- 6 Şubat 2009
- 4.789
- 16
-
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
Kermit gidiyonmu la:dance::hooray::teytey::lepi:
ben bu kadar sevilmeyi hakedicek naaptım Allah aşkına yapmayın ya cidden genzim sızlamaya başladı....
ben bu kadar sevilmeyi hakedicek naaptım Allah aşkına yapmayın ya cidden genzim sızlamaya başladı....
Kermit gidiyonmu la:dance::hooray::teytey::lepi:
Ben forma 2004'te kuzu'nun tavsiyesiynen üye oldum. Bi süre izledim formları çok kaliteli arkadaşlarımız ve yorumlar ve konular vardı sonra niyeyse herkes çekildi bi anda. Ben de artık eskisi kadar takip etmedim taa ki gurbaa dikkatimi çekene kadar. Gerçekten yorumları, bakış açısı, formlardaki aktlifliği ile dikkatimi çekti. Onun yorumlarını merak ettiğim için formları sık sık ziyaret ettim ama sonra karşımdakinin 23 yaşında bi kız çocuğu olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğramadım değil ama sonra akıl yaşta değil baştadır dedim kabullendim
Güzel bi dostluk kurduk. Gözümün aradığı nadir insanlardan biri. Ama tüm bunları bi baho'ya satarsa bi daha gözüme gözükmesin:mymeka:
Asi, hırçın, dürüst akıllı ve cici kız sen mutluluğu sonuna kadar hak ediyorsun. Allah hep yüzünü güldürsün inşallah
Gurbi nan duydun bi küçücük şeyin yani bahonun peşine takılıp giderken adını vefasız dostlar listesine yazdırma taam mılmaz:
len gurbaaa düğün fotolarını koycanmııı
bak koymassan kafanı kırarım haaa
gerçi sende arzu gibi gerdekten çıkamazsın bi süre ya neyse bekleriz artık bi süre :roflol:delikafadulden
Düğün ne zaman gurbaa.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim umarım çok mutlu olursun.Şeniz
Haa bide niye girmiyon daha bura anlamadım.:uhm:
hayatın zati benden çektigini bilseniz oturur haline ağlarsınız be bebem :kedi:gurbaaprenses sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım
hayat'ın seni ağlatmasına izin verme sen hayatı ağlat canısı
yeni yuvanda ömür boyu mutluluklar
Bu kadar sevildiğini bil ve bizi sensiz bırakma prenses opuyorumnanaktan
Şöle gelemem felan deyipte bizi de psikopata bağlamaa nan :mymeka:
Kendin Olman Yetmiştir Belkide... :1closedeyes:
Arkadaşlar belki de abartıyoruz yane sonuçta o da bi gün yataktan çıkcek elbetşakkıdı
gerçi sende arzu gibi gerdekten çıkamazsın bi süre ya neyse bekleriz artık bi süre :roflol:delikafadulden
Arzu gerdeğe girdi mi ki çıkmasın. Adam gelinliği çıkarttığı andan beri kayıp. Nerden mi biliyorum e gece yarıları mesanede dolaşan bi taco var. Nazaman açsam karşımda herif yok annem yok. Artık nası kaçmışsa:1shok:
bayramın 3.günü ecmelim
kurban bayramının 3.günü taniştik ramazanın 3.günü de evleniyoruz inşallah :asigim: