GurbetGuzeli'nin başarı öyküsü...

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.679
748
49
kizlar azmin zaferiii yilmak yokkk buyrunnnn

78 kiloyum burada

68 kiloyum burada

65 kiloyum burada

evet kizlar pamuk eller tuslara her turlu yorumlara acigim bakalim sonuc ne olcekkk
boyum 1.60
yasim 35
ve hedefim 55

Son düzenleme:
dez le öle mi bravo.ne kadar zaman da verdin canım.
mayisin 10 unda basladim ve temmuz basi dez bitti tatile falan gittim derken hic kilo almadim aksine devam etti kilo vermem su an yine 66 kiloyum yeter diyor herkes 3 cocuk anasina normal bir gorunum ve kilo yasimda 35 oldu siz ne dersiniz kizlarr ne yapayim devam edeyimmi

tebrikler.. devam etmelisin bence kilonun azıda coğuda ii değil.. 60 a kadar en azından in derimm bu arada nasıl verdin 12 kiloyu verirken ne uyguladınn...

Son düzenleme:
Harikasın tebrikler cnm.. hihoyyyt

tebrikler.. devam etmelisin bence kilonun azıda coğuda ii değil.. 60 a kadar en azından in derimm bu arada nasıl verdin 12 kiloyu verirken ne uyguladınn...
sagolun kizlarrrrr kür kullandim ismini yazmam yasak oldugu icin yazamiyorum sitede reklmai var gürdu isenizzzz bakalim devam edicemmm insallah ama onsuz bakalim becerebilecekmiyim
yaklask 12 kilo gitti 78 iken su an 66 yim

canım tebrıkler mukemmel gorunuyorsun bu halınle bıle cok kılolu degılsın ama bırakırsan dıyetı tekrar almaya baslarsın.bence bıraz daha kılo ver

bende 66 kılodan dıyet ve sporla 55 kılo oldum.ama dıkkat etmedım sanırım 2 kılo aldım su anda o aldıgım 2 kıloyu vermeye calısıyorum.ipin ucunu bırakırsam daha cok alıcam oyle gozukuyor.bende hemen basladım 2 kıloyu vermeye

malesef vucudun en azindan 3 ay alismasi lazim bilemedin 6 ay kadar yeni kiloyaa ondan sonra da almassin insallahhh

süper olmuş.resim koyunca daha iyi anlaşılıo. değişim harika. tebrikler..

nasıl kilo verdn ??

özelden atarim sana ismini isim vermek yasakmis canim benimmmm[/QUOTE]

banada atar mısın? :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…