Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Dr. Gürkan kubilay lineaTabs zayıflatır dememiştir hiçbir zaman. Eğer ekstra bir öğün yiyecek olursanız yada o an içinde çok yağlı bir gıda tüketecek olursanız bu gıdalardaki yağın emilimini sağlayıp vücut dışına atsın diyerekten ürün kullanımını tavsiye etmiştir. Zaten LineaTabs'ın içeriğini inceleyecek olursanız yağ yakımına yardımcı olan 1 madde dahi göremezsiniz. Dr. gürkan kubilay ürünü zaten tablet değil toz halde tanıtmıştır. Bende bu nedenle toz ürünü araştırıp buldum fakat hem yağ yakımı sağlayan hemde yağ mıknatısı görevi gören bir ürün. Efferslim - Chitosan Solusitan Tozu Resmi Satış Sitesi ürünü deneme fırsatıda buldum. deneme derken yağları emiyormu emmiyormu diye gerçektene yağları bir mıknatıs gibi emip dibe çökeltiyor. sizde deneyebilirsiniz. aynı zamanda fotoraflarıda bulup paylaşmak isterim burada. Merak ediyorsanız sizde inceleyin efferslim adlı ürünü. kilo fazlanız mevcut ise malum yaza giriyoruz. ben %99 iyi sonuç alınacağını düşünüyorum. Böyle düşünmemin en büyük nedeni ürün içeriğidir. İçeriğide inceleyin... Takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olabilirim. Cilt ile ilgilide olabilir , saç ile ilgilide olabilir hiç farketmez arkadaşlar...
gürkan kubilayın dava açıp kazandığı şirket o değil.Ben araştırdım gürkan kubilayın kendi sitesinde ürünün orjinal sitesi var ve hala var.bir de dava açtığı şirketin ürünlerinin sahte olduğu da yazıyor sitesinde..sanırım siz sahte ürün almışsınız..Merhaba.Ben 2 kutu aldım,1 kutusunu bitirdim ve maalesef kilo vermek yerine 1 kilo aldım.%100 iade garantisi verdikleri için iade etmek istedim fakat binbir türlü bahaneyle iade almıyorlar.Sürekli telefonla arıyorum,mail yazıyorum fakat bana mısın demiyorlar.Dr.Gürkan Kubilay da ürünü pazarlayan şirkete dava açmış kendisini kullanarak reklam yaptıkları için,doktorun kendi sitesinde dava dilekçesini okudum.Bence siparişini iptal et,gerçek anlamda faydasını göreni ne duydum ne de gördüm.