- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
cok güzel görünüyorsun canim banada yazarsan cok sevinirim
oki tatlim özele bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok güzel görünüyorsun canim banada yazarsan cok sevinirim
oki tatlim özele bak
oki canim 10 dak süre bitsin yolliyim sanadaGurbetGüzeli tebrik ederim, baya kilo vermişsin.Şu işin sırrı ne ise bana da yazar mısın canım
sagol canim benimmmmm yollarim sanadagurbetgüzeli rica etsem banada mesaj atarmısın kürü ?
çok teşekkürler
bu arada tebrik ederim
canim alman lazim normalde bir daha denerimben özel mesaja baktim acamadim. yeni sistem e göremi ne yapacakmissin falan filan ...kannst du helfen ?
canim 1 aylik bir kür bir kutu iki hafta gidiyor kisiden kisiye degisiyor kimisi cok kilo veriyor kimisi az veriyor kilosu 100 ün üstünde olanlar daha da hizli veriyor 2 haftada 7 kilo veren var fakat bu sahis 100 ün üstündepeki 2 kutu dez nekadar sürede tüketiyorsun bu süre zarfında nekadar kilo veriyorsun anlatırsan sevinirim
maşşallah nazar degmesın bi zahmet banada özelden atarmısın adını
sagol canim tesekkurlerrrrBuna ait diyet listesini burda yayınlarsanız çok sevinirim. Bende kullandığınız tür diyeti uyguladım (markası farklı) yanlız bıraktıktan sonraki dönemi zor geçirdim bu yüzden kür sonrası diyete çok ihtiyacım var. Paylaşırsanız çok çok sevinirim. Bu arada tebrik ediyorum sizi çok güzel zayıflamışsınız.
mrb canım bikaç defa okudum topiğini ve maş. çok güzel kilo vermişsin ama ara öğün yapmadan nasıl 5 saat dayanıyosun tam olarak yazarmısın nasıl ne kadar beslendiğini bende yılbaşına 5 kilo hedefim mutlaka vermeliyim belki bana örnek olur (iddaya girdim çünki) yani açıklamışsın ama daha çok sebzemi yoksa et türümü yiyosun yoksa herşeyinmi yarım porsiyonunu bide meyvesiz nasıl yapıyosun valla bravu