• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürkan kubilayın solusitan hapını kullananlar sonuç

cbbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
116
1
96
İstanbul
geçenlerde tv programında rastladım diyete ek olarak bu hapı içiriyormuş hastalarına yağ yakımını kolaylaştırıyormuş 70 tl civarı şu an diyetteyim platese başladım ama ek olarak bunuda düşünüyorum kullanan varmı yada bilgisi olanlar yazarmısınız

Merhaba,
Bugun artık son nokta olarak lineatabssolusitan dan aldım internetteki bazı yorumlarda evet faydasını gördük falan yazıyorlardı.Aldım sanırım bir kaç günü gelir dilerim kötü ve sağlıksız değildir tek korkum o ve birazda parası epey pahalı bana göre 130 TL verdim içinde 40 tablet var suda eriyor ilaç, Eğer deneyen ve bir fayda gören varsa lütfen yorum atsın.

Merhaba.Ben 2 kutu aldım,1 kutusunu bitirdim ve maalesef kilo vermek yerine 1 kilo aldım.%100 iade garantisi verdikleri için iade etmek istedim fakat binbir türlü bahaneyle iade almıyorlar.Sürekli telefonla arıyorum,mail yazıyorum fakat bana mısın demiyorlar.Dr.Gürkan Kubilay da ürünü pazarlayan şirkete dava açmış kendisini kullanarak reklam yaptıkları için,doktorun kendi sitesinde dava dilekçesini okudum.Bence siparişini iptal et,gerçek anlamda faydasını göreni ne duydum ne de gördüm.

Bende aldım bir kutu kullandım hiçde bir fark olmadı bu ilaç kilo verdirmiyor zaten kilo almanızı engelliyor ama yiyince her türlü alıyorsunuz ayrıca çok pahalı kutuda 20 adet var günde 2 öğünde kullanırsanız 10 günde bitiyor

Arkadaşlar Dr. Gürkan kubilay lineaTabs zayıflatır dememiştir hiçbir zaman. Eğer ekstra bir öğün yiyecek olursanız yada o an içinde çok yağlı bir gıda tüketecek olursanız bu gıdalardaki yağın emilimini sağlayıp vücut dışına atsın diyerekten ürün kullanımını tavsiye etmiştir. Zaten LineaTabs'ın içeriğini inceleyecek olursanız yağ yakımına yardımcı olan 1 madde dahi göremezsiniz. Dr. gürkan kubilay ürünü zaten tablet değil toz halde tanıtmıştır. Bende bu nedenle toz ürünü araştırıp buldum fakat hem yağ yakımı sağlayan hemde yağ mıknatısı görevi gören bir ürün. Efferslim - Chitosan Solusitan Tozu Resmi Satış Sitesi ürünü deneme fırsatıda buldum. deneme derken yağları emiyormu emmiyormu diye gerçektene yağları bir mıknatıs gibi emip dibe çökeltiyor. sizde deneyebilirsiniz. aynı zamanda fotoraflarıda bulup paylaşmak isterim burada. Merak ediyorsanız sizde inceleyin efferslim adlı ürünü. kilo fazlanız mevcut ise malum yaza giriyoruz. ben %99 iyi sonuç alınacağını düşünüyorum. Böyle düşünmemin en büyük nedeni ürün içeriğidir. İçeriğide inceleyin... Takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olabilirim. Cilt ile ilgilide olabilir , saç ile ilgilide olabilir hiç farketmez arkadaşlar...

Arkadaşlar Dr. Gürkan kubilay lineaTabs zayıflatır dememiştir hiçbir zaman. Eğer ekstra bir öğün yiyecek olursanız yada o an içinde çok yağlı bir gıda tüketecek olursanız bu gıdalardaki yağın emilimini sağlayıp vücut dışına atsın diyerekten ürün kullanımını tavsiye etmiştir. Zaten LineaTabs'ın içeriğini inceleyecek olursanız yağ yakımına yardımcı olan 1 madde dahi göremezsiniz. Dr. gürkan kubilay ürünü zaten tablet değil toz halde tanıtmıştır. Bende bu nedenle toz ürünü araştırıp buldum fakat hem yağ yakımı sağlayan hemde yağ mıknatısı görevi gören bir ürün. Efferslim - Chitosan Solusitan Tozu Resmi Satış Sitesi ürünü deneme fırsatıda buldum. deneme derken yağları emiyormu emmiyormu diye gerçektene yağları bir mıknatıs gibi emip dibe çökeltiyor. sizde deneyebilirsiniz. aynı zamanda fotoraflarıda bulup paylaşmak isterim burada. Merak ediyorsanız sizde inceleyin efferslim adlı ürünü. kilo fazlanız mevcut ise malum yaza giriyoruz. ben %99 iyi sonuç alınacağını düşünüyorum. Böyle düşünmemin en büyük nedeni ürün içeriğidir. İçeriğide inceleyin... Takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olabilirim. Cilt ile ilgilide olabilir , saç ile ilgilide olabilir hiç farketmez arkadaşlar...

eczacımısınız acaba? yoksa sadece ilgilimisiniz? deneme fırsatı buldum derken bir bardaktamı denediniz yoksa ürünü kullandınızmı?

