.

X