GURBETCiLER DURAGI:)

anam bacim, ben bi hastaliktan kurtulamadim yaa... kisik ses ile güya calisiyorum kac gundur., hade dün evde idim, cocuklari okula biraktiktan sonra 2 saat yattimm... gizli oda cooog gözel, ben duttum . orda olalim kaynatalim :KK66:
Gecmiş olsun. Geldiği zaman gitmiyor. Tez zamanda atlatırsın inşallah

Selamun aleykum mekanim guzel mekanim:KK52:nasilsin yavrum seni boynu bukukmu biraktik:110:kiyamam sana:anne:nanen artik burda kimse olmasada ben gelicem terk etmiyecem seni:KK54:

Simdi diyecekler ahaa nane yine kafayi siyirdi:KK53:konusuyo kendu kendune ne yapayim ayol gizli gizli dediler yoldan cikardilar :KK48:

Amaaaa yookkk daha gitmem ben gizli yerlere :KK47:annem gizli odalara girme dedi bikeremm:lülülü:

Hele etiket yapam belkide gelirsiniz :KK14:

TopraKahveBob TopraKahveBob @manyakkoreli kiz koreliye ne olmus oyle bilen varmi:skandal: Mazef Mazef basbelasiyim basbelasiyim kurksuzun nicki unuttum.iyimi:KK53:

OriginalNIKITA OriginalNIKITA aaynaa aaynaa @NIGAR HANIM :KK15:

Selamun aleykum mekanim guzel mekanim:KK52:nasilsin yavrum seni boynu bukukmu biraktik:110:kiyamam sana:anne:nanen artik burda kimse olmasada ben gelicem terk etmiyecem seni:KK54:

Simdi diyecekler ahaa nane yine kafayi siyirdi:KK53:konusuyo kendu kendune ne yapayim ayol gizli gizli dediler yoldan cikardilar :KK48:

Amaaaa yookkk daha gitmem ben gizli yerlere :KK47:annem gizli odalara girme dedi bikeremm:lülülü:

Hele etiket yapam belkide gelirsiniz :KK14:

TopraKahveBob TopraKahveBob @manyakkoreli kiz koreliye ne olmus oyle bilen varmi:skandal: Mazef Mazef basbelasiyim basbelasiyim kurksuzun nicki unuttum.iyimi:KK53:

OriginalNIKITA OriginalNIKITA aaynaa aaynaa @NIGAR HANIM :KK15:

:KK70:

Koremanya Koremanya alin size koreli :KK70:

Elif Elif abla OriginalNIKITA OriginalNIKITA bu kizlar üyelik iptal edip yeni üyelik aldilar.

@NIGAR HANIM eski yeu @Aygen Beria eski mantosuz.

Sagol kuzum ya sende olmasan nerden bilecez yaw:/

Hem bunlar niye uyelik iptal.ediyolar bakim?desifre mi oldular yoksam:KK53:
Sen nasilsin tatlim iyilimisin:KK66:

Hepsi üyelik iptal etmesi. Bir ikisi sadece yeni nick aldi. Liste uzun aslinda :KK70: benim basim agriyor bugün. Onun disinda superim hamd olsun :)sen neler yapiyorsun?

X