- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
dün gece fazla mesai vardi herhal :sinifsinif:
:icecream:[/B]
gurbık nan abd ıngıltere yaza yaza gtcen nan oralara sonunda :gitme:
gtmeden senden bısı ıstıyomm
kırmızı cok seksu bı kıyafetın vardı baa satar mısn nan onu
mırat krdiyi nadasa bıraktıı
duyduma göre kuzuda 2 bebeden o işe hasret kalmış
böcüğü ve diğer arkadaşları bilmemm gayrii
mırat krdiyi nadasa bıraktıı
duyduma göre kuzuda 2 bebeden o işe hasret kalmış
böcüğü ve diğer arkadaşları bilmemm gayrii
seme bacı ne edım önce gurbık buldu topıcte ortadan kayboldu
ayağını pek ıyı sürümüş olcakkı ben buldum hemencıkzemuszemus
düğünüm bellı deıl bacım aılelerrımız memlekette ınş 1,5 ay sonra gelıp konusulacak sanırsam 2010 nisan mayıs gıbı ınşş
nan gurbık cok adisın haa:mymeka: pısluk versen nolur sankım cımrı neyse ozmn gelınce bıze bıkaç düüğün fotosu ekle
yuzunu göstermesende ıolur
gelınlığını merak edım ben:kedi:
Kermit daha burdamısın . Bi yürü git lan. Gitmeden son bi ban ye, özlersin valla bak.sengözlerimebaksanab
abla banada ihtisas etmiş olduğun konudan az buçuk bişiler öğretirsin dimi ben hiç bişi bilmiyomda :kedi: kaydirigubbakcemile3Lan bende o işe hasret kalacak göz varmısengözlerimebaksanab, ihtisas bile yapmışım, profluğa terfi etcem.
Çok kötü fena ağırıyor kasıklarım bugün, ölüyorum ağrıdan, ondan geciktim.:gitme:
seme bacı ne edım önce gurbık buldu topıcte ortadan kayboldu
ayağını pek ıyı sürümüş olcakkı ben buldum hemencıkzemuszemus
düğünüm bellı deıl bacım aılelerrımız memlekette ınş 1,5 ay sonra gelıp konusulacak sanırsam 2010 nisan mayıs gıbı ınşş
:
Çok kötü fena ağırıyor kasıklarım bugün, ölüyorum ağrıdan, ondan geciktim.:gitme:
kaydirigubbakcemile3 ömür boyu mutlu ol kubişşşş...mini kurbişlerin haberlerini alırız inşallah buralarda...darısı uğurböcüğünün başına...sizi seviyoruz kıslar....a.s.
nen kermit kafa bende gürdüm o kırmıcı elbiseni
nereden almıştın bakem neden imkansız ötesi bi daha bulman zemuszemus
Lan bende o işe hasret kalacak göz varmısengözlerimebaksanab, ihtisas bile yapmışım, profluğa terfi etcem.