- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.081
Yahuu benim tel kafayi yidii
Bana hangi sarki gelsin kiz:)canin ciksin mi?ne habersin bakim; )Sorma ya. Yok ortalarda kac gundur. @kanadali35 nerdesiiiiiinnnn? Ismail ykdan nerdesin sarkisi sana gelsin:)
He ya ellerin kasiniyor dovecek Kanadali ortada yokSorma ya. Yok ortalarda kac gundur. @kanadali35 nerdesiiiiiinnnn? Ismail ykdan nerdesin sarkisi sana gelsin:)
Napiim bacim cocuklar camasir bulasik yemek. Turk tipi ev kadiniyim:)yok sana baris mancodan nane limon kabugu gelsinBana hangi sarki gelsin kiz:)canin ciksin mi?ne habersin bakim; )
Hiç iyiyim senYahuu benim tel kafayi yidiio yuzden giremedim sirinim ne atarlaniyon yettim ne yapiyosunuz bakim:)
Sana Belkıs akkaledrn dumbullu gelsinBana hangi sarki gelsin kiz:)canin ciksin mi?ne habersin bakim; )
Mersi sekerNapiim bacim cocuklar camasir bulasik yemek. Turk tipi ev kadiniyim:)yok sana baris mancodan nane limon kabugu gelsin
DumbulluSana Belkıs akkaledrn dumbullu gelsin
Iyim cok sukur sen nassinHiç iyiyim sen
Oglum saolsun zaten. Ben topluyom o dagitiyo. Bide sende 4tane var. Dusunemiyorum bileMersi sekeral benden de okadar ya bitmiyo anacim ev isi yap yap sonu yok
Alti acik dursun biraz seviyodur belki. Sil oyle birak.tepinsin. yorulurda hemKötü anlamda citliyor tepiniyor.tepinince ortuden kaydı yorgan kaka olmasın diye zibini cektim sindi üstünü dgistiriyorum.yapsa bi dert yapmasa bi dert
Açık birakiyorumsa.ilk acarkrn cildiriyorAlti acik dursun biraz seviyodur belki. Sil oyle birak.tepinsin. yorulurda hem
Heya acij değişik bi kizim var bende farkındayımSenin kiz cildirik:)teshisimi koydum. Anasina c3kmis zavallim napsin