• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürültü yapan komşu

Polisi arayın şikayet edin eğer komşuları rahatsız ederlerse 650 tl cezası var kapıya gelir ceza keser onlarda bi daha cesaret edemez
keşke bundan daha önce haberim olsaydı. kadın inip bağırdığı an polisi aramayı düşündüm fakat sesleri dursun diye duvara vurduğumuz için haksız duruma düşeriz diye yapmadım

keşke bundan daha önce haberim olsaydı. kadın inip bağırdığı an polisi aramayı düşündüm fakat sesleri dursun diye duvara vurduğumuz için haksız duruma düşeriz diye yapmadım
Siz uyarmak için vurmussunuz haksız duruma dusmezdiniz

bende de aynı dertten var. evde harp var sanki hergün. çıkıp uyarıyorum çocuklar yapıyor diyor işin içinden sıyrılıyor. sanki ben ne duyduğumu bilmiyorum. evde 2 bekar görümce var her Allah'ın günü gelinle kavga halindeler gelin bağrıyor ağlıyor birbirlerine bişeyler fırlatıyolar . kapıları çarpıyolar neymiş efendim çocukmuş . hem çocuk olsa bile nerde yetiştiriyosun çocuğu sen dağda mı ? herkesin evinde çocuk var ama . çıt çıkmıyo . belli bir dereceye kadar hoşgörülebilir ama belli bir had aşılınca çocuğa da göz yumamam doğrusu . önce polise şikayet ettim . polis biz ancak uyarıda bulunur gideriz olay olmadan müdehale edemeyiz ,zabıtaya başvurun dediler . zabıta biz ilgilenmiyoruz diyor . çarşaf çarşaf ihtar çektim söz konusu dağdan inmeye ama yararı yok. dava açın deniyor dava sonuçlanana kadar ben baş ağrısından gidicem . en son bir dilekçe ile site yönetimine başvurdum bakalım ne olacak.

Back
X