- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canim sagollllll bebek dusundugum icin ara verdim simdi denem yaptik tutmadi bende vaz gectim 3 cocugum var esimde formunu bozma bosver dedi kaldi bebk isi yine alip bir 57-60 kilo olmak istiyorummmmmbravo canım yaa
sagol canim benimmmay ben çok geri kalmışım.
bu arada tebrik ederim :)
mayisin 10 unda basladim ve temmuz basi dez bitti tatile falan gittim derken hic kilo almadim aksine devam etti kilo vermem su an yine 66 kiloyum yeter diyor herkes 3 cocuk anasina normal bir gorunum ve kilo yasimda 35 oldu siz ne dersiniz kizlarr ne yapayim devam edeyimmidez le öle mi bravo.ne kadar zaman da verdin canım.
Harikasın tebrikler cnm.. hihoyyyt
sagolun kizlarrrrr kür kullandim ismini yazmam yasak oldugu icin yazamiyorum sitede reklmai var gürdu isenizzzz bakalim devam edicemmm insallah ama onsuz bakalim becerebilecekmiyimtebrikler.. devam etmelisin bence kilonun azıda coğuda ii değil.. 60 a kadar en azından in derimm bu arada nasıl verdin 12 kiloyu verirken ne uyguladınn...
yaklasik 3 ay oldu vereli grm almadim bilakis verdimcanım tebrıkler mukemmel gorunuyorsun bu halınle bıle cok kılolu degılsın ama bırakırsan dıyetı tekrar almaya baslarsın.bence bıraz daha kılo ver
malesef vucudun en azindan 3 ay alismasi lazim bilemedin 6 ay kadar yeni kiloyaa ondan sonra da almassin insallahhhbende 66 kılodan dıyet ve sporla 55 kılo oldum.ama dıkkat etmedım sanırım 2 kılo aldım su anda o aldıgım 2 kıloyu vermeye calısıyorum.ipin ucunu bırakırsam daha cok alıcam oyle gozukuyor.bende hemen basladım 2 kıloyu vermeye
mayisin 10 unda basladim ve temmuz basi dez bitti tatile falan gittim derken hic kilo almadim aksine devam etti kilo vermem su an yine 66 kiloyum yeter diyor herkes 3 cocuk anasina normal bir gorunum ve kilo yasimda 35 oldu siz ne dersiniz kizlarr ne yapayim devam edeyimmi
yaklasik 3 ay oldu vereli grm almadim bilakis verdim
sagol canimsüper olmuş.resim koyunca daha iyi anlaşılıo. değişim harika. tebrikler..
nasıl kilo verdn ??
özel bişi mi kullandınn
özelden atarim sana ismini isim vermek yasakmis canim benimmmmbuarada dez yazmışsın o ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?