- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
öncelikle tebrik ederim merak ettiğim nokta nasıl güvenebildiniz böyle birşeye korkuyorumda ben biraz böyle şeylerden
canim ya ne kullaniyorsun özelden atarmisin tabletler genelde zararli ve öldurucu oluyor canim benim sakin ha dikkat et zayiflayim derken canindan olma benim ki nin hic bir yan etkisi yok burada dr. lar tavsiye ediyor vitamin deposu resmenTebrikler çok mükemmel gözüküyorsun, azmin zaferi
Bende bi ilaç kullanmaya başladım ayın 25 inde bugün 5. tableti aldım ve tam 3 kilo verdim..Yalnız çok korkuyorum sağlığımdan olurum diye..İnsallah başıma bi durum açılmaz..
58 den 89 a çıktım depresyon yüzünden şuan 86 yım..Ne giydiğin oluyor üzerine, ne canın kıyafet alışverişine çıkmak istiyor..İnsallah bende senin gibi 60 lara düşerim..
Gerçekten azmin zaferi
Tebrikler..
GurbetGuzeli isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için GurbetGuzeli isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
Cnm mesaj yollaamadım sana..
gerekli bilgiyi gönderdim özelden canim benimmm ilac degil vitamin deslekli bir kür ise yaradi sukur 12 kilo gitti 78 den 66 dustummm eger yanliz olmassa basamassam küre devam edicem....... nedir? bi ilaç mı? işe yaradı mı? gerçekten onla mı verdin? süpersin ya bence devam etmelisin 30 lu yaşlar bi bayanın hayatında yaşadığı altın dönemlerden biri bana göreen estetik en güzel görünüme sahip olmalı insan o yaşlarda
gerekli bilgiyi gönderdim özelden canim benimmm ilac degil vitamin deslekli bir kür ise yaradi sukur 12 kilo gitti 78 den 66 dustummm eger yanliz olmassa basamassam küre devam edicem
haklisin yeniden dogmus gibi oldum esim cok alay etti benlee sisko falan neler neler simdide pesimden ayrilmiyorrrsagligim yerinde ve buradaki dr.lar tavsiye ediyor bu kürü
slm masallah subhanallah nasilda guzel kilo vermissin :)) bende ozelden mesaj bekliyorumm :)) çok kilo vermem lazim 55 falan insallah opuyorum yanaktan :))) bu arada bende belçikadayim sevgiler :)
tamaam kizlar yolarim fakat 10 dak da bir msj atmak lazimmmm yaaaaa cok zor yönetim insaf 5 dak, barik yaparrrrbanada kürün ismini ve fiyatını özelden yazarmısınız? fiziğin süper olmuş bu arada:)
canim ya msj atamiyorum msjina bir bak istersen almak istemedigini falan yaziyorrrrrslm masallah subhanallah nasilda guzel kilo vermissin :)) bende ozelden mesaj bekliyorumm :)) çok kilo vermem lazim 55 falan insallah opuyorum yanaktan :))) bu arada bende belçikadayim sevgiler :)
slm canim yolladim bakarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?