- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
-
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
Kuzu sen yeminlen bunadın kk'daki sırdaşlarım listesine beni de ekliyosun ya ne diyim sana.
Hofff arzu yaaa, gerisinide okusana lan.:mymeka:, hem sen gibi botoksluylan niye muhatap oluyosam:dilcikar::smiley-cool:
Gurbacımm hayırlısı olsun inş..senin için...
Rabbim herşeyin en güzelini yaşatsın sana hep....
Ama biz burda sensiz naparızz...
Gerçekten gözlerimizin aradığı gurbaamız oldunn...
Hepimiz çok üzüldük inş...bırakmazsın bizleri.....
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Gurbaaa inşallah mutlu olursun:gitme:KK'yı ve bizleri çabucak özleyip sıksık gelirsinnnopuyorumnanaktan
sen iflah olmasssın kermit :roflol:
kermiti ilk ben keşfettim kanımca. Bir imzası vardı o zamanlar sene 2007 mi 2008 mi bilmiyorum artıkın, matrak bişe. Erkek ve patates benzetmesiyle ilgiliydi.Dedimki bu kızda ışık var, cevher mübarek.
Krdi, Sarıböcek ve gurbaa K.K'daki sırdaşım oldu çıktı. Krdiynen zati 1993 ten beri arkadaşız, hatta yurttaşız(aynı yurtta kaldık) sonrada ev arkadaşlığı gibi bir talihsizliğimiz olmuştu :gitme:
Hoş ben 34 yaşında kadınım, ne işim olur 23,75 yaşındaki sabi gurbaaynan dedim bir ara, ama baktım mantıklı.Bilmediği m.k yok. E birazda kan çekti kanımca.Toprakmışız bide kendisiynen, sonradan öğrendim ama, bana gavut gönderecekti hala göndermedi kotkafa 1 sene geçti be aradan:mymeka: Artık ümidi kesiyim ben iyisimi:gitme:
aaayyy rabbim nazarlardan saklasın inşşallah..
hepp mutlu olursun..
buraya döndüğünde gelinlikli fotolarınıda görürüz inşşallah...
Kuzu sen yeminlen bunadın kk'daki sırdaşlarım listesine beni de ekliyosun ya ne diyim sana.
Ömür boyu çok mutlu ol gurbaacım, Allah ananın babanın evini aratmasın sana, gülen yüzünü de hiç soldurmasınopuyorumnanaktan
Muhahahha, lan Allah belanı vermesin aklıma geldi şimdi ilk gittiğiniz film.Bana soruyor salak nasıl bir film diye, sanki film eleştirmeniyim mübarek:roflol:
zati o 3 ü birarada filmden sonra Baho bunu ölse bırakmaz:smiley-cool:
Canım gurbam Allah bir yastıkta kocatsın ınsallah
(ama arada bir yastıkları degıstır kokuyo sırnaşık şey )
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim :asigim:a.s.
kırmızıı gurbaa(daha gecen diyordun şimdi değil evlenince girmiyorum diye ne cabukk gecti yaa (mutluluklarrr:))
erkekler cipse benzer, uzaktan bakarsın çıtır çıtırdır canın çeker
yanına gidersin anaaa bildiğin patates :lepi:
Bayramın 3.günü hangi gün ulafisfisfis
kot kafa kermit, gece seni telefon bomdardımanına tutmazsam bende kuzu değilimsositososito:lepi:
gurbişiiim ömür boyu mutluluklar dilerim bitanemŞeniz
Bayramın 3.günü hangi gün ulafisfisfis
kot kafa kermit, gece seni telefon bomdardımanına tutmazsam bende kuzu değilimsositososito:lepi:
ahh kuzu ahh
keşke için bu kadar geçmiş olmasaydı da o saatlerde telefonla ugrasceene seninlen icraatdaş olabilseydik :gitme:
bu kadarr yazılandan sonra iki çizittirmek istedim bende
hoş benim tuzum kuru gurbayııı size göre görme ihtimalim daha yüksek duruyor ama
aynen çoğu arkadaşın dediği gibi tanışmışlığım oldu kurbayla topiklerde sivri dilli çaktımı savuran vurdumu oturtan bi kız peydah oldu :1shok:
ilk başlarda dedim bu kız kimm nasılda sivri yorumları korkusuz kendinden emin sözleri var
haklıydıda bıcırık hemen hemen tüm konular olmasada çoğu tozo dumana katmaların da
sonrada tanıştım tabii daha yakın dan tanımak istediğim ender insanlardan biri oldu hayatım da :asigim:
o dönemlerde annem büyük bir kalp ameliyatı geçirmişti her salya sümük olduğum da msn penceresini çaldım :çok üzgünüm:
ne günlerdi ama -tatlicadiarzu-
her neyse bu kız ın aklı yaşından çok çok olgun davranışları ve fikirleri hep allahım ne olur benimde böyle bir gelinim olsun dedirtti bana :Saruboceq:
malesef kaç kez teklif etmeme rağmen oğlumu küçük buldu olmaz dedi :gitme:
ben bir şekilde amacıma ulaştım oğluma küçük dedi diye kuzimi saldım peşine:jeyyar:
her neysee
gubikimm seni çok özliyecem bende diğer kk arkadaşların gibi
ömür boyu mutlu ol gülen yüzünden gülücüklerin eksik olmasın
seni seviyorum ablam Şeniz
sözleşek kuzu bi sen ara bi ben
ben sitenin kapısında da beklemeyi düşünüyorum
bide biz tezahurat yapalım
ama benimki denişük
bahoşa bağırıcamm
bandırmaaaaaaaaaaaa şak şak şak
bandırmaaaaaaaaaaaa şak şak şak
oda bana bağırıcek