- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
- Konu Sahibi naneelimoonn
Soldes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canim ya bende hic sevmem utu yapmayine yaptin bitirdinmi islerini kizHeye kiz evi supuruyom. Daha ütü yapacam off hicte sevmem de ütüyü
Soldes de ne alacaz anam cocuklara ust basazcik kendime de aldim tabioyle iste sen neler aldin kizGelurım gelmemmi.
Az konuşmuşunuz sizz
Solda de neler aldınız
Iyilik sirinim senden ne haber
bende ayni aslindaSoldes de ne alacaz anam cocuklara ust basazcik kendime de aldim tabioyle iste sen neler aldin kiz
nerdesin sen kar nerdeee :)KIZÇELER KAR EŞLİĞİNDE KAYFEYE BEKLERİM
Kizz ZALIMIN OGLU icmedi kayfeni ben icem bariii ellerine saglik gurbanKIZÇELER KAR EŞLİĞİNDE KAYFEYE BEKLERİM
Yok anam o zamanda kurtulamayizkocem almiyo ana sen al derler hanim almiyo ana sen alkurtulus yok yanniibende ayni aslinda
kendimede almadim bu sefer çocuklara aldim
aslinda ihtuyaç olan seyi alayim dedim fazla açilmadan
ama lne mumkun maasallah buyyolar her sene yeni elbise ayakkbi hersey lazim
ne zman yeni sini almak zorunda kalmiyvaz acaba
evlenince herhalde
Sukur biri sesimi duyduune yapim kuzum oturmusum cay iciyomsen ne yapiyon kizNaptin canm naneelimoonn
Ayy senmi yaptin kiizz ne guzel gorunuyoKunefe yiyelim senle kizzgelmeyen sansina kussun
Nerdeee anamm anca fotosunu indirebilirim bencanim cekti valla bende kemalpasa tatlisi yaptim tadi guzel oldu ama kemalpasadan baska herseye benziyoAyy senmi yaptin kiizz ne guzel gorunuyo
Anliyorum valla ev isi yemek derken ustune bide niyetliydin yoruldun tabidinlen canim valla hakkettinCanim bugun ben yogundum ev isi ütü derken. Sonrada mutfaga girdim. Iftarimi actim. Onun icin cok giremedim gunduz cay iciyom simdide. Güldür güldüre bakiom...