• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Gürgan klinikte tüpbebek tedavisi olan varmı

Guaronas

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
92
27
8
38
Arkadaslar benim be eşimin hiçbirproblemi yok ama bebegimiz gelmiyo birtürlübizde timur gürgana tüpbebek için gitmeyi düşünüyoruz bilgisi olan barsa yardım edin neolur ankarada kliniği

biz de oraya gitmeyi düşünüyoruz ancak tam karar veremedik benim de şuan görünen fsh sorunum var ayrıca dr. şahap inmez bunu da bir arkadaştan duydum ona gitmiş maşallah şimdi ikizleri var o da onu övüyor diğer timur hoca prof :/ ben de çok kararsız kaldım, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim bende

Slm kizlar ben şu anda gürgan klinikte tedavi görüyorum.. benim toplamda 4 Timur hocada ilk denemem... gerçekten sonuç ne olursa olsun çok memnunum merkezden de Timur hocadanda ...
Ben ağustostan beri gidiyorum embryolarimi dondurdu Timur hoca benim problemim rahimde onu çözmeden transferimi yapmıyor...
Bence gidip görüşün öyle karar verin...

Gittim cokda memnun kaldım ama timur beyle görüşemedik malesef ışıl hanım ve zeki beyle görüşebildim tüp yapmayalım dedi cünkü hiçbir sorunumuz yok diye bir ay daha bormal yolla deneyelim dedi inşallah nasip eder allahım hepimize saglıklıı ve hayırlısıyla bı ay olmazsa tüpbebek için gidicez bir sonraki ay

Gittim cokda memnun kaldım ama timur beyle görüşemedik malesef ışıl hanım ve zeki beyle görüşebildim tüp yapmayalım dedi cünkü hiçbir sorunumuz yok diye bir ay daha bormal yolla deneyelim dedi inşallah nasip eder allahım hepimize saglıklıı ve hayırlısıyla bı ay olmazsa tüpbebek için gidicez bir sonraki ay

Hadi inş gerek kalmaz...
Merak Etme cnm Ziya hoca da çok iidir zaten bütün dosyalar Timur hocadan geciyo kararları Timur hoca veriyo...

Öyleye benziyorlar gercekten hakkımızda hayırlısı inşallah buraya ikiöizde hamileyiM YAarızsaglıklı ve hayırlısıyla insallah

Gürgan Klinik'te iki tüp bebek (uzun protokol) denemesi yaptık.Bizimki nedeni belli olmayan infertilite. Yani eşimde ve bende her hangi bir problem bulunamadı. İki denememiz de başarısızlıkla sonuçlandı. Elbette ki her şey harfiyen yerine getirilse dahi böyle bir sonuç olabiliyor. Ancak ne yazık ki benim Gürgan deneyimim hiç hoş değil. Eşimle ben Gürgan'a her gidişimizde en az 1,5 saat bekletildik (randevulu gitmemize rağmen). Muayene için bekliyorsunuz, Timur Gürgan'la görüşmek için bir o kadar daha bekliyorsunuz. O kadar çok hasta var ki hasta takibinin iyi yapıldığını düşünmüyorum. Her görüşmemizde gençsiniz, moralinizi yüksek tutun, her şey iyi olacak gibi güzel temenniler duyduk ancak uygulanacak prosedürler hakkında pek bir şey öğrenemedik (kendinizi doktorunuza teslim edin, gerisini düşünmeyin modu). Eşim de ben de her görüşme çıkışı birbirimize "ne anladın?" diye sorup durduk. Şöyle söyleyim, hemşire kullanacağım ilaçları bana tarif edene kadar tüp bebek tedavisine başladığımız bilgisine bile haiz değildim. Yani tüp bebek mi yapıyoruz? diye hemşireye sordum. İkinci denemede başarıyı artırmak için endometriyal injury operasyonu yapıldı. Sedasyonla yapılan işlem sonrası yürütülerek odaya götürülmeye çalışıldım. Kendime gelemediğim için düşürüldüm. Kendime geldiğimde iki saat oturarak bekleme salonunda Timur Gürgan'la görüşme için bekletildim. En son iki göz iki çeşme ağlamaya başladım ve eşim artık dayanamadı nitekim devlet hastanesinde bile böyle bir uygulama yok. Sonuç olarak Timur Bey'in deneyimine, bilgisine vs söyleyecek bir şeyim yok ancak aldığım hizmet konusunda hiç memnun kalmadım, paylaşmak istedim. Bu süreç zaten psikolojik olarak zor bir süreç, insan arayabileceği aklına takılan sorulara düzgün cevap alabileceği, stres yaratmayan bir doktor istiyor ve bence bu kadar paraya da böyle bir hizmeti hakediyor. Şu an başka bir doktorla tedavim devam ediyor ve sonuç ne olursa olsun çok memnunum. cep telefonuyla istediğim zaman aklıma takılan soruları sorabiliyorum, aydınlatıcı cevaplar alabiliyorum. Her şeyden önce beni ve eşimi iyi tanıyan ve takip eden bir doktorum var, bunların önemli olduğunu düşünüyorum.