Bitkisel ürünler üzerinde çalışmalar yapıyorum ve aynı zamanda üretilen ürünler üzerinde de çalışmalar sürdürüyorum. Piyasada o kadar çok işe yaramaz ürün var ki anlatamam. Bir çoğunun içeriğinde Sibutramin bulun makta. Fakat bazı ürünlerde ise içeriği yazdığı gibi olmaktadır. işte bu içeriği yazıldığı gibi olan ürünler en güvenilir ürünlerdir vede vadedildikleri gibi işe yaradıkları zaman doğru ürün olmaktadırlar. Daha çok bu ürünler üzerinde yoğunlaşıyorum. Efferslim - Solusitan Tozu adlı ürünün içeriği çok dikkatimi çekmişti. Farklı bir içerik ve farklı bir madde olan Chitosan var içeriğinde. Ürünü bir kaç kez test ttim yağ emilimi sağlıyormu yoksa sağlamıyormu diyerekten. Ürün içinde yağ ve su bulunan bardağa boşaltıldığında yağı emmeye başlıyor ve dibe çekiyor. Yağı dibe emip dibe çektiği içinde bu yağdan bizim kilo almamızı engelliyor ve vücuttan dışarıya atmamızı sağlıyor. Aynı zamanda ürün içeriğindeki yağ yakıcı bitkisel maddelerde vücudumuza zamanla yerleşen sağlıksız yağ kitlelerinin yakılıp eerjiye dönüştürülmesini sağlıyor. Buda kilo kaybına yol açıyor yani zayıflamaya başlıyoruz. Aslında bu zamana kadar böyle bir ürün duymamıştım ve bu nedenle çok hoşuma gitti. Tamda kilo problemi yaşayan kişilere yönelik bir ürün oluşturulmuş. Yediklerimize her ne kadar dikkat etsekte illaki kilo artışını sağlayacak gıdalar tüketebiliyoruz. Bunu engellemek için yağ emici özelliğe sahip doğal bir madde kullanmak çok iyi bir fikir. Bunun yanında da kilo problemine çözüm olan yağ yakıcı maddeler kullanmak dahada iyi. Bu şekilde kilo artışının önüne geçip zayıflamak hiçte zor bir olay değil... Aynı zamanda ürünü ben bir müddet kullandım. Fazla kilom olmamasına rağmen her hangi bir yan etkiye maruz kalmadım ve yağlı yiyecekler sonucunda da kilo artışım olmadı. Bundan sonra ise kilo problemi olan yakın çevremdekilere denetmeye karar verdim ve iyi sonuçlar aldıklarını gözlemleyincede paylaşmak en doğru şeydir diye düşündüm. Teşekkürler.

Merhaba,
Ben lineatabs kullandım 2 paket almıştım 20+20 =40 tablet vardı içinde Aylardır diyet yapmam rağmen hiç bir işe yaramadı.
yağ yaktığı falan yalan.kullandıktan önce ve sonra ölcüldüm yağda azalma bile yoktu .Verdiğim o kadar paraya yazıkkk oldu.
Bıraktıktan sonra sıkı bir diyet yaptım ve anca o sekılde kilo vermeye başladım.
Burdan sunu anlıyoruz o cok yayılan Tv bangır bangır bağararak satmaya calıştıkları seylere inanmayacağız.

Merhaba.Ben 2 kutu aldım,1 kutusunu bitirdim ve maalesef kilo vermek yerine 1 kilo aldım.%100 iade garantisi verdikleri için iade etmek istedim fakat binbir türlü bahaneyle iade almıyorlar.Sürekli telefonla arıyorum,mail yazıyorum fakat bana mısın demiyorlar.Dr.Gürkan Kubilay da ürünü pazarlayan şirkete dava açmış kendisini kullanarak reklam yaptıkları için,doktorun kendi sitesinde dava dilekçesini okudum.Bence siparişini iptal et,gerçek anlamda faydasını göreni ne duydum ne de gördüm.
gürkan kubilayın dava açıp kazandığı şirket o değil.Ben araştırdım gürkan kubilayın kendi sitesinde ürünün orjinal sitesi var ve hala var.bir de dava açtığı şirketin ürünlerinin sahte olduğu da yazıyor sitesinde..sanırım siz sahte ürün almışsınız..

zaten google'a ürünün ismini yazınca 100 tane site çıkıyor karşınıza..yaklaşık 10 gündür araştırıyorum.Sizin aldıklarınız muhtemelen sahte ürün piyasaya süren şirkettenmiş sanırım..

Back
X