- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- Konu Sahibi evrem_evrem11
İyi analiz etmek lazım, doğum sonrası tam bir cinnet hali cünkü.Mrb arkadaşlar. Şuan 23 haftalik hamileyim. Ailelerimiz memlekette. Burda birkaç arkadaş dışında kimse yok. Aileler başta doğumun memlekette olmasını istediler ben kabul etmedim son ayları esimden ayrı gecirmeyeyim esim memur izne dogum sonrasi ayrilacak.her iki ev arasında git gel doğum sonrası misafirler derken afakanlar bastı düşünürken. Annem çalışıyor ancak doğum sezeryan olursa günü belli öyle gelecek normal olursa doğum sonrasi. Kayinvalidem dogumdan 1 ay önce gelecekmis biletini şimdiden alacakmis doğum sonrası da bi 40 gün planliyorlar. Yani bebek 2-3aylikken falan biz memlekete gidelim inşallah diyoruz.dogum sonrası eşimin diğer aile bireyleride gelecekmis ben bişey demiyorum doğum sonrası evde birkaç kişinin olmasi nasıl olur??. Burda doğum için dogrumu karar verdim.?? 34._35. Haftada gelecek erkenmi gecmi.??haber bekliyorlar birazda sanırım. Doğum sonrası 10-20gunden sonra ben yalnız bakamammiki okdr mi zor. ??Gurbette olanlar daha iyi anlar evde 2 kişi ozguruz rahatiz falan. Hiç öyle okadar fazla süre aynı evde yasamadik alışık olmadığımız bir durum. Sizler neyaptiniz uygun olanı nedir??
Benim gelenim gidenim 40 gün boyunca sürdü. Üstelik coğu sehirdışından yatılıydı. Annem ve kızkardeşim olmasa sanırım kafayı yerdim.