ben 2 sene önce orda tedavi görmüştüm.Bana yanlış protoköl uyguladılar.Aslında iyi bir merkez ama erkek kısırlığında çok güvenmiyorum oraya.Hakkınızda hayırlışı inş.

Evet srkadaslar biraz gec yazmıs olabilirim..2015 aralık ayında gittiğim gürgan clinikte 2016 ilk tüp bebegimi yaptım ve tutmadı bizimkiside sebepdiz kısırlık infertlite olarak geciyordu timur bey 3 aylık bir aradan sonra tekrar yapıcagımızı söyledi ve ben 2016 haziran ayımda ikinci tüp bebeğimi gerceklestirdim suan 31 haftalık hamileyim .evet timur beylecok irtibata gecemedipin dogru ama böyle bir isteğimde olmadı ne benim ne eşimin ziya bey ve ışıl hanımada güvenimiz tamdı kaldıki konusamıyorduk belki ama işlemletime mutlaka timur bey giriyordu. 1 de olan randevumuza 12 de gittiğimizde girdiğimi hatırlıyorum sadece 2 defa yarım saatlik bir gecikme ile girmiştik doktorun yanına buda bizim için cok önemli degldi arkadaslar biz bu tarz seyleri önemsemedik en yfak birseyi dert etmedik dünyanının yokunu gidiyorduk sehir dısından gttipimiz halde haftada 2 defa gittiğimizi biliyorum cok şükürki sonucumuz güzel oldu insallh şimdilik hersey yolunda ve ben 7 aydır abkaraya timur beye gitmiyorum ama her ay bizi aratıyor piskologundan tutun bas hemşiresi danısması her ay bizi kontrol ediyor kendi bulundugum şehirdeki doktoruma kafar sorgulamadı bana yeterince güven verdi ve inanın bundan sonraki iş allahın taktiri kaldıki herzaman öle... Timur bey transferden sonra yanıma gelip ben tesekkür ettiğimde ben birsey yapmadım sana senin işin allah isterse olcakk ben aracı oldum diyen bir doktor. Ziya bey rahim filmi cekelimmi dediğinde gerek yok elinde var bir sene önce cektirmiş diyen bir doktor. Ve bana asılama yapalım tüp degil gerek yok diyen bir doktor en azından bana böyle yaklasımı bu sekilde oldu cok memnun kaldımmm allahım donunuda iyi ederde kucagıma alırım umarım

Allahım olmayan herkese nasip etsin en kısa zamanda ben cektimm kimse cekmesin dilerim allahtan orası veya baska biyer fark etmez elinize saglıkla hayrlusıyla evlat alabileceginiz bir yere gitmeyi nasip eder allahım arkadaslar bu işler nasipp kısmet miş onu anladımm benim hiçbir sorunum yokken cocugun olmaz senin denilen arkadaslarım şıp diye hamile kaldı allahtan isteyin bakın dua cok edin ben inanıyorumki biz ailece kuranda selati tefriciye adlı bir dilek duası var onu 4444 defa okuduk ve ben bunun namazınu kıldıkdan sonra dagıttık sayısını vererek ben inanıyorumki bu dua sayesinde allahım kabul etti duamı istğimi dize tavsiyem bunu deneyin ben olurmu öle sey diyordum ama gercekten yürekten inandım ve yaptımmm deneyin allahım hakkımızda hatırlısını cerein insallhh

Back