- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.421
Sagol canim bende zaten brokoli kabak patlican vs bulundururum hep cocuklardan dolayi ama mesela hani bunlarla ne gibi degisik tarifler yapabilirim acaba?Brokoli yap. Brüksel lahanası al. Evde mutlaka kabak olsun. Çorban mutlaka olsun. Patlicanla yemekler yap. Musakka olur patlatması olur
Eki Görüntüle 2030428
Hadi kizlarr caya buyurun tavsan kani bunlar
Eki Görüntüle 2030429
Eee tabiki ikramsiz olmazzkanadali35 hadi bakalim tam senlik bu sofra kusum
Disipline Girmis BirKadin kanka buyur Mazef sadicim sensiz olmaz @NIKITA @aaynaa @TopraKahveBob @basbelasiyim hadi kizlarr buyurun
French fries, french toast.Sagol canim bende zaten brokoli kabak patlican vs bulundururum hep cocuklardan dolayi ama mesela hani bunlarla ne gibi degisik tarifler yapabilirim acaba?
Otlu ispanakli vs borekleri sever onlardan da yapip aticam dondurcuya yaprak sarma falan,ee malum.havalarda sicak soyle hafif ama şık tarifler ariyorum,netten de bakiyorum yinede sizede sorayim dedim cok tsk ler canimsin
Yemekten bahsettik ya hemen geldinFrench fries, french toast.sebzeli lazanya yap, mucver yap, firinda makarna
Mücver yap kız her türlü gider. Bide nefis yemek tarifleri yaz Google'a bı site var orda süper tarifler bulursunSagol canim bende zaten brokoli kabak patlican vs bulundururum hep cocuklardan dolayi ama mesela hani bunlarla ne gibi degisik tarifler yapabilirim acaba?
Otlu ispanakli vs borekleri sever onlardan da yapip aticam dondurcuya yaprak sarma falan,ee malum.havalarda sicak soyle hafif ama şık tarifler ariyorum,netten de bakiyorum yinede sizede sorayim dedim cok tsk ler canimsin
Hee ona bogaz olsun yeter hemen damlar
Aynen haklisin mucver giderMücver yap kız her türlü gider. Bide nefis yemek tarifleri yaz Google'a bı site var orda süper tarifler bulursun
Oluurr sefimmFrench fries, french toast.sebzeli lazanya yap, mucver yap, firinda makarna
Elif Atalar var orda.onun tariflerini gözü kapalı yap hiç şaşmaz.tam tarif veriyor hatun.Aynen haklisin mucver gider
Baktim canim uygulamasinida indirdim baya guzel tarifler var sagol:)
Tamam canim oyle yaparim,sagol ya valla cok tsk ederimElif Atalar var orda.onun tariflerini gözü kapalı yap hiç şaşmaz.tam tarif veriyor hatun.
Ay valla yazın birşey yenmiyorMasallah kanka aynen devam et
Valla bende evde deli gibi cocuklarin pesinde kosuyorum
Non stop
Firsat buldukca yuruyorum ama o iyi geliyor,sicak havalar malum istahimda kesildi baya kilo almadim yani cok sukur
Doğru söze ne denir canimmmm
bulduğun sebzeleri yoğurtla gitsinKizlar bana soyle degisik yemek tarifleri veririmisiniz ya,haftaya kizkardesim geliyor turkiye'den kendisi eti pek sevengillerden degil benim tam tersim
Nasil menuler hazirlamaliyim acaba diye dusunuyorum da azcik yardim edin bana hamarat hatunlar
Dogru valla kanka sicakta yenmiyor bisey ancak dedigin gibi yogurtlu seyler bide karpuz peynir ohh misAy valla yazın birşey yenmiyor
bulduğun sebzeleri yoğurtla gitsin
Yemekten bahsettn karnım acıktı beDogru valla kanka sicakta yenmiyor bisey ancak dedigin gibi yogurtlu seyler bide karpuz peynir ohh mis
Zaten hafif seyler dusunuyorum ya:)
Ayy yavyumm kiyamam benimde midem kazindi yawYemekten bahsettn karnım acıktı be
Ay bana duaaa edinnn yarın sonuçlar açıklanıyor
Amin inşallah naneeaağğ canımAyy yavyumm kiyamam benimde midem kazindi yaw
Canimm insallah hayirlisiyla gonlune gore guzel sonuclar alirsin insallah
Kizz varmi bir haber?Amin inşallah naneeaağğ canım
huu huuu aleykum selaaam
Selamm tatlim ne haber nasilsinhuu huuu aleykum selaaam
nasilsin ablam/
Allaaaahh!! supersin canim ... ama nerde o sansEki Görüntüle 2030428
Hadi kizlarr caya buyurun tavsan kani bunlar
Eki Görüntüle 2030429
Eee tabiki ikramsiz olmazzkanadali35 hadi bakalim tam senlik bu sofra kusum
Disipline Girmis BirKadin kanka buyur Mazef sadicim sensiz olmaz @NIKITA @aaynaa @TopraKahveBob @basbelasiyim hadi kizlarr buyurun