Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

Düğün ne zaman gurbaa.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim umarım çok mutlu olursun.Şeniz
Haa bide niye girmiyon daha bura anlamadım.:uhm:

gurbaaprenses sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım
hayat'ın seni ağlatmasına izin verme sen hayatı ağlat canısı
yeni yuvanda ömür boyu mutluluklar

Kermit gidiyonmu la:dance::hooray::teytey::lepi:

hiç sevinme kuzu kafa
karar verdim angaraya taşınıyorum :smiley-cool:
senin evin üst katını kiralayıp unuttugun duyguları hatırlatmak anlamında içimdeki geyşalık potansiyeliylen gecelerinin kabusu olucem sositososito

len krdi sen benim dostum değil annem gibisin opuyorumnanaktan
yanlış anlama tecrübelerin dolayısıylan değil yaşına hürmeten anne gidi goruyorum seni, o yüzden çok özlicem :teselli:

len gurbaaa düğün fotolarını koycanmııı
bak koymassan kafanı kırarım haaa
gerçi sende arzu gibi gerdekten çıkamazsın bi süre ya neyse bekleriz artık bi süre :roflol:delikafadulden

gerçi sende arzu gibi gerdekten çıkamazsın bi süre ya neyse bekleriz artık bi süre :roflol:delikafadulden

Arzu gerdeğe girdi mi ki çıkmasın. Adam gelinliği çıkarttığı andan beri kayıp. Nerden mi biliyorum e gece yarıları mesanede dolaşan bi taco var. Nazaman açsam karşımda herif yok annem yok. Artık nası kaçmışsa:1shok:

Düğün ne zaman gurbaa.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim umarım çok mutlu olursun.Şeniz
Haa bide niye girmiyon daha bura anlamadım.:uhm:

bayramın 3.günü ecmelim
kurban bayramının 3.günü taniştik ramazanın 3.günü de evleniyoruz inşallah :asigim:

gurbaaprenses sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım
hayat'ın seni ağlatmasına izin verme sen hayatı ağlat canısı
yeni yuvanda ömür boyu mutluluklar
hayatın zati benden çektigini bilseniz oturur haline ağlarsınız be bebem :kedi:
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

Bu kadar sevildiğini bil ve bizi sensiz bırakma prenses opuyorumnanaktan
Şöle gelemem felan deyipte bizi de psikopata bağlamaa nan :mymeka:

zaman ne göstericek bakalım sevgicim...
ben de sizlerden ayrılmayı hiç istemiyorum:gitme:

Kendin Olman Yetmiştir Belkide... :1closedeyes:

ne kendim olcam kız deli
3 kaat osmanın biriyim ben akannehir

Arkadaşlar belki de abartıyoruz yane sonuçta o da bi gün yataktan çıkcek elbetşakkıdı

doğru diyon kardi, hep yatak hep yatak sıkar
azcık değişik fantaaaziler bulmak icap edince çıkcez yataktan tebi vereliniortak
bu anlamda engin bilgilerinizden faydalanmak isterdim ama nerde sizde o beceri akannehir

aranızda para toplayın siz yabancı değilsiniz ucuza satabilirüm resimleri çıbıım vereliniortak

ne biliyon belki camcan cama oooo yapiyolar onlar kaydirigubbakcemile3

Gurbacımm hayırlısı olsun inş..senin için...
Rabbim herşeyin en güzelini yaşatsın sana hep....
Ama biz burda sensiz naparızz...
Gerçekten gözlerimizin aradığı gurbaamız oldunn...
Hepimiz çok üzüldük inş...bırakmazsın bizleri.....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Gurbaaa inşallah mutlu olursun:gitme:KK'yı ve bizleri çabucak özleyip sıksık gelirsinnnopuyorumnanaktan​

kermiti ilk ben keşfettim kanımca. Bir imzası vardı o zamanlar sene 2007 mi 2008 mi bilmiyorum artıkın, matrak bişe. Erkek ve patates benzetmesiyle ilgiliydi.Dedimki bu kızda ışık var, cevher mübarek.

Krdi, Sarıböcek ve gurbaa K.K'daki sırdaşım oldu çıktı. Krdiynen zati 1993 ten beri arkadaşız, hatta yurttaşız(aynı yurtta kaldık) sonrada ev arkadaşlığı gibi bir talihsizliğimiz olmuştu :gitme:

Hoş ben 34 yaşında kadınım, ne işim olur 23,75 yaşındaki sabi gurbaaynan dedim bir ara, ama baktım mantıklı.Bilmediği m.k yok. E birazda kan çekti kanımca. Toprakmışız bide kendisiynen, sonradan öğrendim ama, bana gavut gönderecekti hala göndermedi kotkafa 1 sene geçti be aradan:mymeka: Artık ümidi kesiyim ben iyisimi:gitme:

aaayyy rabbim nazarlardan saklasın inşşallah..
hepp mutlu olursun..
buraya döndüğünde gelinlikli fotolarınıda görürüz inşşallah...

bayramın 3.günü ecmelim
kurban bayramının 3.günü taniştik ramazanın 3.günü de evleniyoruz inşallah :asigim:

Muhahahha, lan Allah belanı vermesin aklıma geldi şimdi ilk gittiğiniz film.Bana soruyor salak nasıl bir film diye, sanki film eleştirmeniyim mübarek:roflol:

zati o 3 ü birarada filmden sonra Baho bunu ölse bırakmaz:smiley-cool:

Canım gurbam Allah bir yastıkta kocatsın ınsallah
(ama arada bir yastıkları degıstır kokuyo sırnaşık şey )
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :asigim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…