kadın dırdırı işe yarıyor bazen denesen nasıl olur yollim de kafam dinlensin diye düşünür belki 4, 5 saatlik yol sanırım cuma gitsen pazartesi dönersin yol parasınımı düşünüyor birazda bazıları çok hesap kitap yapar.. ben de aynı şehirde 2 saat uzaktayım ilk evlendiğim hafta her akşam ağlıyordum hala bana gelen giden olmaz pek uzakmışım zaten köy dışından evlendim diye hep dışlandım ne düğünlere ne kınalara ne mevlidlere ne toplantılara çağırmaz oldular bu hala içimde sızı herkes birbirine gidip gelyor bana kimse gelmyor çok üzülüyorum çok şükür istediğim zaman aileme gidebiliyorum ama bu dışlanmışlık beni üzüyor birde kv arada bir sen artık bizim tarafa geçtin gibi imaları beni içten içe kızdırıyor saçma sapan şeyler düşünüyorum çocuklarım olucak kimseyi tanımicak belkide ne halam gelir ne dayım ne amcam çocuğumu severlermi acaba diye bile düşünüyorum yaa işte arkadaşım bazı insanlarda aynı şehirde yabancılık çekiyor işte böyle....
hic öyle dırdır eden biri degilimdir anca aglarım küsüp otururum. dıslanmıslık hissi banada oluyor halamlar ararlardı artık yavas yavas kestıler. uzak kala kala unutacak insan ne olacakki baska benimde bebegim öyle dayımın kızı dogum yaptı hep iciceler ama benim cocugumu yılda 1 kere görseler ne cocuk anlar ne onlar